Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
Corrina spune:
andy.p multumesc frumos si tie
; te invidiez ca poti merge la inot, ce mi-ar placea si mie!!! Ce frumos, tocmai eu ma plang de asta, care am marea in spatele blocului
.
Mergem la finut, abia astept sa il vedem
!!
bye!!
356z
Mihnea Cristian
aly_c20 spune:
feteleee...eu simt niste intepaturi(taieturi) puternice in partea de jos a burtii si in vagin:((, oare ce e?
dne, dar cat e de dureros! oare durerile nasterii is si mai si?:((
34+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
sanziana27 spune:
Mi-a placut atat de mult citatul asta "Inainte de a ma casatori aveam 10 teorii despre cresterea copiilor, acum...am 5 copii si nici o teorie
"
Asa cum spunea si Miruna atat de mult te schimba un copil, incat te abtii de la orice sfat! Eu chiar daca sunt la al 2 lea copil nu dau sfaturi nimanui si sunt deschisa oricarei noi pareri pe care o aud si vad eu daca o aplic sau nu!
Azi am avut o durere crunta de cap, acum vad ca m-a lasat. Nu mai stiu care ati scris ca v-a trecut dupa no-spa (a dat si la mine rezultate)
30+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 feteleee...eu simt niste intepaturi(taieturi) puternice in partea de jos a burtii si in vagin:((, oare ce e? dne, dar cat e de dureros! oare durerile nasterii is si mai si?:(( 34+ Sebihttp://md.lilypie.com/O77np3.png |
Aly, nu cedeaza cu no-spa sau scobutil?
32+
AMR 51 zile!! 
Haiduc iubit
LUCUTTA spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu alegerea numelui pt bebe.
Fetelor va mai cer un sfat.
Eu sunt in concedi medical de la trei luni ,am ajuns si la comisie iar acum se va termina si acest concediu in 23 si nu mai am dreptul la altul decat daca intru in prenatal sau daca imi iau cele 8 zile de concediu de odihna pe care le mai am si apoi prenatalul.
Ce ziceti sa imi iau intai cele de odihna si apoi sa intru in prenatal sau sa intru direct in prenatal?Cum ii mai bine ca nu stiu ce sa fac?
Va 
28+
tzitziri spune:
Lucutta, pai daca iti lasi zilele de concediu de odihna atunci ce o sa mai faci cu ele?Ca nu le mai poti lua prea curand...poate doar sa ti se plateasca.
Asa ca eu nu vad nici un motiv pentru care sa nu iei CO si apoi prenatalul...daca mai ai dreptul la cateva zile
31+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Nerantula spune:
Lucutta, sunt de aceeasi parere cu tzitziri, ia-ti intai concediu de odihna sa nu-l pierzi si apoi prenatalul.
32+
AMR 51 zile!! 
Haiduc iubit
LUCUTTA spune:
Tzitziri,eu ma gandeam la banii pe care ii voi lua,deci daca inteleg bine o sa i-au 85%in prenatal si in post natal dupa care intru in co de maternitate dupa terminarea celor 126 de zile si dupa aceste zile voi lua 600+200.
28+
Nerantula spune:
Lucutta, concediul de maternitate este cel de 126 de zile de pre/postnatal, urmatorul, de pana la 2 ani, este concediu de crestere a copilului (CIC). In concediul de maternitate esti platita 85% din salariu, in CIC cu 600 ron; mai primesti 200 ron alocatia copilului.
32+
AMR 51 zile!! 
Haiduc iubit
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Lucutta, concediul de maternitate este cel de 126 de zile de pre/postnatal, urmatorul, de pana la 2 ani, este concediu de crestere a copilului (CIC). In concediul de maternitate esti platita 85% din salariu, in CIC cu 600 ron; mai primesti 200 ron alocatia copilului. 32+ AMR 51 zile!! ![]() Haiduc iubit |
E 85% din salariu sau din media pe ultimele 6 luni?Ca daca ultimele luni ai fost cu concediu medical nu se micsoreaza media?
31+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David