Pete albe pe unghii!!!!!!!

Pete albe pe unghii!!!!!!! | Autor: octopusu

Link direct la acest mesaj

Baietelului meu i-au aparut niste pete albe pe unghii. Eu mai demult stiam ca reprezinta lipsa de calciu, dar nu mai sunt sigura. Mai ales ca analizele i-au iesit bine din punctul asta de vedere. Voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

De lipsa de calciu si magneziu stiam si eu din copilarie.
Apoi, nu stiu pe unde am mai citit ca petele albe se datoreaza lovirii radacinii unghiei.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu nu cred ca e nimic de ingrijorat.Si eu am avut in copilarie..nu multe, da le-am avut.
Acum nu le mai am.SI nu sunt o mancatoare de branza, lapte, oua..deci calciu la mine nu prea e de unde.

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Petele alea sint de la lovituri, nu de la lipsa de calciu. Daca nu sint de la lovituri, un dermatolof poate spune daca unghia are vreo boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Si totusi...poate fi lipsa de calciu, mai ales dc petele apar frecvent si pe termen lung...

Eu o duc cu lipsa de calciu din copilarie - cu toate simptomele, in afara de transpiratiile nocturne (care apar in schimb la copil...). Si cu pete albe in toate perioadele in care nu iau suplimente de calciu (si nu pot sa iau mereu, nu?).
Totusi, dc imi fac analize, cel mai adesea ies ok, sau foarte putin sub limita. E drept ca imi si fac rar...pt ca nici nu am incredere in rezultate. Nici macar la privat (vb de policlinicile din orasul meu).

Eu as zice ca merita sa incerci repetarea analizei, dar intr-un loc de mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe net mai scrie ca poate fi o lipsa de zinc, nu de calciu.
Dar scrie si de lovituri, caz in care petele o sa dispara complet cam in 8 luni de zile, parca.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Deocamdata are doar la 2 unghiute si nu are de mult timp. Cat despre analize, chiar am incercat sa gasesc un laborator de incredere. Am mers la unul care mi-a fost recomandat de cineva care lucreaza acolo. Acum nu stiu ce sa mai cred, pt ca nici eu nu prea am incredere in analizele care se fac in rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Deocamdata are doar la 2 unghiute si nu are de mult timp. Cat despre analize, chiar am incercat sa gasesc un laborator de incredere. Am mers la unul care mi-a fost recomandat de cineva care lucreaza acolo. Acum nu stiu ce sa mai cred, pt ca nici eu nu prea am incredere in analizele care se fac in rom.

Mergi la inceput