Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Apropos de fistula anala , Dandusa. De citeva zile ma tot tin sa iti spun : tatal meu a avut acum 4 ani a fost intrnat cu un asemenea diagnostic , s-a operat , a fost bine curatat si a urmat un tratament cu antibiotic foarte agresiv.
Am fost totusi avertizati ca exista riscul ca fistula sa recidiveze datorita unor toxine din singe si a imposibilitatii de a fi eliminate altfel.
Pina acum a fost ok , nu s-a mai colectat nimic.
Sper ca si la sotul tau sa se rezolve.Sanatate !

Mirtha 29+ Eva

Mirtha...ne-ai incurcat...soata mea are problema cu pacatoasa de fistula, sotul Dandusei e bine slava domnului, ca nu doresc nici la dusmani chinul lui laur, durerile s frustrarilede 8 luni de zile. Tragem speranta ca si la noi a fost ultima data, si ca aceasta ultima operatie va fi un succes deplin!

Leeloo
27 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc fetelor pt. info. ref. la flat rate.
Ramine sa ma mai documentez si va spun ce am mai gasit.

Eli maine ma duc peste doc. T. Numai sa fie in oras ca de gasit o gasesc.Nici la mine nu cedeaza la NoSpa. Sanatate !

Am inceput sa citesc Anne Bacus despre Cresterea copilului de la 1 zi la 6 ani , acum ca tot sunt consemnata la pat.
Desi spune inca de la inceput ca aceasta carte este destinata parintilor din Rominia , mamicilor de fete si baieti etc....incepe inca de la primele pagini cu povesti : copilul trebuie pus la pieptul mamei imediat dupa nastere caci este cel mai indicat ca primul contact cu piela umana sa fie cu pielea mamei si nu cel al moasei.Apoi cu alaptatul fie el si mimetic , la fel imediat dupa nastere etc. Deja incep sa o vad ca pe o carte chiar rupta de niste realiati in care traiesc.

Pai la noi institutia moasei a cam fost decimata (cu regret , parerea mea e ca a fost o decizie gresita) iar pe de alta parte in cea mai mare parte a spitatelor daca iti arata copilul 3 secunde , dupa ce a fost infofolit de asistente , e bine.
Chestia cu alaptatul imediat dupa nastere e privita ca un soi de nebuneala a mamei de cadrele medicale - ma refer la majoritatea. Ca sigur exista si exceptii , si oameni adaptati la noile descoperiri si concluzii medicale asta e altceva.
Cere-i neonatologului din Craiova sa iti dea copilul imediat dupa ce i s-a facut aspiratia si toate masuratorile , sa il alaptezi ca poate te trezesti lipita verbal cu un "fa" de toata frumusetea si sictirita de asistente.

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Leeloo , Dandusa imi cer scuze.
E de la gravideala - mestereala - ligamenteala !
Criss e clara treaba , sa arunci cu lecitina si pe la mine .

Ma duc iarasi in pat. Sa mai citesc niste povestioare a la Anne Bacus.

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, la spitalul Municipal din Bucuresti poti alapta imediat dupa nastere, ti se pune copilul pe piept, apoi, la doua ore dupa nastere ti se aduce langa pat. Eu am alaptat la cateva ore de la nastere, insa au fost mame care au alaptat si mai repede. Ce e nasol la Municipal...igiena, ca in rest, ei cica au adoptat sistemul rooming-in.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 26+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mirtha iarta-mi indrazneala rugamintii...ti-am lasat un mesaj la privat...numai daca se poate! Inca o data, iertata-mi fie indrazneala!

Leeloo
27 +

Mergi la inceput

Mumos...partea I si III . Poate o rezolva si cu partea II cu igiena.
Municipal nu era spitalul unde a fost operata Cata ? Sau imi joaca feste memoria!!???
Ca azi a facut o serie de gafe cu memoria asta turbata !

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mirtha, la spitalul Municipal din Bucuresti poti alapta imediat dupa nastere, ti se pune copilul pe piept, apoi, la doua ore dupa nastere ti se aduce langa pat. Eu am alaptat la cateva ore de la nastere, insa au fost mame care au alaptat si mai repede. Ce e nasol la Municipal...igiena, ca in rest, ei cica au adoptat sistemul rooming-in.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 26+

Asa creste bebe

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Leeloo imi cer scuze pentru intirziere in raspuns dar sunt cam consemnata la pat si vin mai cu pauze la calculator.
Incerc zielele asta sa imi aduc laptop-ul in domitor , in pat dar nu stiu cit de repede voi rezolva.
Ti-am trimis pm. Mi-ar placea tare mult sa te pot ajuta.

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Mirtha iarta-mi indrazneala rugamintii...ti-am lasat un mesaj la privat...numai daca se poate! Inca o data, iertata-mi fie indrazneala!

Leeloo
27 +

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Mirtha, ba da, ala e spitalul! Eu nu il ridic in slavi, Doamne fereste, din contra, iti dai seama ca daca eram multumita tot acolo nasteam si acum. Eu nici nu vreau sa mai aud de Municipal, cu tot cu sistemul lor rooming-in. Prefer un spital clasic, cum e Filantropia, unde, chiar daca bebe nu sta cu mama, macar nu risti sa ajungi acasa cu infectie cu Pioceanic, Klebsiella sau mai stiu eu ce minune!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 26+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Nu am apucat sa intru in weekend si am citit in mare ce s-a scris .
Prima data m-am izbit de "listuta" pusa de mav....o God!!!! si am inteles ca nu e completa ...vaaai chiar atatea trebuie ?? , sunt total pe dinafara ....pana in prezent nu am cumparat nimic-nimic (si din superstitie si ca nu aveam habar cate trebuie) Si cand ma gandesc ca abia peste 1 luna ne apucam de renovat apartamentul .
Dar ma consolez cu gandul ca de miercurea viitoare raman 1 sapt. in concediu si mergem 3 zile la...Olanesti (sincer eu am ales locatia desi in conceptia mea acolo merg doar pensionari ) dar desi ador distractia si agitatia acum simt ca am nevoie doar de ..aer si liniste .Chiar a mai fost careva de curand aici ??
Vad ca si tu ai nevoie de lecitina Mirtha ..putem face un club

Criss 24+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

De Simona nu stie nimeni nimic? Ar trebui sa fie acasa deja pt ca dupa cerclaj nu te tin in spital mai mult de o zi. Sper ca e bine!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 26+

Asa creste bebe

Mergi la inceput