Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Poftiti la . Alessia e matinala rau dar e bine pana la urama ca atunci cand incepe Andrada gradinita am timp sa le pregatesc de plecare pe amndoua.

Nu am citit din urma deci nu stiu cine e la mare dar am vazut ieri la tv ca vremea era cam nasoala. Le doresc sa se indrepte cat mai repede si sa se distreze pe cinste.

Si noi am fost la mare dar am stat stresata si parca nici nu am fost.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

ce matinala esti Criss !

eu nu pot servi cafeluta cu voi,ca abia m-am intors de la serviciu,doar beau o cana cu lapte!

e un frig afara,de zici ca-i toamna,am inghetat in dimineata asta

eu va doresc totusi o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

citesc ca va tot intalniti! imi doresc si eu tare mult sa vin la o intalnire cu voi. Mai e putin si ne intoarcem la Bucuresti. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ... o sa fie iar o schimbare.

Criss, bine ai revenit. Ce mai face Alessia? mai pune-ne poze noi cu ea

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!Ce mai faceti?Cam liniste pe aici,...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

'Neata.
Noi matinale ca de obicei, asa ca tot eu dau o .

Aseara mi-a stat inima in loc. Alessia a cazut din pat. O clipa m-am intors cu spatele sa ii iau ceva din patut si am vazut-o jos. S-a lovit la gurita mititica . Offf.... sper sa nu aiba repercusiuni.

Adriana voi ce mai faceti? Cum se intelege Lara cu surioara ei? E geloasa? M-am intalnit cu cineva care are o fetita de 6 ani si un baietel de 3 luni si mi-au spus ca nu l-au luat cu ei la mare, nu la mai alaptat din cauza celei mari ca e geloasa. Mie personal mi se pare cam deplasat.Cred ca tine si de parinti gelozia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin la cafea, multumesc!
Criss, si mie mi se pare deplasata faza cu renuntatul la alaptat...eu cred ca asta e doar un motiv pentru mama de a nu alapta si a pleca linistita in concediu...fara bebe.. Asta-i lista ei de prioritati... Cat despre cazutul din pat, i s-a intamplat si Iustinei cand era mica.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora ce faci ? esti la servici? I-a placut Iustinei la circ?

Eu am facut curatenie, am mai rearanjat prin casa ca sa aiba Alessia loc de desfasurare cu premergatorul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, i-a placut la circ, acum zice ca vrea sa ma duca si pe mine, ca sa-mi arate cat e de distractiv... In toamna vrem s-o ducem la Bucuresti, la un spectacol la circul Globus, sa vfedem cand vor incepe reprezentatiile.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna dimineata si de la noi.

Criss lume noua- vad ca te-ai hotarat sa recuperezi pe aici... Si noi am avut parte de cazaturi, dar nu au avut repercusiuni. Vad ca si tu esti ocupata.Spor la toate

Camen multumim de intrebare...Fetele s-au cam trezit cu fata la perna azi...de fapt sunt cam obosite ca am stat ieri pana mai tarziu la terasa si asat-i urmarea - isi revin ele azi.

Sambata am fost plecati la Sibiu - Iliuta a avut prima serie terminata de 'tehnician maseur'. A fost o zi incarcata cu emotii mari si note pe masura. Iliuta foarte fericit ca elevii nosri au luat numai de 9 si de 10(cele mai mari note).Speram sa se mentina pe pozitii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza si de la noi! Ma bucur ca s-a mai animat atmosfera pe aici.
Adriana, da prin Piatra nu trageti vreo fuga, ceva?
Criss, bine ai revenit pe forum!
Ana, felicitari sotului tau!
Parca nu-mi vine sa cred ca a venit toamna. Dimineata e asa de racoare... si in casa se simte, azi dimineata chiar imi era frig cu geamurile deschise.
Cum stati cu pregatirile? Ati facut zacusca, ati copt vinete, etc?
Eu anul asta nu am sa reusesc sa fac mai nimic, nu am cand, mai ales ca mai am de anul trecut. Dar noua ne place forfota asta cu pregatirile pentru iarna! O sa ramana mai mult o amintire de acum, cred...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput