Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am ajuns si eu acasa. Si am avut o surpriza neplacuta: am gasit colivia celor 2 papagali, Mimi si Paco goala. Au fugit. Mi-e asa mila de ei, pt ca nu o sa reziste afara.
Si daca tot vorbiti de kg, raportez si eu 50 kg, deci 5 luate, la 1,68m. Deci pe mine ma mai asteptati pe panza aia...vin ceva mai incolo, prin luna a8-a.

==========
Corina 23+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mai acu' o perioada simteam ca retin apa...,mainile si picioareele imi erau f umflate,ma dureau...apoi am mers cateva zile la munte unde seara eram cu bluza groasa si pantaloni lungi,alta temperatura alte senzatii...
picioarelele mele nu erau deloc umflate,mainile f putin de unde deduc ca numai temp asta pacatoasa este de vina...si senzatia de 'retine apa organismul', poa' sa fie falsa...
si eu beau f multa apa si stiu ca-i f bine...

Kita
strudel cu mere,zici?!hmmmmmmmmm si de ce ne pedepsesti asa ma rog...?!

Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

....eu am 69kg ( scrisesem initial 60....si am belit mai bine ochii...ce vremuri... ...am sters...mi-am dat o palma....am revenit la realitate)...stagnez....
Pentru retinerea de apa...pap un ananas in fiecare zi....e singurul fruct care ajuta la eliminarea apei din organism....si la e ffffffff bun........

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

...si eu vreau strudel !!!

Mada 20+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Dandusa, si eu la fel am observat, vreo saptamana scazusera temperaturile, in per aia n-am avut probleme cu gleznele, cum s-a incalzit cum au inceput din nou sa se umfle...

23+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am ajuns si eu acasa. Si am avut o surpriza neplacuta: am gasit colivia celor 2 papagali, Mimi si Paco goala. Au fugit. Mi-e asa mila de ei, pt ca nu o sa reziste afara.
Si daca tot vorbiti de kg, raportez si eu 50 kg, deci 5 luate, la 1,68m. Deci pe mine ma mai asteptati pe panza aia...vin ceva mai incolo, prin luna a8-a.

==========
Corina 23+
My baby
Albumul meu

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor merg in pat ca nu mai pot sa stau pe scaun.Ma inghesuie Eva la greu.

Cit priveste consumul de apa eu sunt adepta acestuia : cit mai multa apa chiar daca mi s-a facut o greata de nu mai pot de ea.
Pentru retentie trebuie gasite metode.
Pup. Revin.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am cumparaaaat carucior!!!!!!!!!!!!!azi dimi , am intrat cu intentia sa ma uit doar , 5 min...dar cand am intrat la raion...mi-au picat ochii !!!asa de mult mi-a placut din prima secunda, ca am zis ca il cumpar repede, de urgenta...se cheama jane carrera anniversario..cam asa ceva.. e extraordinar din toate punctele de vedere....calitate, comoditate,aspect nu mai zic..e chiar fff fain...si are in plus cateva chestii, pt iarna,niste huse pt toate 3 piesele,nu doar din material..captuseala pe interior din material de ala moale moale..nu stiu cum i zice..aici , pile..a costat ff mult cam 680 eur..dar io de asta m-am indragostit..m-am uitat si pe bimbomarket acuma sa vad daca au...dar nu este complet de accesorii ca in magazin..is happyyyyy...tre sa i fac o poza

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Bine v-am gasit, ladies!

Am citit din urma, am vazut ca Simona trebuie sa faca, totusi, cerclaj...sper sa fie bine pana la final si baietelul sa ajunga la termen!

Am vazut vesti bune de la ecografii, ma bucur pentru toate fetele care si-au vazut copiii bine si sanatosi!

Mirtha, spuneam ca te tin la curent cu comanda de la bimbo. Au livrat astazi, in a 5-a zi lucratoare (au respectat termenul anuntat), dar am avut o usoara altercatie cu cel care mi-a adus acasa lucrurile. Desi anuntasem clar sa-mi fie livrat pachetul dupa ora 3 pm (sdupa serviciu), m-au sunat pe la 10 am si mi-au spus ca livreaza .... acum! Daca nu sunt acasa, mi-l aduc la serviciu, dar "nu stiu cine o sa vi-l care, doamna!" imi spune, amabil, cel care ma sunase...Ok, ma duc acasa sa-l primesc si ma asteapta o alta supriza: el mi le da jos din masina, dar nu mi le cara pana la etajul 7, ca sunt pachete mai mari de 30 de kg. (a avut 95 de kg cu totul)....Si-l intreb ce inseamna door-to-door delivery la TNT, ca eu inteleg ca mi-l aduce pana la usa apartamentului, nu pana in fata scarii blocului...El se uita lung la mine si-mi spune: "va vad gravida si mi-e mila de dvs, asa ca, daca sunteti draguta cu mine, vi le car eu pana sus...dar door-to-door delivery, inseamna pana la usa imobilului in care locuiti...daca stateati la casa, era ok..."

Credeti-ma, am tras aer adanc in piept si m-am gandit de trei ori ce sa fac...pana la urma, am decis ca e mai intelept sa-i dau 500 de mii, sa mi le care naibii sus si sa nu ma cert cu el, asa cum as fi facut in mod normal...dupa ce i-am dat banii, a fost cel mai dragut si mai de ajutor om din lume...imi spunea "da', nu stati doamna in soare pana le aduc eu, duceti-va sus, nu va mai obositi"...inainte de bani, era in stare sa mi le lase in fata usii!!!!

Asta a fost partea urata! Partea frumoasa este ca pachetele ajung in perfecta stare, ca lucrurile arata si mai bine decat pe site (eu am cumparat trei obiecte mari, grele: caruciorul, patutul-leagan si un corp de mobila cu masuta de infasat deasupra si trei sertare) si sunt mult mai ieftine decat daca le-as fi luat de aici. In plus, scapi de carat! Sau nu , depinde cum pui problema!

Una peste alta, cred ca este ok site-ul si, probabil, voi mai comanda lucruri pe masura ce finalizez listele si nevoile! Iar pachetele vor fi cu siguranta mai mici, asa ca voi putea sa mi le car singura, daca este nevoie!

M-au sunat si cei de la cryo save, luni imi livreaza kit-ul pt celule stem.

M-a inspirat Diana21 si cred ca urmatorul obiectiv este sa-mi pun la punct bagajul de spital...

Va doresc un sfarsit de saptamana usor si racoros!

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5005&c_id=33&cf_id=40

asta e...cred..dar in poza nu arata exact ca in magazin...lipsesc detaliile alea faine rau

cherie 20+

Mergi la inceput