Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
Aici astia au obsesia vaccinului fix la 12 luni drept dovada azi de ziua ei o intep si ROR peste 0 luna, la 13 luni fix. Nu se fac in acelasi timp.
Simo pot intreba azi daca e o prob mai putin de 6 luni distanta.
Nikole vazut pozicile, ai un zambet superb. Ce mai frumosi toti trei.
Timi o sa-i iau o jucarie ceva in schimb.
Succes cu adaptarea la cresa la grupa wobblers (ce-mi place).
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
X-ray spune:
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!
la multi ani adelise!multa sanatate si numai bucurii!Doamne parca ieri statea un fosrum intreg cu sufletul la gura sa vedem daca e fata sau baiat.....alina sa va traiasca si sa va bucurati de ei 1000 de ani.
la capitolul mers si eli e "nemearsa".merge de manuta,merge de mobila peste tot dar singura....nu.ii e frica de lesina,cred ca va merge la un an jumate in ritmul asta.asta e "nemearsa" toata viata nu ramane...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
arhdy spune:
Multumesc de incurajari Timi. Asa mi-au zis si de la cresa, sa ma inarmez cu multa rabdare. Dar imi este greu. Asta este trebuie sa mergem inainte, nu avem alta solutie. Din pacate bunica este tanara, deci nu pot sa o pensinez sa stea cu copilul, iar bona nu prea am incredere si nici nu dispun de bani. Crestem noi si ne adaptam noi pana la urma. I-am luat acum de la plafar un sirop pentru imunitate, sper sa o ajute macar putin.
Am incercat sa pun si eu niste poze in album, dar imi da mereu eroare. V-as fi aratat si eu niste poze.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
arhdy spune:
Insfarsit va po arata si eu cateva poze cu printesa mea. Vi le arat pe cele mai recente, adica de la 1 an.
http://www.e-poze.ro/foto/arhdy/album-DCZHIA/
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arhdy Insfarsit va po arata si eu cateva poze cu printesa mea. Vi le arat pe cele mai recente, adica de la 1 an. http://www.e-poze.ro/foto/arhdy/album-DCZHIA/ Diana si Cristiana Maria (30.07.07) |
Nu pot sa vad pozele.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
arhdy spune:
Timi nu stiu de. Eu cand dau clik pe el imi arata pozele. Cine se pricepe poate isi da seama de ce. Eu nu inteleg.
arhdy spune:
Poate ma sfatuiti si pe mine unde anume pe net imi pot pune si eu niste poze. Eventual sa-mi fac un album, etc. Aici am incercat si din pacate imi tot da eroare.
Pupici.
Timi07 spune:
arhdy ai optiunea de-a le face pubice? Pe mine link-ul ma duce la o pagina de logare( cu ID si password) tu probalil esti logata.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
diane_dun spune:
Mihai, Adelise, Rares, Maria Bianca, Andreea!
Lavi, felicitari pentru ca reusesti sa locuiesti cu soacra si sa-ti pastrezi cat de cat calmul. In conditiile astea nu-i de mirare deloc ca-ti mai pierzi rabdarea uneori, sper sa reusiti cat mai repede sa aveti casuta voastra! La mare a fost bine, i-a priit lui Dani libertatea totala pe care a avut-o pe plaja - a luat o si gurita dintr-un val, cand se dusese de-a busilea sa vada ce-i cu ele. A progresat fantastic cat am stat acolo, cand ne-am intors deja arata cu degetul ce vroia, se dadea jos singura din pat. Acum cand arata cu degetul spune uneori si "uite", probabil pentru ca toata ziua ii turui "uite mami aia, uite mami ailalta". Nu sunt o vorbareata de felul meu, dar trag de mine sa-i vorbesc cat mai mult, asa isi formeaza vocabularul.
Timi, succes micutei Sophie in noua grupa si tie iti doresc sa te adaptezi cat mai usor noii situatii, ooff, mama ei de tzatza ii zic eu lui Dani cand o vad cat de atasata e...
arhdy, sanatate micutei. Vad ca ai dat un link de e-poze, poate nu ai setat sa fie publice si de aceea nu le vedem. Daca nu merge, incearca site-uri gen flickr com unde poti incarca usor pozele.
Referitor la vaccinuri... urmeaza sa-i fac infanrixul, n-am reusit la 12 luni ca puiul mic are rosu in gat si niste secretii pentru care luam un siropel natural, nu cred ca e nici o problema ca intarziem cu el. M-am hotarat sa nu-i fac ROR-ul, o sa-i fac anti-rujeolicul simplu. A mai facut vreun strumf vaccinul asta pana acum? Ce reactii adverse ati observat?
Mami de Dani (1 august 2007)
diane_dun spune:
arhdy, acum am vazut ca si Timi ti-a spus acelasi lucru, daca nu reusesti, da-mi id-ul tau de yahoo si incerc sa te ajut.
Mami de Dani (1 august 2007)