Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 18
violetan spune:
Andutzy, ce frumoase poze! Aia cu "astazi e ziua mea, buna dimineatza!" m-a inmduiosat nespus. Nu mai zic ca parca e fetitza horia de dragalash ce e!!! Sa va traiasca!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Andutzy, ce frumoase poze! Aia cu "astazi e ziua mea, buna dimineatza!" m-a inmduiosat nespus. Nu mai zic ca parca e fetitza horia de dragalash ce e!!! Sa va traiasca!! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0 |
Tot aia e si poza mea prefereta si tot asa m-am gandit ca-i frumos ca o fetita, dar imi mai plac si cele cu amandoi fratiorii si tortul.
La multi ani Giulia Rebeca!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
andutzy spune:
Fetelor, va multumesc frumos pt vorbele frumoase!
Eu am fost plecata o zi la Bucuresti si acum cand revin in C-ta vom sta mai mult la bunici unde nu am net si dupa aceea plecam o sapatamana la munte, vreau sa duc copiii la salina. Promit insa cand revin sa va scriem despre noi si de ce nu, sa va mai aratam poze.
Pana atunci va urez concediu placut tuturor care plecati, va pupam. Si mai ales
tutror strumfilor de august 2007!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Luna1 spune:
La multi ani Giulia! Sa fii mereu la fel de frumoasa ca acum si sa-i faci pe mami si tati fericiti mereu.
Andutzy superbe poze ce sa zic ai doi flacai minunati.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
paticut spune:
scurt si la obiect:
La multi ani Giulia! sa fii sanatoasa si baftoasa....
Luna - nu pot veni cu Miron intrucat vom calatori cu masina si este mult prea obositor pentru el. imi pare rau.. dar ma consoleaza gandul ca o vad pe Lissy.
Anduzty.. petrecere frumoasa la munte si sa va ganditi si la noi cand va veti racori pe acolo!!!!
pup fetele si strumfii!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
X-ray spune:
la multi ani giulia!cami sa va traiasca!astept un telefon de la voi daca sunteti prin zona poate ne vedem.
cristina-timi hai ca la timisoara am venit sa va vad dar pana in irlanda...nu stiu....
am musafiri
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
alexi22 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urarile pt Giulia.Paty l-am tinut duminica am avut invitati la petrecere clovn ,alba ca zapada numai ca ea nu a fost prea atrasa de asta pt ca era ora ei de somn asa ca a fost morocanoasa,sau bucurat restul copiilor.Asa ca am taiat si motul am alesc de pe tava banii si cheile.Eu va citesc in fiecare seara dar nu am postat de f mult timp pt ca sunt f daramata.
Am stat o perioada la London si de cand am venit imi doresc sa ma intorc inapoi,asa ca nu imi gasesc starea si al meu sot nu mai vrea sa ne intoarcem napoi sa apucat sa construiasca casa.asa ca incerc sa trec peste dar imi e f greu.Intradevar e greu sa lasi tot casa masina tot ce ai aici sa mergi la nimic.
alina.a dami PM cu nr tau ca mi-am schimbat tel si nu il mai am.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
Simo78 spune:
Maria, Maria si Giulia Rebeca!!!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
ghinetz spune:
Saluty!
Ne-am intors acasa pentru o scurta pauza (de spalat, calcat refacut bagaj). Vineri plecam la mare. La munte ne-a priit. Dupa cum se vede AICI
Si pentru ca am lipsit atat...

copilasilor care au implinit 1 an. Am citit cate ceva din urma, dar nu am mai gasit preziceri de-ale lui jadi pentru obiectele alese de pe tava. (Nikole, nu ne-ai zis ce a ales Albastrel.)
Merg la culcare. Maine dimineata am programare la cosmetica, ma duc sa ma fac mumoasa. Sa nu se sperie bulgarii cand oi veni, ca si asa, cu kg astea nedate jos mi-e ca-i inund cand intru in "balta" lor.
A! Jadi...si Victor e tot "nemers". De, trebuie sa aibe si socrela o grija. Si dupa ce termina cu "nu merge inca Victor?" incepe cu "face la olita?" Noroc ca sunt trecuta prin asta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
xerxe2005 spune:
Ghinetz, ce draguti sunteti aici http://good-times.webshots.com/photo/2894752330074881809NGfJvJ
Razvan Gabriel