Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Am facut cafeaua...,cine vine?
Aseara l-am adus pe Razvanel.Nici nu stiu daca sa-l mai duc la dr. sau nu...bubitele se strec de acum...

ELLINIA - nu am condus prea mult,masina a avut probleme cu franele ( un drum l-am facut asa la tara,dar cu fratele meu in dreapta)A trebuit sa astept sa o rezolve,a cam durat...apoi am facut iar un drum la tara singura in masina,fratele meu mergea cu masina lui in fata mea.Am avut si peripetii,la primul meu drum singura,mi-au iesit brusc doi copchii cu scuterul in fatasi am zis ca acum ii inteleg si eu pe soferii care injura la volan

LUNNA - ce dor mi-ai facut de mare....mai vreau !!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana foarte frumoase pozele voastre. Imi place cum va sta impreuna.

Lora voi ce mai facti?

Cristina distractie placuta....normal ca vine toamna si momentan e placut. Casandra tot vrea zapada - sa se joace

Carmen mi-e dor de Stefi...ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumesc frumos fetelor!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, frumoase pozele! Vad ca ati avut parte si de valuri? unde ati dormit? aveati si calculator? era Paul intr-o poza cu palarie la calculator.
Moritz e in continuare in Ro, vine in fiecare weekend acasa si noi ne vom intoarce la Buc. pe 18 oct. si nu stiu cat mai sta, insa sigur pana vara urm.

Astea sunt pozele noastre cu Annika (da si cu Lara) si cateva de la o nunta catolica a unor prieteni de-ai lui Moritz

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/NuntaEMSchlossErnegg

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

moana, nr. de tel. al DJ-ului: 0740982010 - DJ Sorin.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana multumesc,calculatorul l-am luat noi de acasa,de fapt noi am luat monitorul iar frate-miu unitatea.Da,am avut vreo 2 zile,parte de niste valuri faine....f misto!

Imi plac pozele,n-am fost niciodata la o nunta catoloica,dar sa stii ca mi-ar place f mult,si cea mica vad ca a crescut,acusica face un anisor...iar Lara e domnisoara in toata regula!Abia astept sa mai creasca si sa ne pove cum se joaca impreuna!

La mine,ca sa nu fie bine,mama mea si-a rupt piciorul, in dupa-amiaza asta,e cu piciorul in ghips iar soacra-mea se chinuie tot cu un picior umflat,de cateva zile.Acusica incep serviciul si mi-e greu ca nush ce voi face cu cei mici

va las,o seara buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce mai faceti, fetelor?
Noi suntem bine, week-end-ul asta cam avem musafiri...de plecat, doar prin zona, poate in septembrie sa mergem prin nordul Moldovei...aveam noi alte planuri, dar s-au schimbat, din pacate...
Iustina e bine, ii e dor de mare, zilnic ne spune ca vrea la mare, in Italia, sau la mare la noi, sa culeaga scoici...sau spune ca e obosita si trebuie sa mearga la hotel..ori ca vrea sa manance la restaurant...cred ca s-a cam obisnuit sa nu prea stea acasa...in rest, zilnic e ori in parc la Aurora, ori la Colibele Haiducilor.
Dana, imi pare rau ca i s-a intamplat asta mamei tale...multa sanatate! O sa te descurci tu!
V-am pupat pe toate, week-end placut!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Of, Dana, ce nasol, si pt. ea (ca sigur e dureros si incomod) si pt. tine.
Tu nu ai sora sau frate, nu?

Apropo nunti, eu nu ma pot lauda cu prea multe nunti, ca n-am fost decat la una, imi amintesc ca ma minunam cand citeam la voi, ca mergeti asa des la nunta. Deci nu pot face comparatie, nunta catolica, nunta la noi... oricum asta a fost faina, si locatia f. frumoasa. Mireasa a venit cu a caleasca trasa de cai (era intr-un orasel mic, ca in Viena nu cred ca era posibil), au avut un cor care a cantat tare frumos, apoi o cantareata care le-a dedicat cateva melodii ... la castel au dat drumul la porumbei albi, a fost frumos.

o noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele!!
Ce mai faceti? O cafelutza ceva? Vad ca astazi e liniste pe aici,probabil ca sunteti plecate in drumetii,tot se anunta o zi frumoasa!
Chiar daca nu am mai intrat de mult am mai citit ce ati mai scris,eu chiar daca sunt in concediu nu prea reusesc sa intru des,tot imi gasesc cate ceva de facut prin casa si trece timpul!
In rest sunt bine si astept sa treaca timpul mai repede sa-mi intalnesc baietelul!
Saptamana viitoare o sa ajungem si noi pe litoral si poate reusesc sa fac si eu niste poze sa vi le arat si voua!
Va doresc o duminica frumoasa si o saptamana cat mai buna.
pupicei la toate fetele
Aurora32+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saluti!

o duminica linistita va doresc!

emma

Mergi la inceput