SUPERDIETA ***27***
Raspunsuri - Pagina 9
crisstinuta spune:
Of ,fetele..nu ma mai laudati....v-am zis ca sunt mai vechi pozele,sunt de vreo doi ani...si dupa 35ani fiecare jumatate de an isi lasa amprenta.
Uite ca am mai pus poze ,cea mai recenta am pus-o pe cea in costum de baie ca sa vedeti ce treaba am pe aici....
Azi am mancat asa:
MD branza 0%+salata rosii+ceapa
P mancarica tip ghiveci cu vinete,ardei,rosii,ceapa
G iaurt 0%
S cred ca ceva piept pui cu ceva
Va pup!
Oana_G spune:
'Neata fetele! V-ati trezit?
Haideti la cafea! (a se citi apa).
Cristinuta, multam fain. M-am inscris la cursuri, astept luna octombrie sa dau examenul de acces. Nu imi pun mari sperante, dar incerc. De contabilitate mi-e teama. De examenele de la facultate, nici nu mai stiu cum sint. De 10 ani de cind am terminat-o eu ...am uitat complet.
Mercedes, asa e. Acum nu mai cere nimeni vechime. Banii sa-i dai (ptr cursuri si ptr examen) in rest ... Doamne ajuta! Contabilitatea cred ca va fi piedica ptr mine. Am sa intru pe site-ul spus de tine, si am sa vad ce carti mai au...ca pina acum am luat 2 de la CECCAR.
Ralumat, ms ptr 'galerie'. Sper si eu ca, incet, incet, in 2 sa saptamini sa fiu mobilizata gata. si cu 5 kg mai putin. Te ajung din urma.
April, super nasic ai. Sa-ti traiasca! Are cam 7-9 luni, nu? Sa aiba parte de sanatate si noroc!
Oana si Andra (21.10.2005)
Oana_G spune:
cristinuta mama, zici ca esti grasa? Pai esti super-model pe linga mine. Cit as vrea sa fiu si eu asa ca tine ....
...si, sint sigura ca Gabita va cuceri multe inimi cu ochisorii lui ...
Oana si Andra (21,.10.2005)
Anuska spune:
Asa pe fuga.... pt ca tot intreba April de mine.....
Am citit in diagonala ce-ati mai scris....
N-am timp nici sa mor aici la munca (facem o upgradare si da-i cu documentatia, cu setarile, bla-bla....), iar acasa astia nu-mi mai fac netu'; ba ca e de la caldura, ba a mers o ora si gata, ba ca de la placa de retea (si s-a carat biata consoarta cu unitatea in brate pt ca e inca in garantie si nu are nimic!).... Acum ii astept si azi; sper sa repare ca m-am saturat! Mai am un pic si fac o saptamana in care n-am putut folosi netul.... Am zis ca daca nici azi nu-l repun in functiune ma duc si fac reclamatie scrisa ca nu m-am putut folosi de serviciul platit si sa-mi reduca pretul abonamentul pe luna asta conform cu timpul in care n-am avut netul disponibil... Pai, nu?
Ca si greutate stau bine zic eu.... acul cantarului se plimba intre 68 si 69..... Iar daca ma urc pe al soacrei am chiar 66 kg!
Mai trebe sa trag o tura, dar zau daca am timp acum...
Si cireasa de pe tort: am mai avut si fetele bolnavioare din cauza caldurii.... Inca mai le tin la regim si tare mi-e teama sa le trec la alimentatie obisnuita..... Si astia anunta iar zile de foc!
Hai pupici la toate!
Si spor fetelor noi, precum si celor care s-au reapucat de dieta!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
Breto, chiar daca cu intarziere, iti urez si eu numai ani fericiti impreuna!
Noi in septembrie facem 11 ani de la casatorie si alti 4 dinainte.... valeu! ce-a mai trecut vremea.... 15 ani de cand ne cunoastem....
Poze cu familionu'
Anuska spune:
Si-nca unul si ma duc....
Eu am facut facultatea economica; dar sa-mi dai un car de bani si nu as lucra ca si contabil.... e prea mult de munca, prea obositor, prea.... Nu-i de mine!
Poze cu familionu'
Yvi spune:
am 1.70 si 59 de kg... nu stiu cat ar trebui sa am normal... dar daca imi spune cineva cat ar trebui sa fiu aproximativ la inaltimea mea...si e mai putin decat am eu la kg , ma apuc de dieta .
sincer... o sa fie o mare mare mare provocare pt mine
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Anuska - ce bine -ce bine sa avem vesti de la tine! Imi pare rau ca te fugaresc aia la munca, sper sa te poti elibera. Cu netul ce sa zic- pentru mine e o poveste cunoscuta, si providerul nostru e la fel de slab, am facut toate upgrade-urile de abonament posibile in speranta ca o sa fie mai bine, mai ales ca depindem f mult de net de cand cu firma. Din pacate cel putin o data pe luna am show cu ei, deja pe mine ma "cunosc" , e drept ca nici nu m-am dat la o parte de la nimic, am luat-o mai intai cu vorba buna, apoi cu amenintari si escalari la "directiune".
Oana, nasicul are doar 4 luni jumate, e f bine dezvoltat pentru varsta lui, e lungan-are cu cine sa semene! In plus e fi foarte mobil, se rostogoleste deja de pe o parte pe alta si balosheshte intr-una si roade tot, asa ca tot ce e posibil sa ii dea si dintisorii f curand.
Crisstinutza, am vazut pozicile. O prima remarca : imi place mult mai mult cum iti sade saten deschis, iti indulceste trasaturile fetzei. Cat despre sunci- io zic ca esti un picutz cam drastica; insa admit, ca si eu sunt genul stresat ca important e tu sa te simti bine si in forma. Da-i-nainte ca io te sustin! Gabitzu e dulce foc, e deja baiat mare, cred ca esti foarte mandra de el, ca ai di de ce!
Fetelor, haideti cu raportul , azi vreau sa decernez floricelele!
April
Emma are nevoie de ajutor !
Anuska spune:
Si pe mine cred ca ma cunosc ca pe un cal breaz: ba se strica telefonul, ba cablul, ba netul.... uf!
Cei la care am calc in garantie mi-au spus ca cica in timpul fulgerelor se descarca pe fir si ajunge la calc si arde placa.... Deci n-a parut fff mirat at cand i-a expus soata problema la telefon inainte de a merge acolo cu unitatea.....
Si cand am sunat aseara la ei sa le spun ca al lor cablu are buba, nu calc meu, au spus ca o sa vina cu un laptop eventual ca sa verifice linia.... Sa-l cer despagubire oare?
Poze cu familionu'
Anuska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yvi am 1.70 si 59 de kg... nu stiu cat ar trebui sa am normal... dar daca imi spune cineva cat ar trebui sa fiu aproximativ la inaltimea mea...si e mai putin decat am eu la kg , ma apuc de dieta . sincer... o sa fie o mare mare mare provocare pt mine |
In primul rand conteaza si varsta!
Apoi, nu cred ca ai avea nevoie sa slabesti; dar daca tu asa vrei.... Depinde si tipul de osatura pe care il ai, daca e robust, at e mai bine mai putine kg.....
Poze cu familionu'