Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!
Iar nimeresc la ceas aniversar Emma la cat mai multi ani fericiti si cu impliniri!
Dana bine ai re-venit.Te asteptam cu barfa de pe litoral.
Andreutza da' ce sportiva estri.Bravo!
Noi am fost ieri la Almas (eu pentru prima data) si ne-qam simtit tare bine.
Azi am fost la munca, apoi pe la Kaufland, pe la nasa noastra si am luat masa la mama pentru ca maine pleaca sora mea.Cica a fost masa de arrivederci!
Va doresc o noapte linistita si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

EMMA - ooooooooo,alta aniversare....si foarte importanta.La cat mai multi ani,fericiti !!!!!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza fetele!
Ema, multi ani fericiti impreuna! Si tie la multi ani!
Va scriu pe fuga, ieri nu prea am stat pe la serviciu si nu am reusit sa-mi pun lucrurile la punct, asa ca mi s-au cam adunat.
La nunta a fost foarte bine, ne-am simtit bine, poze inca nu am, mai dureaza cateva zile. Revin cu detalii.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumesc frumos!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

daca doriti sa ne revedeti:

http://good-times.webshots.com/album/565531217lCkwzF

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
mii de scuzee si "mii de petale de flori"citat de la un desene animat,tot am mai intrat pe aici daaaar mam luat cu altceva si spre nerusinarea mea nu am scris nimic,va salut pe toate si va pup.
emma,mumoase poze,ai un pui super dragalas iar florile au fost minunate!!!!
ana,vazusi pozele voastre si normal ca va laud tunsoarea cea noua,va sta minunat si ma bucur ca va ti distrat la mare.
dana,astept si de la tine poze de la mare,spor la curatenie dupa cum am inteles si poate ne vedem in grup!
laura,lora ,carmen,allexa,cristina ce faceti voi???ianusca e la mare si o tine in distractie,cred,mira,criss voi ce mai faceti???.
noi suntem ok,tot foim cu treburi,mai ales eu,stefi la bunica,strand cu rolele si cam atat momentan.
va pup dulce pe toate si poate ne mai vedem!!!!
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti, cam slaba activitatea! O cafea, ceva, sa va mai revigorati?
Ema, foarte frumoase florile pe care le-ai primit! Si Andrei ce a crescut! Imi place cum zambeste si i se vad dintisorii!
Vroiam sa ma duc vineri la Iasi sa-i fac ecografia aceea la inimioara, da, numai bine ca e dr. in concediu. Asa ca am amanat iar, din pacate.
Ieri am facut-o lata... Eram in bucatarie si faceam papa, cu usa inchisa. Ma striga Stefan, in prima faza nu aud, dupa aceea dau sa fug repede, deschid usa si buf, el venea spre bine. I-am tras o usa in cap bietului copil ! I-am pus repede comprese reci si dupa ce a tras o portie de plans nu i-a mai pasat. Da' eu tot ma uit la el ca mi-e frica sa nu pateasca ceva. Am sunat-o si pe bona lui acum mi-a zis ca n-are nimic, sare prin parc si se joaca, l-a si apasat acolo si nu a reactionat in vreun fel, ca l-ar durea sau ceva de genul asta. Eu sunt tare stresata si ma gandesc daca n-ar trebui sa-l duc la vreun doctor, stiu ca nu-i de gluma cu loviturile la cap.
Sa revin cu detalii de la nunta. Nu m-a pus nimeni sa zic Crezul (spre marea mea usurare). A fost o slujba deosebita, a fost Parintele Iustin, mi-a placut foarte mult! S-au respectat traditiile intocmai, si cea cu impodobitul miresei, cu lautari si tot tacamul. Stau la casa asa ca n-au fost probleme. A fost si un moment emotionant cand nu stiam pe unde sa ma ascund ca-mi dadeau lacrimile, si nu eram singura. Cand au pus floricele in piept parintilor. Cred ca muzica era de vina ... Ca doar am mai fost si pe la alte nunti dar nu m-am pus pe plans la niciuna. Dupa ce s-au cununat religios, la manastire, au eliberat doi porumbei albi, iarasi a fost un moment frumos. Iar apoi la restaurant a fost ca la orice alta nunta, muzica, dans, etc. A fost bine, as lua-o de la capat chiar
Am sa pun si ceva poze, deocamdata se prelucreaza.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna si de lanoi

Emma La multi si fericiti ani impreuna! cu intarzierea de riguare.

Cristina suna foarte frumos la nunta, dupa cum ai povestit. Pupici lui Stefan

Dano cu ce te dai peste cap iar?Curatenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina stai linistita cu lovitura! Sigur nu l-ai pocnit asa de tare incat sa-l afecteze. E umflat locul? vanat? are cucui? Am mai citit pe forum discutii legate de cazaturi/lovituri si cica daca nu are somnolentza, nu vomita nu ii e in mod evident rau, nu trebuie sa te stresezi. Pupam Stefanelul pe frunte sa ii treaca repede.
Ma bucur ca a fost asa frumos la nunta. Incep sa am emotii cand ma gandesc ce ma asteapta si pe mine. E prima data cand o sa cununam/botezam si sigur o sa fiu f. stresata sa 'fac frumos'.

Noi suntem bine. Copii se simt super la bunici, ii ajuta la treburi de nu mai stie bunicu' saracul cum sa scape de ei cand vin si i se baga peste tot . Dorm si mananca de sparg. Singura problema sunt bubitzele pe care le-a facut Bianca si intepaturile de tantari pe care le scarpina si le rup. Mi-e dor de ei de ma topesc. Vorbesc zilnic la telefon, dar tot mi-e doooorrr.
Noi we asta vrem sa mergem cu niste prieteni la Izvorul Alb, cu cortul. N-am mai fost cu cortul de vreo 4 ani. O sa fie interesant .

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce mai faceti, fetelor?
N-am prea intrat ca nu am mai avut timp ultimele zile...
Cristina, ma bucur ca a fost fain la nunta. Am avut si noi o nunta si ne-am distrat f. bine.
Emma, frumoase flori, frumos baietel!
Carmen, ti s-a facut dor de bere si hamsii???
Hm...ce le pasa unora...week-end-uri la cort...se cred in facultate inca...
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput