IMI FAC CURAJ SA CONDUC (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ana68, multumesc. Ieri m-am descurajat total, vad eu de acum incolo.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ana-Maria,ti se pare in tot felul o masina noua,daca ai condus 2-3 masini,da' ia sa fi trecut prin zeci-sute de masini, ca de exemplu,samsarii de masini,ti-ai fi dat seama aproape instantaneu de felul cum trebuie condusa,cat se bracheaza de mult/putin rotile,etc!
Deh,nu mai suntem noi incepatoare,dar fata de de soferii profesionisti sau alte specii,ca cea prezentata mai devreme,suntem cam prea"incepatoare".Esti de alta parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Lorenza,eu nu am spus niciodata ca sunt experta in sofat si nici profi in asa ceva....din contra,ori de cate ori am facut o afirmatie am zis "asta e parerea mea" si "asa cred eu ca e bine".Nu sustin si nici nu vreau sa se creada ca eu am solutia perfecta pentru orice.Pur si simplu vorbesc din "experienta" de sofer amator,tocmai de aceea am si dat exemplul intamplarii mele de azi dimineata....cand pur si simplu masina sofata deja de doi ani nu mi se mai potrivea mie insami...asta era treaba!
Incerc sa ma fac inteleasa asa cum doresc si repet...pentru a cata oara?...sofatul nu este o gena cu care te nasti,ci este o chestie pe care o inveti si o dobandesti de-a lungul timpului,o data cu practica si experienta mai mult sau mai putin intensa...
Deci,revenind...oricata experienta de sofat asa avea eu in spate si oricat m-as lauda cu ea...DA! ai dreptate Lorenza...sunt inca o incepatoare...si probabil ca pana voi muri voi ramane asa...
Pupici maximi si atentie la trafic!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

si eu sunt in aceeasi oala cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Azi am promovat sala, proba teoretica. Maine de la ora 9, proba practica

http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ancuta,bafta multa maine

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Soferitelor! Am 160 km pe care i-am parcurs singurica in ultimele saptamani! Am inceput sa devin dependenta de condus! Poate e cam devreme sa o spun dar asta simt... si a inceput sa-mi placa, orasul, aglomeratia simt adrenalina ... cel mai tare ma simt cand ies cu bine dintr-o situatie complicata... si merg cu 45 - 50... uneori si 60 daca-mi permite traseul..... Noroc ca a plecat sotul pt cateva luni din tara ca as fi ramas tot la stadiul de fricoasa... Sfat: singure o sa invatati cel mai bine chiar si greselutele sunt de folos..... nu mai esti stresata de cel din dr ... ca vezi iar ai comis-o ... a 2 a oara nu mai repet greseala.... Succes la soferit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kerstin

Soferitelor! Am 160 km pe care i-am parcurs singurica in ultimele saptamani! Am inceput sa devin dependenta de condus! Poate e cam devreme sa o spun dar asta simt... si a inceput sa-mi placa, orasul, aglomeratia simt adrenalina ... cel mai tare ma simt cand ies cu bine dintr-o situatie complicata... si merg cu 45 - 50... uneori si 60 daca-mi permite traseul..... Noroc ca a plecat sotul pt cateva luni din tara ca as fi ramas tot la stadiul de fricoasa... Sfat: singure o sa invatati cel mai bine chiar si greselutele sunt de folos..... nu mai esti stresata de cel din dr ... ca vezi iar ai comis-o ... a 2 a oara nu mai repet greseala.... Succes la soferit!

Kerstin

Succes maxim in continuare!Asta se cheama obisnuinta si inceputul experientei ca sofer!Bravo !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Multumesc mult Ana68!

Mult curaj si succes tuturor incepatoarelor! Mult curaj! Se poate! Pe viitor o sa va povestesc cum mi-am invins temerile , ce trauma am trait... ce m-a determinat sa fac scoala de soferi ... cum am capitulat si am stat 7 ani cu carnetul in sertar si cum am luat- o de la 0 (zero)!

Nu va lasati! Se poate!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu mai am 2 sedinte si termin cu scoala!
instructorul zice ca ma descurc bine....eu zic ca inca nu-mi dau seama cand vin cei din spate si daca intalnesc un obstacol trag de volan sa intru pe banda 2
in rest parcarile imi ies,curbele nu le mai iau pe contrasens merg binisor pt o madama

voi cum ati facut cu fisa medicala?
cand ma gandesc ce lista de analize sunt acolo mi se face rau

va doresc bafta la condus

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput