Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)
Raspunsuri - Pagina 17
allexa06 spune:
Buna dimineata!Tura asta dau eu cafeaua

si ciocolata calda
...ca ...nu am mai dat de mult !!!
O zi faina la toata lumea !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Beau si eu o cafea mare de tot ca Alessia nu stiu ce a avut asta noapte ca tot a marait, gemea prin somn. Am stat cocosata o juma de noapte deasupra patutului dart pana la urma am cedat si am luat-o cu mine in pat si spre dimineata a adormit mai profund si am mutat-o la ea. Ce mai activitate nu gluma. Asa ca sunt rupta.
Si azi am program de facut mancare ca vine al meu sotior si as mai fi vrut sa fac un tort dar pana la urma cred ca zic pas.
Carmen dar pe unde te-ai plimbat? Chiar ma gandeam la tine pe unde esti ca nu v-am vazut deloc.
Andreea cand am fost noi la mare era ffff murdara plaja. Dar oare cine o murdareste? Tot turistii ca sunt needucati. Erau pe plaja pana si pampers aruncat la voia intamplarii.
Ana cu diversificarea merge incet si prost. Adica daca pana acyum deschidea gura macar la primele lingurite acum nu o mai deschide de loc. I-am facut eu mancare, apoi am cumparat la borcanase, apoi le-am amestecat jumate de mine - jumate cumparat.Nici cum nu-i bine. Trebuie sa o pacalesc, sa ma joc iar acum cand plange nici nu mai deschide gura ca stie ce o asteapat, numai maraie. Dar mai cu plnaset, mai cu apa, mai cu o jucarie mananca. Dar nervii mei sunt la pamant.
Criss
de
Alessia si
Andrada
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
sunt cu voi la cafeaaaaa!!!!!!

criss,multa rabdare draga mea,stiu ca e greu cu diversificarea dar vor trece si astea,suntem alaturi de tine
la fete.
carmen si stefi
allexa06 spune:
Ooooooo,Carmen,ce matinala esti...![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
crissandrada spune:
Dana ce faci? Cum mai e la servici? Iti place? Eu am ramas in urma cu vestile ![]()
Criss
de
Alessia si
Andrada
ana1980 spune:
Neata
Sunt si eu prin zona.
Criss ufff, si eu care ma gandeam ca merge bine. Imi imaginez ca ai incercat de toate - stiu cum este. Ecaterinei ii faceam legume la steamer si a mancat fara probleme, dar trebuiau pasate bine, ca alfel era jale. Ei i-a fost greu sa manance cand am trecut la bucatele mai mari.Si pana m-am prins eu ca ei ii place felul 2 la consintenta mare(nediluat, f gros) a mai trecut ceva. Oricum felul 1 nu are rabdare sa-l manance si daca il mananca vine dupa felul 2
E foamea mare, ce sa faci?
Carmen vad ca incepi trezirea de dim. E bine.
la Stefi ca e dulce foc si vorbareataaaaaa de nu facem fata.
Nasico tu cu treburi pe acasa?
O zi cat mai buna !
lunna27 spune:
Ana acus plec la sch 2,mi-am pus ieri ceva zarzavaturi,trec si printr-o per nasoala din toate punctele de vedere,asa ca n-am cu ce ma lauda.
Criss nu pot spune ca e naspa,dar nici bine,cred ca m-am obisnuit pana la urma,e mai nasol cu schimburile,cele de noapte ma omoara
Acum am trecut pe alta tura,ca un coleg tocmai si-a dat demisia,suntem putini oameni si nu pot nici macar sa-mi iau un liber cand am nevoie,cam asta e pe la mine!Succes in diversificare,pana la urma ai sa reusesti sunt sigura!
gata,va las ca treb sa plec,o zi buna la toata lumea!
crissandrada spune:
Buna dimineata.

ca nu vad pe unde merg. Aceeasi poveste ca si noaptea trecuta. Maraiala, maraiala si iar maraiala. Ea practic doarme dar prin somn geme si maraie ca plans nu e. Dar somnl meu se duce. Poate o fi de la dintisori...
Voi ce faceti? Cum o mai duceti? Pe unde plecati in WE?
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
'Neata
Azi imi vin copiii acasa
Abia astept!
Criss copii mei o sa mearga la aceeasi gradinita unde e Andrada. Le trebuie pernutze de acasa, sau ii culca pe ce au acolo?
Carmen cand e marea inaugurare a firmei tale? Hai ca venim cu cadouri de 'casa noua', cu pancarde, sa stie lumea din oras ce eveniment deosebit are loc! Cum se cheama firma? Unde e? Intre Euroconfort si Aurora, sau in directia cealalta, spre Pietricica? Da-ne un reper, unde te gasim.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me