Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Saluti!
Noi avem musafiri, ca a venit sora mea intr-o scurta vacanta; si suntem mai mereu plecati de-acasa.
Acum i-am trimis pe barbatei la plimbare sub pretextul ca vreau sa fac curat, dar stau pe DC
Andreutza imi pare rau de pierderea voastra si sunt alaturi de tine.Orice cuvinte sunt de prisos si consolare nu prea gasesti, chiar daca era batran si bolnav
Adriana ma bucur ca te-am vazut cu printesele tale.Tare frumos la castel!
Laura pacat ca ne-am vazut pe fuga si n-am putut sa stam la barfa.Din pacate la intalnire eu nu pot ajunge daca se face martea si joia...ca-s zilele mele de sport si nu renunt, orice-ar fi
Mi-au placut tare mult pozele si as fi vrut sa vad mai multe cu sorela, pe care o salut si pup.
Ianusca timp frumos si cheltuiala putina la mare Asteptam pozicile.
Ellinia nasica, sa-ti fie de binhe si sa va iasa totul cum trebuie.Sa faci multe poze.
Emma pentru ieri si toate urarile de bine.
Cum a fost petrecerea lui Andrei?Ce-a luat de pe tava?
Ana sunteti o familie tare frumoasa si imi place cum te-ai tuns, dar mi-e dor de bretonul nebun al Casandrei.Nu mai comentez de motata mica, ca e tare dulcica si vesela
Dana???Sunteti in concediu?
Corina ai promis ca ne anunti cand vii acasa.
Weekend placut si multa racoare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc mult fetelor!
Am avut o zi superba. Mai intai sotul mi-a adus un buchet cu 30 de trandafiri absolut superb care m-a dat pe spate ...apoi petrecerea cu prietenii...vai...m-am simtit ca o adevarata printesa. Ca de doar am schimbat prefixul nu?

Pupici! Multa sanatate si tot binele din lume vi-l doresc!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna seara,

Am si eu o rugaminte la voi-daca stiti cumva vre-o doamna de treaba care ar vrea sa se angajeze ca bona interna la 2 copii -in conditiile in care in casa este menajera pentru curatenie , va rog sa-mi dati si mie un semn
Eventual sunt interesata de publicarea unui anunt in gazete locale-pot plati cu Op sau cu mandat online ,
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mama lui de mesaj pe care l-am scris si s-a sters

Va invit sa bem o si sa barfim putin
Pe unde sunteti?Home sau pe dealuri pe langa balti la iarba verde si gratar?
Noi vrem sa evadam putin, dar mai intai astept sa se trezeasca juniorul ca e campion la somn (ce vreti, ii seamana lui taica-sau)
Emma ma bucur ca ai avut o aniversare fruoasa, mai ales ca ai schimbat si prefixul.Stiu cum te-ai simtit primind acei minunati trandafiri, pentru ca si pe mine m-a fericit sotul anul trecut in acelasi mod
Marani tot pe munti?Mi-e dor de voi!
Tuturor, un si o duminica relaxanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Noi deocamdata suntem acasa. Astept si eu sa mi se trezeasca sotul Nu stiu daca mergem undeva, poate la o berica mai pe seara. Parca s-a mai racorit azi, e mai respirabil.
Carmen hai sa organizam intalnirea urmatoare in functie de programul tau, al Alexei, al Emei. Vad ca deocamdata voi sunteti mai greu de 'prins'.

Ema la multi ani si din partea mea si ma bucur ca ai avur parte de o aniversare frumoasa. Acus imi vine si mie randul sa schimb prefixul. Sper sa fie si sotul meu inspirat la surprize ca de obiei .... e cam 'afon' la nimerit cadouri.

ligeea eu nu stiu pe nimeni, dar da-ne detalii. Vrei sa vina doamna in Bucuresti? Din cate stiu 1-2 anunturi se pot da gratuit la ziare. Da-ne un model de anunt si incercam sa ajungem sa-l punem la un ziar. Bafta!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

da va rog daca se pot da , sau macar un nr de telefon de la ziare locale , poate pot sa trimit anunturile , nu vreau sa va deranajez prea tare

Eu am dat anunturi prin Romania Libera si 90 % din telefoane au venit din provincie .
Anuntul ar fi cam asa

Familie din Bucuresti angajam bona interna pentru ingrijirea a 2 copii . Se cauta o persoana serioasa , responsabila si curata , termen lung .
salariul oferit este de 400 Euro , 2 weekenduri libere pe luna
telefon 0741 706 726

Va multumesc pentru sprijin , nu mi-am facut probleme de bona ca era soacra mea disponibila dar are mari probleme de sanatate si nu mai mai poate ajuta decat ocazional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut

am ajuns si noi pe acasa,n-am apucat sa citesc nimic,doar asa...fugitiv cate ceva,sper sa am timp maine

mai am o sapt de concediu,in care mi-am propus sa fac multe chestii,printre care si curatenie generala(spalat covoare,geamuri etc),sper sa reusesc!

o seara minunata la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Poftiti la o cafea tare sa va treziti dupa we.
Cristina cum a fost la nunta? Inca va refaceti? Vrem poze si povesti!!!
Dana bine ai revenit! Cum a fost? Cum s-au comportat copii? Vrem pozeee!!! Si mai da-o incolo de munca! Mai lasa si pe altii ...

Cum a fost we? Ce ati facut?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata!
vin si eu la o cafea sa salut fetele cucuietele.
e luni si cu vremea asta am un somn fantastic.
eu sambata am fost la servici, am facut putina curatenie si am urcat pe jos pana la telegondola (de la gospodine) cu niste prieteni, cu un copil si inca un catel. a fost tare frumos, desi ne-am cam umplut de scaieti si noi si cateii.
ieri am fost la tzara si am stat toata ziua. am reusit sa o induplecam pe bunica sa vina la noi macar o saptamana, pana mergem la urmatoarea pomenire. nu e ea f incantata, dar mai bine decat sa stea acolo singura.
ma duc sa ma apuc de treaba, pana nu adorm de tot.
va doresc o zi usoara

http://tt.lilypie.com/wserp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

ha ha! Maine iar avem aniversare... 4 ani de casatorie!O multime de sarbatori nu?

emma

Mergi la inceput