Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 4
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Va invit la o cafea daneza :).
Andiutzi am citit subiectul deschis de tine. Si iti doresc din tot sufletul multa forta si mult curaj. Sper sa fie el doar un pic mai lent, copiii sunt diferiti si se dezvolta diferit. Mult curaj
Un weekend placut la toate
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
CarlaV spune:
La multi ani strumfilor care implinesc azi 1 an!
Andutzy, e bine ca te interesezi, eu zic ca ti-au raspuns foarte bine fetele la celalalt subiect. Din pacate neurologul pe care il stiam de vreo 15 ani si in care aveam incredere absoluta tocmai a plecat definitiv din tara, dar sunt sigura ca te pot indruma fetele catre alti doctori la fel de competenti. Parerea mea este ca Horia nu are nimic, dar stiu ca nu poti sta linistita pana nu-ti spune asta un medic. Te pup si fii tare!
Nikole, daca ai cont de paypal pur si simplu te loghezi in contul tau si trimiti banii catre adresa de mail unde vrei sa ajunga. Poti sa trimiti direct din balance din paypal sau de pe card. E usor, o sa vezi ca dureaza 2 minute.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nikole spune:
Carla, pai asta e buba , ca nu am nici un cont.
Oricum, am sa gogalesc luni, ca zilele astea sunt ocupata cu petrecerea lui Albastrel, moturi, torturi, si alte alea, sa vad cum imi pot face cont.
Deci in principiu , imediat ce ti-ai facut contul, poti trimite banii.Si daca nu ai credit card?
Multumesc ptr raspuns.
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
CarlaV spune:
Petrecere frumoasa!
In principiu iti trebuie card ca sa alimentezi contul de paypal, dar in strainatate mai sunt acceptate si alte metode. O sa te descurci tu daca vrei, iti spun ei pe site toate variantele.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Simo78 spune:
Andra si Patric!!!!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
brazuca25 spune:
Andra - nma, Patric Andrei - claudia75
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
jadi spune:
Nu am intrat de vreo 3 zile asa ca vreau sa le urez La Multi Ani celor mici care au implinit un an in aceste zile cu urari speciale lui Emily, Unei si Andrei! Sa fiti frumosi la suflet si sa le aduceti parintilor numai impliniri!
Andutzy, sa nu disperi si sa nu asociezi cu autismul, daca ai contact vizual si nu va respinge privirile nu este cazul sa gandesti atat de departe! Apeleaza la doctori si kineoterapeuti pentru a face exercitii pentru cresterea motricitatii!
Simo, ati ajuns cu bine banuiesc. Cum s-a comportat Matei in lipsa voastra? Dar tzatzele tale?
Azi am luat si eu ceai chinezesc, din acela cu gingseng din pacate nu il pot folosi decat in weekend ca stiu cum e dupa
Milly, banuiesc ca deja sunteti in Turcia, concediu placut!
Deni & Vlad & Tudor
i_ulia spune:
salutare!
am revenit si noi din concediu si din sarbatorit printesa, am citit tot si m-am gandit sa va urez si eu pentru toti strumfii sarbatoriti, in special pentru sarbatoritii zilei Andra si Patric!
Am vazut toate pozele, toti strumfii sunt frumosi foc, fac progrese, ne lumineaza viata. Un special pentru febletea mea Dodo, care se face din ce in ce mai frumos, chiar si fara plete luuungi. are gene sa compenseze .
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua lui Iris, inseamna foarte mult pentru mine.
A fost o zi foarte speciala pentru noi, prima zi de nastere, pe care am si sarbatorit-o.
Cred ca i-a placut printesei la petrecere, ca n-a vrut sa doarma neam . De dimineata am fost cu ea si cu copiii invitati la locul de joaca, m-am gandit ca e mai usor decat sa ii chem acasa. Le-am facut muffins, ca se mananca usor si nu murdaresc prea mult. Am cantat, ne-am cocotat pe toate toboganele, leaganele, balansoarele din parc, am facut baloane de sapun si am plecat acasa, ei razand, mamicile terminate de oboseala Dupa-amiaza au venit bunicii si nasii, au fost si ai mei aici, asa ca am sarbatorit si cu adultii, si-a despachetat constiincioasa cadourile, a incercat sa guste toate ambalajele si a tras de fiecare invitat sa o plimbe de manute.
Am fost si la controlul de un an, are 9 kilograme si 75 de cm, e dezvoltata conform varstei, ce sa mai - perfecta lui mama . Nu-i fac ROR-ul, (alina, m citit cartea, multumesc, trebuie sa recunosc insa ca mi se pare usor extremist autorul, daca as fi fost in dubiu, m-ar fi convins probabil mai degraba sa il fac, ca prea e alarmist).
Vorbeati de alaptat si mancare. Eu am aplicat aceeasi metoda ca Luna (a propos, am des impresia ca scolile de pediatrie de aici si din GB sunt foarte apropiate ca optica in ceea ce tine de alimentatia copilului), cu masa la ore fixe si in rest nimic. Iris primeste san la trezire, mancam micul dejun pe la 7.30-8 (banana / toast cu unt / ou fiert / iaurt cu biscuiti), mancam de pranz la 12 (ce gatesc pentru noi, ea nu mai mananca decat bucatele, cu furculita - pui cu legume si orez, peste cu cartofi si morcovi la cuptor, paste de orice fel, friptura de vita, gratar de vita - chiar aproape orice, fara porc si nu foarte picant), pe la 1-2, in functie de cum cere mai primeste san. Dupa somnul de pranz o gustare mica (un biscuite, o jumatate de vafa de orez, mai rar un fruct, ca nu prea vrea) iar cina la 6.30 cu paine cu unt si cascaval, rosii, castravete, ca noi mancam sandvisuri si salata. Daca la o masa nu vrea sa manance, nu lerg prin casa cu mancarea dupa ea. Nu vrea, nu vrea, mai primeste la masa urmatoare ceva. Are zile cand mananca de rupe, are zile cand mananca doar o masa ca lumea si restul mai mult murdareste farfuria. San primeste la culcare si peste noapte o data sau de doua ori, in functie de cum isi doreste sau de dispozitia mea de a o plimba in brate.
Hai ca m-am intiiiiiins cu acest mesaj... Ma opresc aici, va pup pe toate ca va citesc cu drag. Concediu placut celor care se pregatesc si multa sanatate pentru strumfii bolnaviori!
Simo78 spune:
Deni, am ajuns f bine, de data asta s-a simtit ca e concediu si am condus mai lejer prin Bucuresti, insa drumul in afara a fost foarte solicitant, aglomerat peste tot.
Matei a fost cuminte, de altfel, pentru ca in sesiune am stat mai mult la ai mei, si acum cu sotul operat tot la ei, si e obisnuit sa stea aici (mai ales ca mama mea ii sufla peste tot ). Tzatzele mele saracele, erau strambe de pline ce erau cand am ajuns, pentru ca s-a lungit treaba la spital si am ajuns in Iasi pe seara. Plus in Bacau facea reparatii pe 30 de strazi si am mers bara la bara..in total o ora sa iesim (cine stie Bacaul isi da seama ca e foarte mult )
Parte nasoala e ca ieri nu a mancat nimic, in afara de un bibe si 2 biscuiti....deci a picat teoria mea ca "nu are san si o sa manance" ...nush cum sa procedez in cazul asta....ma mai gandesc.
In Buzau mi-a zgaraiat un destept masina si m-am suparat tare de tot ...Bine ca ma claxoneaza cand ma vad femeie la volan, dar eu slava Domnului nu am "sters" nicio masina, nici la parcat, nici in mers.
Cam asta a fost drumul. Slava Domnului insa ca piciorul se recupereaza f bine, ligamentul e sudat, si are voie sa inceapa sa calce cate putin pe piciorul ala, iar in octombrie poate sa mearga fara baston...numai bine ca incepe si cursurile atunci.
Poze noi incepand de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2745858967/" target="_blank">aici
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
mychydutza spune:
andutzi ,nu stiu mare lucru despre ce povestesti tu, insa sper sa fie totul ok. poate e el mai incet. poate asa e firea lui...oricum, sanatate multa si sa fiti sanatosi!oricum m-a luat cu fiori cand am citit....am citit si ce ti-au raspuns fetele la subiectul deschis de tine, si m-am mai linistit.poate pt linistea ta ar trebui sa te duci la un neurolog pediatru. am o cunostina dr. la Marie Curie, si daca vrei poate o intreb de vreun doctor bun pe acolo....zic si eu...
simo, nu stiam ca sotul tau are probleme la picior. scuze , dar cred ca am ratat capitolul ala. sanate multa! cu zgariatul masinii, nu-ti fa inima amara, noua ne-a zgariat un cretin masina nou noutza, in fatza blocului. pe a noastra si inca vreo 4. asa pe toata aripa, k sa se vada. probabil omu a trecut cu cheia si le-a zgariat pe toate.traim in Romanika, nu??????
weekend placut si LA MULTI ANI STRUMFILOR SARBATORITI ZILELE ASTEA!!!!!
Mihaela