Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
'Neata!
Va invit la o cafea acum, dimineata si va poftesc la vizionat niste poze mai noi cu noi
Andreutza condoleantze! ![]()
Ana vrem pozeee!!!
Adriana super pozele, castelul, fetele tale ....
Hai la o berica maine seara. Ce spuneti? Sunteti amatoare? Ema,Alexa, veniti data asta?
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Adriana_78 spune:
Multumesc fetelor pt. aprecieri!
Ana, cand ai timp sa ne povestesti mai multe. si cu poze, bine-nteles.
Laura, frumoase pozele voastre - imi place cand ii vad asa apropiati, e frumos sa ai mereu un tovaras de joaca lamga tine.
Bianca cu unghiile facute ... ce mai, o nebunie
. Rares ce facea cu pestisorul ala? era adevarat? de ce ardeati discurile "vechi ale bunicii"
?
L-am vazut si pe Ian - Ianusca ce mai face? tot asa ocupata?
Adriana
Laura25 spune:
Adriana pestele ala mic era prins de tatal meu la unditza intr-un parau de langa casa. Au plecati toti 3 la pescuit si 2 pestisori de dimensiunile alea a fost singura 'prada'. Discurile nu le-au pus pe foc, le foloseau la atzatzat focul, ca le era foame
. E intr-adevar extraordinara legatura dintre ei. Se cauta mereu, nu pleaca nicaieri unul fara celalalt, se bucura dimineata cand se trezesc si dau cu ochii unul de celalalt, se joaca impreuna, chiar daca au si neintelegeri. Fac echipa buna impreuna, desi au personalitati diferite. De ex. Bianca e mai curajoasa si prin curte la mama Rares vroia sa puna mana pe pui, dar nu indraznea, asa ca striga la sora'sa "Hai Bianca, prinde-l! Ia-l in brate sa ne jucam cu el, ca e mic, nu te ciupeste!"
La fel fac cu cateii de prin parc. El s-ar juca, dar o trimite pe ea la innaintare.
Se apara unul pe celalalt cand intervine o a treia persoana intre ei. Rares a strigat la mine sa nu o bat pe sora lui intr-o seara cand i-am facut Biancai un vant (nu am lovit-o) spre un capat de pat ca il lovea cu picioarele. Alta data eram la nana lor cand l-a impins pe Rares baietelul de 4 ani a unor prieteni. Cand a vazut Bianca faza, s-a dus cu pumnii si i-a articulat cateva bucati aluia strigand la el "de ce-l lovesti pe Lalesh?". Asta in conditiile in care baietelul ala are dimensiunile unui copil de 5 ani iar fiimea a unuia de 2 ani ![]()
Editez, ca am uitat sa spun ca Ianusca e in concediu de ieri si azi pleaca la mare cu toata familia. Speram sa-si faca timp cand se intoarce sa mai intre si pe aici sa ne povesteasca ce mai fac.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 'Neata! Hai la o berica maine seara. Ce spuneti? Sunteti amatoare? Ema,Alexa, veniti data asta? Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
eu zic pas fiindca joi vin nasii sa-i taie din mot lui Andrei (atunci pot ajunge ei desi andrei face anisorul pe 21 sept) apoi vineri am ivnitati ca e ziua mea, sambata o nunta....un sfarsit de sapt plin am, serios!
EMMA
ana1980 spune:
Uite cateva poze http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/surioarele/
A fost super la mare...am prins vreme superba, fara vre-un nor pe cer. Noi suntem un pic mai colorati, cea mai bronzata e Casandra. Nu prea am avut rabdare sa stau la plaja, asa ca ne-am plimbat pe ici pe colo. Casandra s-a comportat super - plaja, macat, dormit - de nerecunoscut. A dormit la amiaza cate 2-3 ore. Puteai taia lemen langa ea ca nu se trezea
In schimb Ecaerina nu a fost in apele ei, plangea seara la culcare...
deci stia tot blocul, dar in rest ok. I-a iesit si un dinte...de-mi venea sa-l iau la bataie
ce nervi m-a facut. Acum imi zice -'ma-ma' a icercat si un 'ta-ta' dar iese mai degraba un 'da-da'. Ne-am simtit tare bine.
Adreutza condoleante.
Laura super pozele voastre.Pupicei la pici.
LoraG76 spune:
Eu, da, prezent, vin! ![]()
Ana, frumoase poze, frumoase fete!!! Au mai crescut, mey!! Si tu, te-ai tuns...tre' sa vii sa te vedem! Iti sta bine!
Lora, mami de Iustina
ellinia spune:
Salutare!
Am reusit sa ma uit pe poze! Laura, sa nu fie de deochi ce-au crescut strumfii! Si ce repede se schimba! Foarte jucausi!Mi-au placut pestisorii. L-am vazut si pe Ian pe acolo. Doar asa ce-l mai vedem si pe el!
Adriana, superba locatia aceea pentru nunta! Si camera era foarte interesanta! Si Annika a crescut!
Carmen, ati ajuns cu bine acasa? Ne-am intalnit la o inghetata azi! Stefi se va face fotograf, vad ca ii place!
Ana, iti sta bine cu noua tunsoare! Si voi sunteti o familie frumoasa!
Eu, din pacate nu pot ajunge la intalnire maine, n-am cu cine sa-l las pe Stefan si cu el nu vin, ca nu vreau sa fug pe acolo, pe terasa... Sa beti si pentru mine o bere cu lamaie!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
allexa06 spune:
Salutare!
LAURA,ANA - am vazut pozele,foarte faine...si copilasi frumosi,pupici la toti

.
Vad ca va pregatiti si de o intalnire...si eu chiar astazi am schimbat tura cu colega mea,ca maine trebuia sa lucrez dimineata!Nu stiu cum se nimereste de fiecare data sunt dupa amiaza...dar daca stati pana mai tarziu am sa trec un pic sa va vad dupa ora 20,e bine asa?Unde va intalniti,la Gradina de Vara?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Neatza, ce faceti, nu v-ati trezit inca?
O cafea mare pentru toata lumea!
Si aveti grija cu caldura, stati la umbra, ca e jale, azi si maine...
La mine in casa e o caldura de mori, daca mai fac si mancare .... Nu stiu cum e la voi, poate aveti noroc si nu bate soarele! Oricum ar fi, parca mi-e dor de toamna, de toamna timpurie, septembrie, octombrie, cand inca nu e frig!
Mai ales ca vine si gradinita, mama, ce emotii am!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Adriana_78 spune:
Ana, ce coafuri moderne, vad ca si Casandra e tunsa. Iar Ecaterina e o scumpa cu chiuful ei.
Adriana