Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, bureti...yamiiii...deja mi-ai facut pofta...as manca zilnic...am cules si noi acum 2 saptamani de la tara.
Noi sambata am fost la locul de joaca de la Colibe, Iustinei ii place atat de mult acolo, ca abia reusim s-o aducem acasa seara, iar ieri am fost pe la Roman dimineata, iar dupa-amiaza la baraj la Preluca in stanga, avem noi un loc deasupra barajului unde mergem mereu. In rest...serviciu/casa - casa/serviciu...si cam atat.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hei, Lora buni buretii, dar si cata umblatura....Am visat si azi noapte bureti....
Ce mai face Andreutza?Tocmai am vazut o stire la ProTV cu niste turisti rataciti si sa fiu eu daca tipa aia nu era Andreea noastra.Unde mai pui ca purta si acelasi nume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
carmen vreau si eu bureti,ciuperci si tot ce tine de ele,sunt innebunita dupa ele,asa ca iti voi face o vizita cand gatesti,pupici.
multumim de aprecieri la poze,am fost sambata acu intro fuga pe ceahlau cu stefi si alti copilasi mici,a fost superb in aceeasi zi urcat si coborat,fff aglomerat sus la cabana si ploaia nu am prinso decat la masini la intoarcere,trebuie sa urcam in gasca ca e superb.
va pupicim si mai revenim,ca a inceput foiala la mine in leg cu firma si e treaba multa,concediu placut la celelate fete!!!!!!!dana,ianusca si cine mai pleaca.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza, si eu dupa cateva zile bune ... n-am mai reusit sa intru, am mai citit asa, pe fuga!
Va pup pe toate, sunt in criza de timp, am mult de umblat, stau si in stres, sambata suntem nasi si mai am o groaza de lucruri de facut.
Dana, concediu placut si vreme buna!
Lora, chiar asa, ce mai face Andreutza? Nu mai da nici un semn de viata?
CarmenE, imi pare rau de pierderea voastra! Condoleante!
Stefan e un pic racit, de fapt are aproape o saptamana. Am inceput sa-i dau granule homeopate si vad ca nu se simte mai rau (nu a facut febra), dar nici mai bine. Tot ii curge nasul, mai tuseste. Ii dau in continuare, sper sa-si revina!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Dana, vreme frumoasa si distractie placuta la mare!
Laura, si sorei tale la fel!

CarmenE, ce veste trista! Cum e viata asta! Imi inchipui ce soc pe familie.

Carmen, Marani, frumoase poze -- mi-au facut dor si de mare si de munte; parca mai mult de mare

Ana o fi inca la mare?

Avem si noi poze noi cu Annika, care a implinit 3 luni
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni

In weekend am fost la nunta, a fost frumos, mi-a palcut ceremonia de la biserica, apoi la castel am primit o camera intersanta, insa nu prea m-am putut bucurape deplin din cauza copiilor
poze
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/NuntaEMSchlossErnegg

o zi buna tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Saluti!!!Ne-am intors de cateva ore.

Allexa felicitari pt masina!! Sa o stapanesti sanatoasa!

CarmenE sincere condoleate!!Imi pare tare rau.

Adriana superbe poze. Ai 2 fete minunate.

Am fost la mare, dar ne-am bronzat doar un pic ca mai mult ne-am plumbat. A fpst vreme superba. Pupicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare
Sunt aici, nu m-am ratacit nicaieri, doar prin viata de zi cu zi.
multumesc ca va ganditi la mine
n-am mai intrat pt ca am tot avut musafiri, intr-un week-end am fost pe ceahlau, l-am vazut pe sotul lui marani sus la dochia.
week-endul asta voia sa mergem la mare dar azi a murit bunicul meu. era batran, se chinuia f tare si sunt sigura ca acolo unde e ii este mai bine decat aici. ma consolez cu ideea ca a murit in post si o sa ajunga in rai. oricum a fost un om bun.
azi s-a dus sotul meu cu ai mei la tara si maine si poimaine vom merge si eu si sora-mea. e greu insa pana depasesti momentul, pt ca oricat te-ai astepta tot e dureros.
in rest imi infrumusez in fiecare zi viata cu catelul meu iubit care mai nou nu mai vrea sa manance nimic, si asta nu t ca ar fi bolnava, ci pt ca e groaznic de alintata si vrea doar gratar. ieri de ex alergam dupa ea prin casa cu niste bucati de peste si ma tot maimutaream doar doar o lua vreo bucatica.o sa ziceti ca sunt nebuna, dar e la fel ca un copil si fiecare moment cu ea e minunat.
carmen, condoleante pt pierderea suferita si multa putere sa treceti peste asta.
carmestefi, bine ai venit de la mare, ma uit acusi pe poze.
dana concediu placut si vreme buna
laura25, abia astept sa ne vedem.
gata, fug acasa
va pup si multumesc ca va ganditi la mine

http://tt.lilypie.com/wserp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareee!!!
Ana, bine ai revenit dela mare, fain ca v-ati plimbat mult! Ce fac fetele? Ecaterinei i-a placut marea?
Adriana, foarte frumoase pozele, Annika e dulce tare si dragalasaaaaaa, ca-ti vine sa pupi ecranul!!! Iar Lara s-a schimbat foarte mult, pare o adevarata domnisoara! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
Cristina, sa va fie de bine, sa va traiasca finii si distractie placuta! Si noi avem duminica o nunta, cununa nasii nostri.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!!!!
Eu nu am somn...si bantui pe aici...
ANA - cum a fost la mare?
Vazui si poze...foarte faine!
CRISTINA - pupici lui Stefan,sa-i treaca repede

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetele!!!!1
vine o mareeee pe la voi???sau va astept pe la noi???atunci savuram pe forum impreuna.
adriana frumoase poze!!!!locatie de nunta supreba!!!si pupici multi la fetitele tale dragalase
mai revenim ca s-a trezit grasuna mea si papam

carmen si stefi

Mergi la inceput