Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

salut, din nou,
am venit..de la plimbare..super ..a plouat si a fost racoare, acu e cald si a iesit soarele.
Binenteles ca am facut si cumparaturi si mi-am luat vinete sa imi fac o salata, ca tare imi place, si dovlecei sa fac pane.
Deocamdata carne nu pot manca, nici macar mirosi,.. atat am reusit acu 2 zile si mi-am facut bors de perisoare(cu mai mult orez) da a fost ok, am reusit sa mananc si perisoare.
Suportul din silicon pt. san il voiam tocmai pentru ca mie mi se pare ca am mamelele prea mici si ma gandesc ca nu prea are bb de ce apuca, da mai e pana atunci, cine stie poate mai cresc.
Arya - m-am induiosat ..felicitari pentru fetita..

La analize aveam si eu o problema cu tiroida adik tsh - era 12.63 daca nu ma insel..era de 3 ori mai mare val. la t4 libre era doar putin scazuta, 0.8 oricum analizele astea le repet de fiecare data si imi da altceva ca dr. a zis ca nu stie ce sa zica..cand functioneaza, cand nu (tiroida) da medicatie nu a dat nik, oare nu trebuia macar niste iod acolo ceva???


http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare! vad ca e perioada insomniilor la mai toata lumea si eu tot de la pe 5AM nu mai am somn dar stau in pat poate adorm totusi.Dupa aceea toata ziua ma misc in reluare din cauza oboselii, asta nu e treaba buna ca asa se obisnuieste si bebita.
Vero bravo poate s-au terminat greturile de tot, oricum ce a fost mai nasol a trecut. Si eu prefer cola dar beau foarte rar, cam o data pe saptamana.
Arya felicitari pentru fetita.
Edinutza mersi pentru sfat, chiar am pus un pic de bicarbonat dupa o reteta luata de pe net si s-au facut foarte pufoase.




http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, intrebai de salopeta de blue jeans, am vazut la Motherhood
http://www.motherhood.com/Product.asp?ViewSource=&Product_Id=238490010&category_Name=Denim&Category_Id=90010&MasterCategory_Id=9996

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album


My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am vazut-o pe cea de la Motherhood da e cu pantalonul scurt, eu vreau ca pantalon lung ca sa o pot purta si la iarna.Am vazut ceva la Walmart dar e online exclusiv si daca nu o probez parca nu as lua. Cred ca am sa fac o vizita la Macys ca am primit niste cupoane bune de la ei si poate gasesc acolo ceva.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Anca multumesc mult de oferta. O sa vad cum procedam. Si te anunt. In cel mai rau caz am putea trage o fuga in Seattle sa le ridicam:)
Miere, cand vine scaunul sa imi spui si mie cum se prezinta si cand e fabricat. Ca ieri ma tot uitam la al lui fiu-miu si vaz ca e fabricat la sfarsitul lui 2003, deci noi cand l-am luat era abia adus, si asta fara sa avem habar de chestia cu expiratul. Asa ca sa te uiti in caz de e fabricat de cativa ani deja nu prea e bine. Pe site vad ca nu scrie cand e fabricat. Si sa imi zici te rog si cam cat e de greu carutul si cum e in realitate.
M-am mai uitat si eu la motherhood. O sa mai trag un ochi, desi nu vreau sa ma arunc la prea multe, ca la mine cu odiseea asta inchei treburile:))
Si v-am zis ca am experienta la luat lucruri degeaba:((
Roxana, pai vrei sa stii ce gatesti?:)) Am facut si eu supa cu galuste, culmea inainte sa citesc aici. Si musaca, cu taitei. Da acuma ma bate un gand cu salata lui cris… Numai ca eu pe aia ma incumet sa o fac numai la pasti si craciun ca e migaloasa. Da poate ma apuc de sarbatorit mai repede:))
Dalma, pai pt genti mai bine la un magazin specializat, http://www.toysrus.ca/home/index.jsp?cm_mmc=Google-_-Brands-_-PS-_-CorpKW&gclid=CNSfrK-K_JQCFSQWiQodKy3T2Q, sau http://www.toysrus.ca/registry/index.jsp?cm_mmc=Google-_-Registry-_-PS-_-BRU&gclid=CMbsi8CK_JQCFRGiiQodnkPx1Q
Flowerbee da tu ai de lucru nu gluma acolo. Eu l-as da afara:))
Bre, ce vreti sa ziceti ca cine nu poarta tanga nu sunt sexi?:))) Mie nu mi-au placut niciodata (bine nici nu am eu fund de ei) si port numai bikini. Na, baba ce sunt. Singura diferenta este ca acum imi iau marime mai mare:(((
Eu ma gandesc sa imi pun eco pe 13 sept cand am 19 sapt si vreo 3-4 zile. O fii bine, sau sa pun la 18 si cateva zile?
Ca trebuie sa fac programare si vreau sa fie sambata sa nu ne mai stresam cu plecat de la sv, si e greu de prins sambata.
Ca sa nu mai zic ca nici nu aflu atunci, ca astia nu iti zic pe loc, ci trebuie sa astept urmatoarea vizita la medicul meu.
Ariya felicitari pt fetita. Numai bine va dorim.
Aveti grija de voi si de bebici.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari aryia pentru fetita. sarcina usoara in continuare!
al met sot in devenire nu vrea sa stie pana la nastere ce va fii. vrea sa fie surpiza...o sa vedem daca voi putea sa tin asa secret!
va pup...merg sa pap ca acum m-am trezit!

15S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uau, nu vrea sa ii spui?
eu nu cred ca as rezista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fetele va pup,

Am fost libera azi dar am fost foarte ocupata. Sper ca sunteti bine toate, nu am reusit sa va citesc si probabil doar duminica voi reusi. Am fost azi la gine, am vazut bebelus miscaret, am si simtit de citeva ori ieri si azi bebelusul. Din pacate nu ne-a spus doctorul ce e, nu a vazut. Asa ca mai asteptam 3 saptamini, la 20 saptamini si 4 zile am ecografia de 20 saptamini, sa vedem daca atunci se vede ce e.

Va doresc un weekend placut,

aveti grija de voi si de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Buna fetelor,

Am scris mai demult la acest subiect, cand doar ce aflasem ca sunt insarcinata. Acum am facut primul eco, asa ca am aflat cu mai multa precizie data nasterii: 13.01.2009.

As dori sa fiu si eu trecuta pe listutza cu aceste date:

Ileana Cosanzeana DN 21.10.1980, UM 02.04.2008 si DPN 13.01.2009

Va pup pe toate!

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daiopri, ar fi super sa vii in Seattle..mergem si noi la un shopping sanatos..trebuie sa vii intr-o perioada cu reduceri, cand e vreo sarbatoare ceva. Si eu sunt done dupa bebele asta, 2 imi ajung, dar tocmai ca e ultima data cand trec prin asta vreo sa o enjoyez la maxim..

Eu am eco morf la 20 sapt, aici doctorita mi-a zis ca se face intre 19 si 22 de sapt...am 2 prietene , una insarcinata, una a avut bebe recent, care tot la 20-21 sapt au facut...dar vad ca difera, unele fete vad ca fac la 18 sapt, altele la 24 sapt, poate depinde de medic, nu stiu.

Mi-ati facut pofta de supa cu galuste...ma duc sa cumpar gris si imi fac si eu...acu trebuie sa caut cum se cheama grisul aici, ca am uitat..

15+

Mergi la inceput