SUPERDIETA ***27***
Raspunsuri - Pagina 18
bretonica spune:
fetele inca nu si-au revenit din concediu cred...trebuie sa chem FBI-ul...nu stiu unde au disparut...de cind tot pling pe aici si nimic...nimic...stai sa le mai bag o cintare poate...poate
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
amihaela78 spune:
vai ce multe maimutici....
seara buna fetelor!
ma bate un gand sa intru in cursa cu voi. Dar de luni 6 oct.
crisstinuta spune:
Dar nu-s maimutici...e orchestra lui Bretonica ...o s-o mai vezi mai da cate un conccert
Breto,nu te-am strigat ci ti-am dat o floricica pentru banc
Bine ai venit Alecsia!
bretonica spune:
BUNA DIMINEATZA ..la noile venite,si la cele vechi(care este numai una vad pe aici)..crisssss..pupicuzze la toate
bretonica spune:
....bai,bai ce mai rusine...saluta omu,si nimeni sa-i raspunda pe aici...dar se poate asa ceva?...no hai sa va mai cint ceva,dupa care o sa bag si un banc,sa va mai ridic moralu,daca cumva v-a cazut la pamint...
Brigit spune:
Breto, tare esti simpatica!
hai sa vedem cin' se prezinta la raportari maine (ca doar e miercuri)!
Io-s in zona, cica in faza de "mentinere" ; deci mananc de SD si nu prea, nu pot sa ma dau mare exemplu de pus in rama!
April
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
da bancu unde-i soro? ca ai promis! iete io stau si ma benoclez la topic asteptand sa ma rad si io de ceva pe ziua de azi
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
Un betiv la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele.- Trei cafele?- Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.A doua zi, acelas betiv cere la acelasi chelner:- Trei cafele..- Trei?…- Da .. TREI (3) …. una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a rupt in bataie pe betivan.O zi mai tarziu, apare tipul plin de vinatai la bar. Chelnerul, ironic il intreaba:- Tot trei cafele?….- Nu - Raspunde betivanul - Doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca pe tine te agita.
bretonica spune:
uite-l fato...era sa uit...ihihiihihih...deci suntezi pe recepzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....da sa va pup de nu va vedetzi
bretonica spune:
aprilus te-ai dus cumva sa-ti faci o cafea?....te pupa breto de nu te vezi...eu nimic raport maine dar am sa fiu prezenta!!!