Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)
Raspunsuri - Pagina 16
crissandrada spune:
Mai, mai slaba activitate pe aici...
Eu am adormit-o pe Alessia si acum mai bag o cafea si o portie de DC
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Eftimie C. spune:
Hallou!
Sunt eu...Picasso?!?!Nope, doar Carmen, la ore tarzii si singura pe subiect.
Da' sa stiti ca citesc tot de la sevici
insa nu-mi permit sa va scriu.
Noi suntem bine.Merg in continuare la sala desi la kg, nu se vede, insa la haine da 
Am fost un weekend plecati pe la Vatra Dornei
, unul am facut pomenirea de 40zile nasului si acum voi pleca la Voronet la Team Building cu firma 
Uite-asa trece vremea si eu nu mai am timp de Dc
.Abia tin in frau treburile casei (Traiasca sotul!
).
La servici urmeaza sa primesc evaluarea de 3 luni si sa semnam contractul definitiv (sper sa nu se iveasca piedici).
Altceva?Nimic.
Va pup.As vrea sa prind si eu o intalneala.Pe ultima am ratat-o ca n-am apucat sa intru si sa aflu la timp ca ati schimbat ziua 

Gata!Noapte buna!

crissandrada spune:
Buna dimineata.
Tot eu sunt cea mai matinala pe aici?
Bineee atunci hai ca fac tot eu cafeaua
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
'neata!
Beau eu cafeaua cu Criss!
Criss bine ai revenit in forta!
V-am vazut ieri pe la 17 si ceva, "din fuga masinii", erai cu fetele la plimbare.
Se pare Andreutza noastra are vreme superba la mare.
Copii mei vin we asta acasa. Sfatuiti-ma ce le trebuie in prima saptamana de gradinita. Ce sa le cumpar neaparat acum?
O zi buna! 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Laura din cate tin eu minte parca vor merge la gradinita cu program prelungit, nu? Deci le trebuie pijamale si papuci de stat acolo. Un saculet sau o sacosica cu ceva haine de schimb adica o bluzita, un pantalon, un chilotel ca se mai intampla si accidente. Un tricou de schimb daca transpira.
Rechizite nu pt ca fac d-nele sedinta si va spun atunci ce si cum.
Criss
de
Alessia si
Andrada
andreutza23 spune:
neata!
Nu sunt la nici o mare, sunt la servici, si fara Lora pe deasupra care azi trage chiulul
am venit luni seara de la mare, am stat doar 4 zile ca nu mai am zile de concediu. doar sambata a fost vant si nu s-a putut sta pe plaja in rest a fost soare. cea mai buna vreme a fost bineteles luni, cand am plecat. era mai greu pana iti faceai curaj sa intri in apa si apoi cand ieseai.
am avut peripetii cu cazarea, care nu a fost cea programata initial dar a fost ok, apoi prietenii nostri care au venit cu o zo mai tarziu au avut niste probleme cu masina, dar toate s-au rezolvat si una peste alta a fost un week-end prelungit frumos.ma bucur ca am reusit sa o duc si pe sora-mea la mare, ca si asa nu fusese nicaieri vara asta, si e gata vacanta acusi.
oricum consider ca pe litoralul romanesc conditiile sunt destul de proaste si preturile destul de mari. asa pt cateva zile merge, dar sa stai mai mult, te apuca nervii. cel mai mult m-au enervat felul in care sunt tratati clinetii- faceai aia shaorma pe plaja cu aceeasi mana cu care luau banii, erau niste tigani slinosi carora daca le ziceai ceva de igiena, iti spuneau cu cea mai mare greata ca n-ai decat sa te duci la alta shaormerie (unde era exact la fel), ceea ce mi se pare inadmisibil.
nu zic, au fost si locuri in care am mancat placute, cu mancare buna si servire ireprosabila, dar per ansamblu e destul de naspa.
imi place marea noastra, ca are farmecul ei aparte, dar modul in care suntem tratati e jalnic. nu mai zic de costinesti, am fost intr-o seara si mi s-a parut de-a dreptul jegos, plin de manele (frate, eu i-am omora pe astai care asculta asa ceva, si la volum maxim).
ca sa nu mai zic de fitzele de pe litoralul nostru- am fost vienri seara la cocet la shagyy - superb si dupa era after party in bamboo, in mamaia cu biletele de la concert. fericiti, ne-am dus toata gasca la bamboo, dar surpriza nu ne-au primit, pt ca unii dintre noi erau in slapi sau aveau unii baieti pantaloni trei sferturi si nu eram corespundator imbracati
. pai normal ca eram niste amarasteni fata de matracucile alea scoase din revista, coafate si cu rochii care costa cat o masina, coboarnd din mertzane.si cred ca ce mai muncesc ele pentru asta![]()
lasand aceste mici neajunsuri la o parte, va doresc o zi buna si fug la treaba, ca aacusi e gata si ziua de azi.
pupici.
http://tt.lilypie.com/QU01p3.png
ana1980 spune:
Mey, dar ce activitate....
Criss multumim de urari. Am fete mari, ce mai. Tu cum te descurci cu diversificarea?
la fete frumoase.
Cristina super....va mutati. Noi abea la anu'. Se vede ca e vb de alti bani, deci alte interese.
Doresc o zi superba la toata lumea.
ellinia spune:
Neatza si de la mine, la o cafea!
Anreutza, cam asa-i, chiar am vazut aseara la stiri, ca sezonul asta a fost cel mai profitabil pentru litoralul romanesc, in ciuda conditiilor precare. Daca toata lumea ar avea posibilitatea sa mearga la bulgari, la turci sau in alta parte, sa faca front comun si, macar pentru o vara sa nu mai mearga la noi, doar asa cred ca ar face si ei ceva investitii, in rest, la anul o sa avem aceleasi conditii, poate chiar mai rau, va mai trece un an, si se va degrada si mai tare. Si mie imi place litoralul nostru si imi pare rau de ceea ce se intampla.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Eftimie C. spune:
Hello!
Mai, mai, da' ce mai vorbiti de vacante, soare si mare si eu...n-am parte
Am ramas cu weekendul de la Vatra Dornei si cu micile iesiri prin zona, dar balaceala si manele
pe faleza...nu
Dati-mi idei de o tinuta kisch, ca avem sambata party si ideile mele sunt la plimbare.
Azi am semnat contractul definitiv si ramane pe saptamana viitoare sa purtam discutiile financiare
...
O sa-mi fie greu 2 zile departe de ai mei, dar e prima iesire cu cei de la firma si cred ca o sa fie bine.
Va pup si va doresc noapte buna!![]()
carmenstefi spune:
saluti fetele si sara buna!!!
dupa cum ati vazut,greu mai intram ,ne trezim asa cum stiti,acu sa mai profitam de timp pana pe 15
dar serios eu am fost plecata din oras cu treburi serioase va spun sincer ca tare am simtit lipsa lui micuta mea care si spre surprindere a dormit la bunici la amiaza,ea care nu se deslipea de patutul ei si pernuta ei,asa ca am o fetita mareeeee
si dupa cum se vede trb sa ma obisnuiesc cu noul program,daaar am sa am net la munci si va mai scriu eu 
![]()
andreutza,iti dau dreptate despre marea noastra,asa e la noi si asa va fi mult timp de acum incolo,asa ca, cu tupeu inainte si poate mai schimbam cate ceva in tara asta(zic si eu)
criss,dar esti o forta si ma bucur sa te vad asa de mult pe
si sa stii ca beau cafeluta cu voi,oriunde sunt
![]()
aaa si sa nu uit,am fost la plimbare cu ana si fetele,iar micuta ecaterina iti venea sa o papi de dulce ce e iar cele mai marisoare au alergat si sa-u pupat de mama focului
si noi va 
carmen si stefi