Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenstefi spune:
sara buna fetele!!!!
maai dar chiar liniste pe aici,va relaxati,munciti in mare parte,bine ca totul e bine
cristina,ma bucur ca te-ai distrat la nunta si ai trecut cu brio pasul de nasica,la cat mai multe nunti pe viitor!!
ei cu intervale mai lungi intre ele,pupici lui stefanel de la stefi.
laura,sa fugiti cu cortul ca va trebuie si relaxare in aer liber si sub cerul plin de stele,dar vedeti vremea
si noi vrem sa ne reinoim garderoba de munte,ca suntem 3 si la anul facem iesirea si lui stefi sub cerul liber,pupici...dar poate ne vedem la o hamsie inainte
ce zici lora??poate poate ne zarim si cu mai multe fete??
ne-am intalnit fugitiv si cu criss si fetitele ei prin oras,tot dragute sunt si vesele
va pup dulce![]()
![]()
carmen si stefi
allexa06 spune:
Salutare!
, e cineva pe aici?
LAURA - si Razvanel e la bunici de vreo doua saptamani si de duminica a facut o alergie urata si nu stiu de la ce,am vrut sa-l aduc acasa sa-l vada un medic,dar mi-a zis soacra mea ca a inceput sa-i treaca...cred ca pana la urma am sa-l aduc vineri acasa,ca tare imi este dor de el si sunt si libera weeke-end-ul asta...
CRISTINA - pupici lui Stefan sa-i treaca cucuiul...stai linistita ca nu a patit el nimic doar din atat,sunt periculoase loviturile grave...

Pupici si la celelalte fete!

http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Salutare!
Ce mai faceti, nici o cafea, nimic de azi-dimineata! Am intrat sa va salut.
M-am intalnit azi cu Carmenstefi, am stat putin de vorba.
Alexa, cum te simti ca si sofer? Conduci constant?
Va doresc o zi frumoasa!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
moana spune:
Buna mamici de Piatra Neamt. Am si eu nevoie un maaaare ajutor. Sora mea isi face nunta pe 30 august undeva langa Piatra. Si gura casca cum e a lasat o multime de lucruri spre rezolvare pe ultima suta de metri. Si......NU GASESTE DJ.
Ma gandesc ca poate ma puteti ajuta sa o scot din....Stiti pe cineva in Piatra? E vorba despre o nunta mai putin formala, fara muzica populara, fara la multi ani si fara ia-ti mireasa ziua buna. Doar muzica din asta de toata ziua.
Sarumana pentru ajutor.
LoraG76 spune:
moana, pe 30 august am avut si noi nunta...
Eu stiu ca sunt firmele astea care se ocupa de decoratiuni/aranjamente, care asigura si DJ...o sa incerc sa aflu ceva maine, ok? Sper sa gasesti! Casa de piatra sorei tale! Unde face nunta? Avem o cunostinta care are firma pt. organizarea evenimentelor si o intrebam maine...sau un coleg al sotului care a avut un DJ la nunta anul trecut.
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
buna seara!
nu prea am apucat sa citesc din urma,am fost prinsa cu curatenia,mi-am spalat covoarele,spalat geamuri...off e asa de fain,sa vad acuma cat tine.
Cristina sa inteleg ca ati cununat,sa va fie finii sanatosi si voi de asemenaea,cred ca a fost tare frumos mai ales ca a fost la manastire,la parintele Teofil!
Adriana am citit ca ai avut o nunta,cred ca a fost fain,pozele inca nu le-am vazut,dar le caut acusica!Sotul tau tot in RO lucreaza?Voi in oct cat stati in RO??
Andreea condoleante pt bunicul tau!
Vad ca va plimbati la greu.Ce-ti mai fac perusii?Moama eu deja am avut o aventura cu ei,dar iti pove cand ne vedem!
Carmenstefiplibareat-o voi ce mai faceti?Tot asa greu mere cu actele alea??Parca m-am saturat eu de acuma...
Si eu as vrea sa ne vedem dar nush daca e posibil sapt asta,ca sambata seara lucrez,maine am program de baie cu cei mici,nu stiu,mai vedem!
Carmen vad ca bagi munca la greu,tot asa des mergi pe la socrela??Edi ce mai face?Cred ca asteapta cu nerabdare gradinita....
Laura am inteles ca voi sunteti singurei,cum a fost perioada asta,in afara de faptul ca v-a fost dor de copilasi?Cand incep cresa??Distractie placuta WE-ul asta,as fi vrut sa iesim si noi undeva ,ca as mai fi avut concediu,dar din anumite motive a trebuit sa amanam,mi-e dor sa urc Ceahlaul.....
Lora Iustina ce mai face,tot asa plimbareata e si acum
??Merg exercitiile la stepper
??Ia zi fuguta,cate kg ai dat jos ![]()
![]()
Ana am vazut pozele de la mare,f faine,am obs ca v-ati si tuns...f bine va sta la amandoua cu noul look!
Crissandrada mi-e dor de postarile tale,am vazut ca ai intrat si ai scris ceva in ziua cand am plecat,imi pare rau ca nu poti intra mai des!
Aeperju ce multe evenimente,La multi ani!!! scuze de intarziere.
Allexa normal sa-ti fie dor de Razvanel,sper sa-i treaca bubitele,sau macar sa vezi de la ce anume a facut asta.
gata,va las,ma duc in pat.am si niste poze,cine are chef si timp,deci numai care vrea!
http://good-times.webshots.com/album/565559981jaybmf
o seara buna!!
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti ca azi dau o cafea!
Dana, ce poza frumoasa "trio"!!!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
neata
am venit si eu cu voi la un ceai!
Lora multumesc,nu sunt chiar reusite,na,aparat pe care inca nu stiu sa-l reglez
.
o zi buna!!
ellinia spune:
Neatza!
Lora, nu ne-ai mai pus de mult niste poze. Ce notati mai ai, pe unde ati mai fost, ce mai face Iustina?
Dana, foarte frumoase pozele. Subsciu si eu la cea cu trio, ca e cea mai frumoasa. In ce statiune ati fost?
Fetele, mi-e asa de dor si mie de o intalnire, sper sa ne vedem saptamana viitoare, mai ales ca o sa o am pe mama aici si pot iesi.
Azi dupa amiaza plecam la Sovata, asa ca am iar de facut bagaje si de aranjat lucrurile pe aici pe la serviciu.
Ati observat ca dimineata e mai rece, la fel si noaptea? Am o senzatie ciudata, vine toamna
, dupa ce ca mi-am dorit sa se mai racoreasca afara, cand ma gandesc ca vine frigul .... Stefan si asa ma innebuneste de ceva vreme cu Mos Craciun, cand vine si ce-i aduce!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
lunna27 spune:
Cristina ce fain,va plimbati nu gluma!Noi am fost in Costinesti.Eu ma ingrozesc ca vine acusica frigul si odata cu el racelile...
,a fost asa de bine fara sa aud pe vreounul din copii tusind sau cu dureri in gat!