Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici,

Simodina aveam un feeling ca la 3 si ceva nu dormeai.Vezi ca daca ne obisnuiesti asa, la prima abatere o sa te dam la disparute

Deci...daca daca concediul de sarcina si lauzie e un concediu medical, atunci firma NU are cum si de ce sa iti suspende contractul de munca in perioada respectiva.Nu??!!Ca in concediile medicale nu se suspenda contractul.Deci eu inteleg de aici ca si zilele de prenatal si postnatal esti angajata lor si ca atare trebuie sa iti dea zilele de CO calculate la toata perioada lucrata + cea cu concediu medical....Sau nu?
Si deci contractul se suspenda doar in CIC..care perioada nu se ia in considerare pentru nimic..

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata!
Tzitziri,cum adica iti suspenda contractul de munca,dar cartea de munca iti merge nu?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Babytza,Doamne ajuta sa fie bine copilasul si tu sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit.
Oricum bine ca te-a ferit Doamne Doamne pana acum ca din cate am inteles putea fi de rau.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa trecem cu bine si sa fie sanatosi!

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Neata!
Tzitziri,cum adica iti suspenda contractul de munca,dar cartea de munca iti merge nu?

28+

REctific:perioda de CIC nu are sens sa se ia in considerare ca perioada lucrata pentru alte avantaje cand revii la munca.Adica pentru calculul urmatorului CO dupa revenire de ex.
In cartea de munca am inteles ca scrie ceva gen 'inchisa din cauza de CIC',dar o sa ai platite la stat toate obligatiile:somaj, sanatate, pensie deci doar ca ai cartea inchisa....perioada in schimb se considera la vechimea de pensie.

Am mai gasit aici despre inchiderea cartii de munca din cauza de CIC.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Fac capitol nou cand suntem mai putintele...5 minute va rog

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU