Constructie balcon
Buna fetelor,
Stam la parter si nu avem balcon si bineinteles ca...avem nevoie de unul. Asa ca va trebui sa il construim noi.
Am obtinut pana acum de la primarie Certificatul de Urbanism. Urmeaza obtinerea aprobarilor de prin alte parti: gaz, pompieri, etc etc etc.
Intrebarea mea este daca stiti vreo firma sau persoana particulara care sa faca treaba asta, contra cost, pentru noi (adica sa umble pe la diversele institutii dupa aprobarile de care avem nevoie). Pentru noi e cam complicat: sotul la serviciu si eu cu un copil de 1 anisor. Daca nu o sa avem incotro...o sa incerc sa fac eu treaba asta dar daca gasim pe cineva ar fi minunat.
Multumesc frumos
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Raspunsuri
pifu_monica spune:
Nu stiu cum e in Bucuresti, dar la noi (Timisoara), arhitectul care iti face proiectul face toate demersurile legate de acte. Asta pentru constructia unei case, de exemplu. Pentru ca sigur aveti nevoie de proiect, ar trebui sa contactezi un arhitect autorizat sau o firma de constructii si ai scapat.
Cristina.
catrinik spune:
Am avut si eu acum 2 ani aceeasi problema, dar m-am lasat pagubasa pina la urma:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68433&whichpage=1&SearchTerms=balcon
Vezi ca smecherii de la primarie te trimit la un mom dat sa iei si nu stiu ce aviz de la "Proiect Bucuresti".
Iar acolo cind ajungi nu stiu ce naiba "nu e bine" si ca iti refac ei tot proiectul.
Sanchi ... ca sa mai faca si ei un ban.
Asa ca cel mai bine te duci direct la Proiect Bucuresti si iti fac ei tot proiectul.
Dar asta presupune sa umbli tu dupa avize.
Sau daca nu vb cu un arhitect si teoretic se ocupa el de toat treaba.
Vb clar de la inceput care e pretul. Tu ii dai doar actele necesare si el pune autorizatia in brate.
Alinutzaa spune:
Buna,
Multumesc de raspunsuri.
Georgeasca sincer imi pare rau ca nu ti-a iesit toata treaba. Dar ce s-a intamplat? Ca din cate mi-am dat seama tu erai destul de avansata cu obtinutul avizelor?
Am reusit sa rezolvam cumva intr-un final. Adica tipa care ne-a facut dosarul pentru obtinerea certificatului de urbanism o sa se ocupe si de obtinerea restului avizelor. Sa vedem. Speram sa iasa. De fapt...trebuie sa iasa chiar daca ma iau la tranta cu Vanghelie (stau in sect.5).
Un pici pe nume Tudor
catrinik spune:
S-a intimplat ca m-am impotmolit la Proiect Bucresti, iar apoi m-am mutat.
Pai cu tipa cu care ai vb, sa stabilesti clar daca iti pune toate actele in brate, inclusiv autorizatia.
Ca avizele sint usor de obtinut.
In rest te mai pun aia de la primarie sa obtii nu stiu ce prostii.
Pe mine m-au trimis la Pr. Buc si la Insepectia de stat ... naiba stie ce mai tb de acolo.
Alinutzaa spune:
Georgeasca multam de sfaturi. Sper sa iasa toata treaba!
Un pici pe nume Tudor
noi2 spune:
Si noi ne confruntam cu aceeasi problema, vrem sa eliminam un perete si 2 camari.
Gasisem un arhitect care sa se ocupe de toate astea, care ne-a cerut 500 de euro, fara avizul de la Proiect Bucuresti. Acela costa cam 19 milioane.Dura 4-5 luni.
Printr-o cunostiinta, am contactat o doamna, care se ocupa de asa ceva, nu este arhitect, dar are muuuulte relatii, ne-a dat un pret total de 35 de milioane si durata 2 luni. Ieri am depus actele pentru urbanism, si i-am predat dansei dosarul. De acum incolo se ocupa ea, pana la autorizatie.
..shi te iubesc...