IMI FAC CURAJ SA CONDUC (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Stie cineva vreun poligon auto prin Vitan-Dristor? Vreau sa exersez acolo, fara teama de-a lovi alte masini si fara stresul traficului real.
Eu personal simt ca, pana nu ajung sa stapanesc masina, sa o cunosc, sa actionez pedalele necesare in modul potrivit a.i. sa obtin miscarea pe care o doresc, fara sa "premediez" aceste actiuni - mai pe scurt, pana nu stiu sa fac masina sa-mi indeplineasca ordinele fara sa simt nesiguranta - eu nu vreau sa ies in trafic, desi am mai fost, cu o prietena. Pur si simplu, asta e un risc pe care, acum, nu vreau sa mi-l asum (deci nu e numai frica, poate irationala, este si ceva rational, o superprudenta).
Cunoasteti un astfel de poligon?
Multumesc si succes tuturora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Cred ca Alexandra n-a vrut sa deschida cutia Pandorei si sa va supere, cred ca mai degraba se referea la genul de sofer de ....complezenta, de snobism, sau altceva asemanator...adevarul este ca in Bucuresti, cand multi nu respecta regulile de circulatie, cand caii putere ai unor pusti bogati sau fete de bani gata sunt mai puternice decat semafoarele, decat politisti, decat orice participant "normal" la trafic...so...cand nu ai talent deloc la asta, chiar trebuie sa te lasi, ptr ca altfel pui in pericol viata ta si altor persoane
nimeni nu zice sa nu conduceti, insa, condudul nu este un moft sau altceva asemanator..cred ca asta vroia sa spuna si Alexandra..no blamati, vroia doar sa traga un semnal de alarma, atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanal

Cred ca Alexandra n-a vrut sa deschida cutia Pandorei si sa va supere, cred ca mai degraba se referea la genul de sofer de ....complezenta, de snobism, sau altceva asemanator...adevarul este ca in Bucuresti, cand multi nu respecta regulile de circulatie, cand caii putere ai unor pusti bogati sau fete de bani gata sunt mai puternice decat semafoarele, decat politisti, decat orice participant "normal" la trafic...so...cand nu ai talent deloc la asta, chiar trebuie sa te lasi, ptr ca altfel pui in pericol viata ta si altor persoane
nimeni nu zice sa nu conduceti, insa, condudul nu este un moft sau altceva asemanator..cred ca asta vroia sa spuna si Alexandra..no blamati, vroia doar sa traga un semnal de alarma, atat

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

N-a fost chiar asa,ca nu i-ar fi sarit nimeni in cap,dac-ar fi sunat asa!Concluzia ei a fost ca ei nu i-a fost frica niciodata la volan si cui ii e sa se lase de meserie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eu nu inteleg de ce v-ati luat de alexandra...pe bune,a naibii vorba romaneasca cu doua intelesuri...aceleasi lucruri vi le-am tot scris si eu aici...aceeasi Marie,cu alta palarie...voi chiar nu ati priceput ce vrea sa va transmita... cititi printre randuri,fara sa aprofundati.Nu-i fac,oameni buni,lobby alexandrei...nu stiu cine este,nu o cunosc,insa pe bune ca uneori nu va inteleg ...va napustiti pur si simplu...Ce lume,dom'le!
Si...sa repet ce tot scriu de o vreme de cand va tot citesc:a fi sofer amator cu permis care iti da permisiunea sa sofezi in Romania,un drept castigat prin examen...nu?ca asa scria cineva ca sofer e o meserie,noi suntem...eventual..permisisti,ca avem permise...ai nevoie de o anume chemare si talent...Eu nu voi fi niciodata un bun muzician,pentru ca sunt afoana.Nu voi fi niciodata un pictor renumit,pentru ca habar nu am sa desenez o floare.Si cu toate astea nimeni nu ma impiedica sa fac cursuri de muzica si pictura...ce folos,daca nu am talent?

Haideti,incercati sa fiti mai concilianti si nu mai aruncati imediat cu semnul asta daca cineva isi expune propria opinie care nu e pe aceeasi lungime de unda cu a voastra.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

multumesc fetelor care m-au inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana!!!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

duminica dimineata am condus singura...
nu mult, cat distanta a doua statii de tramvai, de acasa pana la supermarket, unde mi-am facut cumparaturile si inapoi.
imi era cam teama la inceput, m-am gandit mult daca sa merg sau nu, dar mi-am facut singura curaj, daca nu ma sui pe distante mici si duminica dimineata cand e mai liber, cand o sa ma sui?
mi-am pus si semnele de incepator si a fost OK, nu am facut greseli... sunt multumita

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Bravo Ramonika, da-i inainte....

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

...sa revin,si sa ma "cert" putin cu Ana ca vad ca ea pe mine m-a facut
Anaaaa,eu am intels ca aici sunt incurajati cei care au nevoie de incurajare....
eu una nu am nici o teama la condus,da' nici nu ma cred (sau o sa ajung sa ma cred vreodata) o maestra a soselelor!
insa nu mi se pare corect sa descurajez pe cineva doar pt ca mie nu-mi e teama!
dupa parerea mea si sofatul se exerseaza la fel cum exersezi cu matematica,chit ca nu ai talent la mate daca faci n exercitii de un anume fel ajungi sa jonglezi cu ele...cam asa e si la sofat!
si nu e numai parerea mea,cel putin instructorii astia cu care am facut eu la fel mi-au spus...iti tb experienta ca sa simti masina...si cum o simti daca nu exersezi?!
nu cred ca are legatura cu desenul sau cu muzica...
cred ca e cu totul altceva!

Ana,lasand la o parte discutia asta...eu stii tu...

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Hm!Si ca sa clarific totusi temerile mele.Ma descurc onorabil,zic eu,da' faptul ca conduc o masina de zeci de mii de euro,ma face sa transpir subit la gandul ca vreun nemernic(a) cu vreo nenorocire de masina sau nu numai ar intra in mine,sau orice ar aduce atingere integritatii masinii.Pana acum am reusit sa ma feresc,dar eu stiu ce-o sa mai fie.Cica prima oara e mai nasol,pe-orma te obisnuiesti!Sper sa nu aflu asta vreodata!
Mi s-a mai intamplat ca in dreptul unei treceri de pietoni,cu picorul ridicat bineinteles de pe acceleratie si cu o viteza,bineinteles mica,sa mi se arunce o baba in fata masinii fara sa se uite nicio clipa.Numai faptul ca am o masina beton,ne-a scapat de vreo problema.Prioritate,prioritate,dar sa nu te uiti deloc?De atunci,cum vad pe cineva la bordura trecerii de pietoni si eu sunt pe banda de langa ea,am intepenit cu masina acolo.Si voi sa faceti la fel.

Mergi la inceput