Piatra Neamt, Perla Moldovei (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

si eu pe aici,la un ceai,sa aveti o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Gata cu musafirii. De astazi imi propun un nou stil de viata. Adica cat mai putina mancare ( am incheiat cu alaptatul de cateva zile), cat mai mult sport, masaj la burtica si bineinteles cat mai mult DC. Sper sa si reusesc .

Avem si o veste mare: Andradei i-a cazut primul dintisor si e tare bucuroasa.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
ce faceti???ma bucur ca v-am vazut mult,buni hamsii,berica sa o tinem tot asa!!nooo
andreuta fugi la mare??? ce frumos,noi mai merem cu bacul din galati.e bun si pe acolo,sa aveti vreme frumoasa!!!
m-am intalnit cu niste cunostinte care au fost in turcia cu copii si din cate miau povestit a fost super,mai ales ca au un bebe de 6 luni si s-a comportat bine cu papa conditiile de nedescris,imi mai pleaca o vara acusica tot acolo si mai aflu ca vad ca e mult mai bine de petrecut in alta tara si mult mai ieftin,dar se stie asta....asa ca noi sa fim sanatosi si bani sa fie
laura ai fugit dupa copilasi la tara,ii asteptam sa ii vedem!!!!
va pupacim noi fetele si sa aveti un wek mumos!!!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

criss,pupici multi andradei!!si a venit zana maseluta la ea???sau la aruncat pe acoperis??te asteptam mai des la intalniri si dc.
ana ce faci???ce fac gazutele tale mici ???

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nu ma dati disparuta ca n-am patit nimic, doar am o perioada super aglomerata la servici, acasa stam tot mai putin, pentru ca ne impartim intre vizite la mama pentru a sta cu Edi(abia astept sa inceapa gradinita si sa-l luam acasa), la nasa pentru a o ajuta sa treaca peste suferinta, sala de sport pe care nu vreau s-o neglijez....si multii prieteni veniti in vacanta de prin strainataturi.
Weekend-ul trecut am fost la Vatra Dornei, in asta facem pomenirea de 40zile pentru nasu' si eu nu mai apuc sa stau sa va citesc si sa barfim
In rest suntem ok, atat cat se poate.
Va pup si promit de luni sa-mi fac mai mult timp pentru DC.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Haideti la o sau un desi eu nu ar trebui sa mai beau pepsi sau cola ca am descoperit ca am o 'chetricica' la fiere.

Ce faceti azi, maine? Vad ca vremea e nasoala.
Noi azi ne plimbam toti 4 indiferent de vreme ca de maine ramanem noi fetele acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce faceti, fetelor?
Criss, bine ai revenit! Ai grija cu piatra aia...si plimbare placuta, chiar daca vremea e cum e! Dar unde pleaca al tau sot de maine?
Eu azi nu am mers la serviciu, ca vreau sa fac curatenie...
Sa aveti o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora spor la curatenie. La mine e ca la nebuni dupa plecarea socrilor, dar am sa fac luni de abia mai pe indelete.
Sotul meu pleaca la Calarasi la un concurs de-l lor de pompieri. De o luna ii tot antreneaza. Sper ca baietii sa faca o figura buna ca are el de castigat .

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: aveti cumva nr de telefon de la DODO? Se apropie ziua Andradei si anul asta invitam toata grupa de la gradi . Am incurcat-o. Dar Andrada a fost invitata la toti copiii si trebuie sa ne revansam mai ales ca e ultimul an cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut

Criss bine ai revenit,daca i stii de cand tot vreau sa te sun Atunci ii uram succes sotului tau

Lora spor la treaba!Poate maine va fi mai frumos afara!

CarmenE te asteptam cand vei fi mai libera,cu sala merge,se vede ceva??

Andreea cred ca deja esti la mare...distractie placuta!!

o zi buna!!

Mergi la inceput