Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna ziua fetelor.
Multumim pentru aprecieri si speram sa ne ramana carliontii.
In ceea ce priveste sanatatea a o ducem mai bine.
Iari am ramas acasa si aseara am fost la doctor. Mi-a dat acum un alt antibiotic mai puternic, care iau doar 1 pe zi, dar dupa ce am luat prima doza deja incep sa ma simnt mai bine. Dar aseara la medic mi-am facut un car de nervi. Nu o suport deloc pe doctorita care o am acum. Am fost foarte ingaduitoare, dar deja s-a umplut paharul si vreau sa plec de la ea. I-am zis ca vreu concediu medical, si a inceput cu vezi doamne sa o rog furmos, daca vrea ea imi da si sa ma duc la munca. I-am explicat ca si asta este un motiv pentru care sunt inca bolnava , pentru ca am tras de mine si asa cum am fost m-am dus la munca. Nu sunt genul care sa stea acasa. M-a certat ca de ce m-am angajat si am dus fata la cresa ca deasta suntem bolnave. I-am spus ca este mai bine sa mor de foame. Sa-mi dea ea alta solutie.
Este adevarat ca imi este greu sa o vad pe cea mica ca nu mai arata asa bine, ca a slabit, ca inca ne luptam cu nasuc infundat si diaree, dar ce sa fac o sa trecem si peste asta.
In sfarsit, nu o sa va plictisesc cu asta, important este ca acum caut alt medic de familie.
Cea mica i-am luat picaturi de nas, ca nu mai faceam fata cu apa de mare si i-am mai cumparat de la plafar un sirop pentru imunitate, pentru copii intre 1 si 3 ani. Sper sa o pun pe picioare si sa mergem inainte, ca alta solutie nu avem.
si noi ne confruntam cu trezirile noaptea. Ori papam laptic, ori nu ne gasim locul prin pat, ori pur si simplu avem chef de putin plans.

Va pup.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

ghinetz sa va fie de bine excursia si sa va priasca si urmatoarea. Favorita mea e asta
Sunt superbe locurile ce le-ati vizitat, visez sa o duc si eu pe Soph intr-un tur al Romaniei, dar cand va fi un pic mai mare.

Sophie a primit ieri cadou de ziua ei de la nasa-su o tricicleta de care e incantata, acum asteptam vremea buna sa putem iesi ca holurile blocului n-o sa ne ajunga pt plimbari.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

la multi ani Giulia!

Multumesc ca mi-ati raspuns cu patutul lipsa. Carla, salteaua Smarandei e mai mica, are vreo 10-15 cm, dar intentionez sa-i cumpar una mai inalta si mai mare (sa poata dormi copiii impreuna daca vor).
Diana, ma bucur ca te simti mai bine, sanatate! Te rog, reaminteste-mi la ce cresa e Cristiana.
Oana, bine ati venit si drum bun.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ghinetz, esti super haioasa si pozele sunt grozave! Imi place aia cu hainutza colorata, in mod special, iar tu arati bine si odihnita!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal.
Multumesc mult de aprecieri. Da, a fost o vacanta super reusita. Victor a fost de milioane. E asa plimbat copilul asta ca vad ca incepe sa se adapteze orinude. In masina a mai stat in scaun, s-a mai jucat, a mai stat si la mine in brate...Haios era cand statea in scaun gata sa adoarma si eu il alaptam. Nu ma intrebati cum reuseam, dar...reuseam. Singura faza a fost ca e extrem de atasat de mine. Eu speram la o vacanta de relaxare, ca va mai sta si cu sotul, cu mama. Ba chiar mi-am luat vreo 3 carti sa citesc, dar...de unde! A stat mereu la mine in brate. Stiu ca mai povestea si Alina/Anya. Cum ma vedea, plangea si apoi se corcolea la mine in brate dragastos.

Ne pregatim de mare, dar pentru acolo sunt cu moralul pentru neodihna, ca vreau sa ies matinal la aerosoli, adica pe la 5 (asa am inteles ca e bine). Sper sa ma trezesc.

Am citit cate ceva din urma. M-a impresionat Lavinia, ca uneori si eu ma simt asa, obosita si parca nu mai fac fata. Mi-a placut ce i-a raspuns jadi si cum spunea ea ca avem nevoie de macar un we de singuratate, noi, parintii. fara copii. Eu ii dau perfecta dreptate. Stiu si simt ca si copiii sunt fericiti atunci cand si parintii sunt fericiti. Eu am invatat ast de la o prietena care pune pe primul plan relatia ei cu sotul. Chiar daca asta inseamna copii dusi vara la bunici cate o saptamana. Adica ei au asa: concediul cu toata familia, dar apoi concediul lor.

Hai, ca v-am scris cat pentru saptamana trecuta. Si cea viitoare. Fug sa fac o placinta cu mere. (Anto, ramane valabila invitatia, da? Cand vin sa-ti fac bunatati????)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

'Neata!

Am pregatit cafea, cereale cu lapte, omleta...

noi am fost f ocupati zilele astea, cu munca, cu pregatitul actelor ptr viza, cu vizite,incat nu am reusit sa deschid calc 3 zile.
Astfel ca, urez acum, cu intarziere strumfilor ce au implinit zilele astea un anisor,adica:celor doua Mariute,Giulia Rebeca La Multi Ani, sa creasca mari, sanatoase, ce-i mai bun, al vostru sa fie.

Si pentru astazi,LA MULTI ANI Laurentiu Cristian

In alta ordine de idei, Albastrel a facut ieri primii 4 pasi singurel...mi-a placut ca l-am vazut sigur pe el, a facut pasi mici,fara graba, perfect,dupa care... s-a aruncat pe burta,asa deodata si binenteles ca s-a lovit si a inceput sa planga.
Nu am anticipat asa ceva,astfel ca am reactionat si eu cam tarziu, nu mi-a venit sa cred ca bubuitura s-a auzit.
Eram cu al meu, ne-am uitat unul la altul, ceva de genul:Ce a fost asta???

Apoi am iesit in parc, unde ne-am facut doi prieteni:un coreean si un indian!
Daca i-ati fi vazut, erau atat de perfecti, cum radeau unul la altul, si tipau, vorbeau pe limba lor!
Imi pare rau ca nu am avut camera cu mine, poate data viitoare.
Ne uitam la ei cat sunt de purui si de simpli...nu le pasa ca unu-i alb, altu-i galben, si unul negrut... erau in culmea fericirii , se jucau si se alergau prin juma de parc, si noi dupa ei...

Ghinetz, am vazut si eu pozele, sunt foaaaaarte frumoase!
Mi-auu placut mult cele din Sighisoara,( as fi vrut sa vad mai multe de altfel) si Brasov!
Noi am vrut mult sa ajungem la Sighisoara, dar nu am mai putut, era prea frig, Albastrel avea doar 6 luni, eu eram f obosita, astfel ca am vizitat numai Brasovul anul trecut in iarna, cand am fost in tara.
Imi doresc mult sa venim vara, sa vizitez Iasul si Aradul.Sunt orasele mele preferate, la inima mea, offff ce dor de tara...
dar stiu ca nu as fi fericita acolo, oricat de mult as iubi Romania noastra...imi dau si lacrimile de dor...

Drum bun spre mare, si vacanta de neuitat sa aveti, si revino cu muuuulte poze ptr noi.
A...Albastrel a ales microfonul si banii.

Merg sa mai vad poze , acum cat doarme Kevin, si revin

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Arhdy, e superba strumfita ta!!!
atat de delicata...cum ii sta bine unei domnisoare
Sa va traiasca 100 de ani, si voi pe langa ea.

In rest...iti spune o patita, ignora rautatile oamenilor, sunt comvinsa ca faci ce este mai bine ptr copilul tau si ptr voi ca familie.Incredibil cata rautate , tupeu si ignoranta se poate gasi in unii oameni.
Am fost si eu intrebata, da in privat asa, de ce ma intorc eu la munca, ce...murim de foame in Japonia
ehhhh, trecem peste asta...
Va trece si nasucul infundat, se va si implini, va fi totul bine , stai linistita ca de multe ori le e mai bine la cresa, decat intre 4 pereti non stop cu mai sau tati.
Sa-l vezi pe Albastrel cat de fericit e intre copii, si sa-l vezi cum l-am bagat in casa, ce crize de nervi face, se arunca pe spate, se enerveaza din orice, banui ca se plictiseste, nu stiu ce sa-i mai fac si cum sa mai mai joc cu el.

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Laurentiu Cristian

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din aceasta zi mare

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Ioana75 este la o cresa de stat din Tineretului. Cresa de pe Tohani. Sunt bine dotati, se ocupa de ei. Bine au ramas inca cu mentalitatea veche. Trebuie in permanenta sa fi atent si uneori o gasesc putin murdarica cand o iau. Dar in rest este ok. Au mancare gatita, au program de somn, au muzica , jocuri si jucarii moderne si este dotat cu tot ce le trebuie. Este curatenie. Au si curte cu jucarii si groapa de nisip. Deci nu este foarte bine, dar este bine. M-au avertizat de la inceput ca odata cu intrarea in colectivitate sa ma astept la o perioda destul de lunga de raceli, mucisori si tuse, pana isi face imunitatea si totul depinde de mine cat sunt de tare. A fost o perioda destul de grea de plansete cand o lasam, dar deja s-a invatat si cand o dau jos la usa se duce alergand cu mainile intinse catre asistenta sa o ia in brate. Vrea sa zica ceva cand inchid usa dar ii trece repede. Am norocul sa am un copil foarte vesel, energic, care ii plac foarte mult copii si jocurile. Este o fire foarte sociabila si lipicioasa si asta a jutat-o mult. In privinta doctorei m-am hotarat ca imediat ce gasesc un medic bun sa ma mut.
nikole multumesc foarte mult de urari si incurajari. Ai dreptate si am invatat si eu lectia asta. Inainte ma consumam pentru orice rautate si nu intelegeam cum oamenii pot fi asa rai. In timp am incercat sa mai ignor si doar sa actinez in consecinta. Din pacate cand este vorba de cea mica mai refulez cateodata. Dar reusesc sa ma stapanesc pana la urma. Sa stii ca ti-am vazut pozele cu voi acum cateva zile si sunteti o familie foarte frumoasa.

La multi ani! tuturor ce poarta numele de Maria sau derivate a acestui nume sfant. Eu o am pe printesa mea. Asa ca va urez sa fitie fericite si voi, printii si pritelesele voastre precum si tatii care poarta acest nume.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput