Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
LA MULTI ANI! mariilor si marinilor!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
arhdy spune:
Acum am citit mesajul trimis anterior. Din pacate asa se intampla cand nu verifici inainte ce trimiti ceva. Am scris repede si am trimis, drept urmare am facut greseli. Imi cer scuze si sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
Vreau sa urez La multi ani! si celor care sarbatoresc azi ziua de nastere.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
brazuca25 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARINILOR!!

Azi dau si eu un pahar virtual pentru Denisa Maria mea si pentru taticul ei! La multi ani iubirile mele!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
Si evident
Laurentiu Cristian aniversatul strumfariei azi.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
violetan spune:
Multumim frumos, nikole, otim, brazuka!!
La multi ani mariilor si marianilor de astazi, inclusiv lui laur al meu, pt ca la Biserica si in certificatul de botez i-am zis si Marian, ca doar e nascut de Sfanta Maria!
La multi ani, iubitul lui mami!! Sa fii sanatos si destept si norocos si sa ai numai bucurii!
Sa ne traiasca toti strumfeii ca tare mult i-am dorit si ii iubim! 

In aceeasi ordine de idei, laur a inceput sa mearga singur de vreo saptamana 
si din ce in ce mai sigur pe el. De 2 zile a descoperit si alte cuvinte noi si interesante, din aceeasi sfera, evident si le tot incearca pe toate pe rand astfel: gaca, caca, caga, gaga ![]()
![]()
si le rosteshte foarte sfatos, asa, ca doar vorba aia, e baietzel mare si are lucruri importante de spus, nu??? 

Va pupam pe toate si va uram si voua la fel, multa sanatate si numai bucurii!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
Timi07 spune:
Laurentiu Cristian la multi ani!!!
La multi ani celor ce-si serbeaza azi numele!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Simo78 spune:
Laurentiu Cristian!
celor ce sarbatoresc azi.
Schimb capitolul.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Capitol nou
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
nikole spune:
Offff, noroc de voi, nici nu am stiut ca astazi e sarbatoare, zi mare de altfel.
LA MULTI ANI tuturor Mariutelor, si Marinilor!Multa sanatate si viata luuuuunga, ca restul...vin de la sine.
Si binenteles, cu intarziere si scuzele de rigoare, multumesc frumos ptr cuvintele frumoase adresate mie si familiei mele!
Referitor la zambet...Simo, eu in 29 de ani, daca am 5 poze in care rad/zambesc!
Complexul e prea mare, nu-l pot depasi si pace.Ma poate ajuta ori un dentist, ori un psiholog
...asta e.
De altfel eu mi-s o ranjita, rad cel putin juma' de zi, mai ales de cand il am pe Albastrel, dar cand vad un aparat, camera ceva de genul, am inchis gura, abia vorbesc.
Astazi am fost cu Albastrel la o scoala internationala, cu f f multi copilasi, cu varste intre 1-4 ani, am stat acolo 3 ore, s-a jucat Albastrel, a tipat, a alergat(in 4 labute),a fost f fericit.
Noi mamele, am baut cate o cafea, am mai stat la un pahar de vb, abia ne-am dat plecati acasa.
Realizez ca oricat ne-am juca noi cu el, lui Albastrel ii lipsesc copii.Este un baietel extrem de sociabil si lipicios.
Astazi la nu-s cati copii se ducea si cica ii mangaia pe cap, si vroia sa ii pupe!
Daca ne ajuta DD si reusim macar juma din ce ne-am propus, la anul fac si o albastrica...sau vreun maronel!
Pana atunci, tragem tare...
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel