Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diamisha,
95 de kg???scrie undeva asta sau ai zis asa in mare?carut,patut si o piesa de mobilier,95 de kg???nu-mi mai revin....pai cum naiba sa le cari tu sus?doamne fereste...si...nenea ala cum naiba le-a carat singur singurel sus???
de curiozitate ,ai platit si transportul raportant la kg sau nu conteaza?
sa faci poze cu noile achizitii sa le admiram si noi

Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cherie,
sa stapaniti sanatosi carutul,te bucuri de parca ti-ai fi luat masina,asa-i?si eu sant la fel...,ma bucur de parca m-as plimba eu cu el...

Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Dandusa, atunci cand am facut comanda, am vazut ca iti calculeaza automat transportul in functie de ce apare in lista. La mine, au aparut 85 EUR in plus la suma finala, pentru transport. In conditiile de livrare, scrie ca taxele de transport incep de la 25 EUR, insa se stabilesc in final in functie de ce comanzi.

Sa stii ca si mie mi s-a parut cam mult ca si nr de kg., insa comoda din lemn cu sertare este intr-adevar foarte grea, apoi caruciorul are trei piese (schelet, landou si scaun de masina), iar patutul e si el din lemn.... O sa fac niste poze, insa abia duminica, abia atunci vom avea timp sa le montam, maine mergem la un botez si mi-e clar ca vom avea nevoie de niste ore bune pentru aceasta operatiune.

cherieactiv, este foarte frumos caruciorul, sa-l stapaniti sanatosi.

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

Dandusa, am uitat sa precizez, scria nr de kg pe foaia de primire a coletului pe care am semnat-o. Erau, in total, vreo 7 colete, pe care le-a carat el, unul cate unul, pana la lift si pana in casa. Eu il ajutam cu usile de pe traseu (la scara, la lift si la apartament)...mi-era clar ca eu nu le pot cara pana sus, de-aia m-am si abtinut sa ma cert cu el ca mi-a cerut bani de la obraz...daca ar fi carat din proprie initiativa, fara sa se asigure cumva inainte ca-l voi palti, i-as fi dat de drag bani ca ma ajutase...pe mine, m-a enervat atitudinea...nesimtirea...

25+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Fetelor imi cer scuze ca nu pot intra sa mai scriu, dar duminica e marele botez si apoi marti plecam la mare pentru tot restul lunii august..sper sa ne auzim cu bine in septembrie si va doresc multa sanatate!
Eu am 68,5...deci 6 kg luate in I trim., 6 in al II lea (cam ca la Bia)..deci vreo 20 pina la final...
In schimb am o energie ceva de speriat si parca totusi nu mai retin chiar asa de multa apa..efort cit cuprinde, ridicat la Bia (adica 13 kg) si alergat cite 4 ore prin magazine...m-am dus de tot!
Cine vrea haine de gravida..ma refer la blugi misto..se gasesc la Mall Vitan...va scriu diseara daca vreti numele firmei...super faini..178 lei...inca nu mi-am luat ca sunt intre 2 marimi..14 si 16...cica 10 inseamna un 38..asa ca am zis ca imi iau peste 1 luna..

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diamisha ma bucur ca ti-a sosit coletul.
Sa va bucurati de produse si sa le stapiniti sanatosi alaturi de bebita. Asteptam foto.
Cit priveste caratul pachetului pina la usa eu voi face o reclamatie la pe site-ul lor sa ii intreb asupra conceptului"transport pina la domicliu". Este doar reclama sau chiar livreaza pina la usa locuintei - doors-to-doors ?
Sunt absolut convinsa ca problema o fac cei angajati in teritoriu si asta doar pentru ca nu sunt platiti si pentru carausie. Servicii din Romania pt. salarii in Romania . Mirlani ca sa spun asa!
Cit priveste adusul coletului la orice ora le convine lor eu i-as fi refuzat clar daca nu eram acasa.
Iar imobilul meu e la etajul 4 asa ca sa ma scuteasca.
Asa sunt si cei de la Baumax si cei de la Pracatiker numai ifose si talente.
Cita vreme transportul este pina la domiciliu iar domiciliul meu este la etajul 4 , produsul trebuie sa imi fie adus pina acolo.
Domiciliul meu nu este la parterul blocului in care am apartamentul.Altfel sa isi schimbe reclama ca sa stiu la ce sa ma astept.
Dar la noi in Rom. se merge nu pe respect si calitate ci pe optica milogului : sa fiti multumiti ca vi-l transportam gratuit si pina la scara blocului !

Coletul meu este pe la Milano deci trag sperante ca abia pe marti sa soseasca.
Cit priveste costul transportului , pe linga cel comunicat in factura a mai trebuit sa suporti in plus altceva ?
Mie mi-au comunicat si factura cu un cost total in care este inclus si transportul.
Cost care a fost de altfel afisat si in momentul in care am dat comanda dupa ce m-am hotarit asupra tuturor produselor pe care le-am comandat.

Cherie sa stapiniti sanatosi carutul. Este delicios de...blue!

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da, da confirm ce spunea Loren : haine dragute pt. gravide - inclusiv de ocazie Mall Vitam la parter , inclusiv costumase si camasi (nu bluzite) iar ceva mai sport la etajul I.
Din Mall Vitan parter mi-am cumparat 2 rochii pentru botezul la care am fost nasa. Cea de seara mi-a placut la nebunie. Cea de zi a fost obisnuita, clasica. Le pozez si le afisez spre seara.

Mai gasiti haine pt. gravide pt. ocazii sau chiar office la Magazinul Victoria - etaj.1.

Loren sa va simtiti bine la botez si sa aveti un concediu frumos !

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

scuzati introducerea in topicul vostru dar curioasa fiind de livrarea la bimbomarket am gasit asta pe site (http://www.bimbomarket.it/info.asp):

"14. Salvo esplicita indicazione da parte del nostro Servizio Clienti, la consegna si intende a piano strada. Al momento della consegna della merce da parte del corriere, il Cliente è tenuto a controllare:

che il numero dei colli in consegna corrisponda a quanto indicato nel documento di trasporto;
che l'imballo risulti integro, non danneggiato, né bagnato o comunque alterato, anche nei materiali di chiusura (nastro adesivo o reggette metalliche)."

adica:

"14. cu exceptia unor altor indicatii clare di partea Serviciului Clineti, livrarea se face la parter. in momentul livrarii marfii clientul trebuie sa controleze:
- ca numarul de colete care se livreaza corespunde cu cel indicat pe documentul de transport;
- ca ambalajul lor este intact, nu este ud si nici alterat in vreun fel, chiar in cazul materialelor de inchidere (banda adeziva sau clame metalice)".

asta e regula lor deci... sper sa va fie de ajutor!

Roxana

edit: am verificat regulamentul in engleza si acolo nu e fraza asta cu livrarea la parter.... ce magari

Mergi la inceput

Mirtha, multumesc, voi reveni cu poze. Nu a mai fost niciun alt cost aditional, cat e pe factura atat ramane, tu doar semnezi la primire. Iar plata este deja facuta la momentul cand ajunge pachetul la tine. Daca al tau e la Milano, inseamna ca mai are doar Viena si Bucuresti, adica doua zile lucratoare, probabil marti se livreaza. Sau miercuri, ca nu esti cu domiciliul in Buc. Chiar sunt curioasa daca vine in aceeasi zi la tine sau mai dureaza una pana pleaca de-aici si este livrat acasa la tine. Sunt foarte curioasa sa aflu care va fi experienta ta cu ei...stiu ca ei nu sunt platiti pentru carat pachete si pe cuvantul meu ca-i dadeam mai multi bani, daca ma ajuta asa, ca e baiat de treaba...depinde de fiecare om, oricum, indiferent care este politica firmei sau ce proceduri are...

Loren@, drum bun, sa te odihnesti si sa ne-auzim cu bine.

Pentru fetele care sunt pe-acasa, uitati-va pe TVR1, a inceput ceremonia de deschidere a JO si au facut chinezii un super-spectacol!

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

roxanaz, ai dreptate, am citit si eu asta in varianta engleza a site-ului, mai putin faptul ca ti le lasa la parter...sa spunem ca varianta italiana este cea de baza...doar ca, peste aceasta indicatie a celor de-acolo, valabila in general pentru orice tip de curierat (se trimit pachete si local, si international), vine modul de operare a celor de la TNT, curierul folosit pentru a-mi livra mie pachetul, si care spune ca livreaza door-to-door...asa cum spunea si Mirtha, eu nu dorm in fata scarii (nici macar la parter nu mi le lasa, ci in fata blocului)...iar persoana care a venit la mine, mi-a spus ca se considera usa imobilului si ca e ghinionul meu ca stau la bloc, si nu la casa...

ce vreau sa spun este ca nu am nimic cu cei de la bimbo, ci cu cei de la TNT...de altfel, bimbo foloseste numele generic "curier" pt transport, nu spune exact cu ce firme lucreaza, lucru de inteles pt ca nu stiu ce gasesc disponibil in tara respectiva...

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput