Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
revenis cu niste poze,daaar sa va abtineti un pic de la ras ,la vederea suncilor mele
va pupicesc si carmen imi pare rau de necazul avut si condoleante

carmen si stefi

http://www.dropshots.com/carmenstefi#date/2008-08-01/19:03:18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut

intru in fuga,ne pregatim si noi intens ca maine dupa amiaza plecam spre mare.Sunt necajita ca ne-a cam incurcat cineva dar sper ca pana la urma sa ne descurcam

Carmen ma bucur ca v-ati distrat,n-am timp acum sa ma uit la poze,dar iti promit ca ma voi uita.Vad ca spui de preturi mari,chiar sunt curioasa ce va fi.

am fugit ca am fata in cada,la baita!

v-am salutat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, bine ai venit! Am vazut poze frumoase! Saptamana trecuta ne-am intalnit eu, Laura, Diana - tusa de strumfi si copiii - Bianca, Rares, Ana si Iustina.
Dana, drum bun la mare si sa aveti parte de vreme buna!
Criss, ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti bine!
Week-end placut la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari!
Noi maine plecam la Dorohoi sa ducem copiii la mama. Vrea Diana sa ajunga la Constanta pe 15, de ziua marinei, asa ca mergem acum, sa poata ea pleca la mare.
Carmen E sincere condoleante! Targic, dureros. Imi pare rau. Imi imaginez ce e in sufletul sotiei lui .
Dana distractie maxima la mare, drum bun, vreme superba si copii cuminti!

Carmen super pozele! Mai ales cele facute de Stefi. O artista, ce mai! De saptamana urmatoare, oricand vreti (dupa ora 18) eu vin la beute!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

va pupam, noi fara net, cu tzaraita....ocupati...fericiti....pe drumuri...

http://picasaweb.google.co.uk/2mcazacu/AnyaCeahlauAug2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Marani, super pozele, Bubamara a crescut, se vede ca-i prieste muntele! Important e ca sunteti fericiti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare fetelor!
Uite acum am terminat treaba si m-am delectat cu poze frumoase de la mare si de la munte
Carmen, Marani superbe pozele si familiile voastre!
Noi suntem acasa, nu plecam nicaieri azi, dar maine sper sa evadam intr-o plimbare, la o balta undeva.
Vesti?.....Nu prea.Inca suntem cu gandul la nasul nostru si familia lui si incercam sa ne iubim si sa traim clipa, pentru a nu irosi nici un moment...caci nu se stie ce ne rezerva viitorul
Dana, Diana timp frumos la mare si apa calda Sa va ganditi si la mine ca n-am concediu anul asta.
Criss nici eu nu mai am chef/timp de calculator, desi mi-e dor de gasca noastra.
La servici e ok.Zilele astea facem niste schimbari si ne-au lasat fara aer conditionat in birou Sper sa nu mor de inima la cat e de cald.
Seara placuta si duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Fetelor haide-ti la cafea!
o zi buna la toata lumea!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumim de cafea!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Allexa multam de cafea.As bea non-stop, mai ales ca de la caldura asta ma simt permanent obosita si somnoroasa Ce-i drept am o mare restanta la somn, dar nici ca pot sa adorm mai devreme de 12-1.Ce-ati facut in weekend?
Noi am trebaluit si duminica am fost la padure la bureti...am adus de-o pofta, dar ne-a prins bine plimbarea.

Mergi la inceput