Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Yael, felicitari pt a 3-a minune !!

Boti, suzeta nu prea ai cum sa faci s-o ia daca nu vrea....Poti sa incerci la citeva zile..cine stie, poate se razgindeste...Cei mari ai mei n-au vrut-o niciodata insa bebe Mircea a luat-o imediat. In maternitate mi-a spus o pediatra ca suzeta e chiar buna, studiile au dovedit ca previne Sindromul Mortii Subite ( Infant Coth Death) si nu are legatura cu deformatul dintilor. Asa e, ar fi mai bine suzeta, degetul nu-l poti ascunde in schimb suzeta da !

Turtu, la tine o sa fie ok ca esti la prima nastere, la mine pt ca era a 3-a a fost prea rapid si violent totul dar macar ceaiul a si ajutat sa nu am probleme cu uterul si muschii

Mada, minunate canapelele si imi place cum a iesit sufrageria voastra, foarte luminoasa si spatioasa ! Iar tu esti o mamica super-woman, cu 2 copii mici si cu energie cit pt 10 femei, daca mai ai pofta si de invatat !!!

Fetelor cu copii apropiati de virsta, ( Mariana, Mada, Biri, Yael ), eu va admir enorm, nu stiu cum m-as putea eu descurca cu 2 mici deodata. Sint destul de panicata si asa , mi-e teama sa-l scap pe bebe din ochi sa nu se intimple ceva din prea multa dragoste, Romana e prea dragastoasa si "nu vrea" sa inteleaga ca bebe nu e papusa ]
Voi cum va descurcati ??

Boti, esti o mamica SUPER, ai toata admiratia mea pt curaj ! E foarte greu sa nu ai ajutor deloc, mai ales la primul copil si mai ales in primele luni pina intri in ritm si esti mai relaxata ! In prima zi acasa m-a apucat depresia cind mi-am dat seama ca pina seara la 6 voi fi mereu singura cu 3 , eu slabita si fara energie dupa nastere , m-a apucat panica la gindul cum o sa ma organizez, cum o sa rezist cu oboseala, cum o sa ma impart .....incet incet insa o sa ne revenim si vom gasi solutii la tot...

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

sa incepem in forta ca dupa aia ma napadesc piticii asi nu stiu de ce o sa ami fiu in stare. si asa am luat-o prea de dimineata!!!.Asadar, pentru BABYR7:

Mai, la Elias e jale
cand s-o pui de o nascare!
Si ROXANA a patit-o,
in spital au zapacit-o!

Mai intai, c-o opereaza
si, deci, hop, o interneaza.
Apoi cica nu e loc:
"Ce sa facem, nu-s deloc!"
A fost iar reprogramata,
de emotii terminata.

Cand s-a-ntors, urma pe lista,
nu era anestezista!
Astea da patanii frate!
cred ca totusi nu se poate!!!

Bine c-a venit MARIA
si i-a adus bucuria.
Cu par negru si frumos,
un pepenash sanatos!

Ruxandra 37+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 3 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Eliza se joaca de-a nasterea cu trei catei ai ei... Stiti pe unde scoate puiul? Pe la barbia catelului mijlociu, care e mama
Fetele cu doi copchii.... primul a pus ceva intrebari? Ca Eliza nu s-a aratat curioasa pe unde a iesit bebe...

Anca mami de Eliza si Erika

Anka, la virsta asta incep sa intrebe dar se multumesc si cu un raspuns scurt gen: "doctorul a scos-o prin burtica " dar daca insista poti sa-i areti la o papusa sau intr-un desen pe unde intra si pe unde iese. Mai greu e cu cei mai mari ( Matei are 8 ani si vrea sa stie detalii) ...Am adoptat metoda adevarului si pt ca stie de "vagin" si "penis" , i-am povestit f natural dar pe scurt, fara detalii f multe, cum ajunge bebe in burtica prin saminta lui tati care intra in vagin la mami, cum creste bebe in burtica si cum iese la nastere....tot prin vagin.

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

ASAAAAAAA....
BON DIMINEEEEE, ca nici asta nu am zis...in viteza

simptome: toata noaptea m-a durut burtik exact ca la CM, cand ma ridicam din pat, erau mai usoare sau dispareau. Bebe a miscat incontinuu si a si sughitat dimineata de ma scuturam toata.
Dimineata am constatat o usoara diaree (scuze)si parca si o stare foarte usoara de greatza. In plus am o stare de euforie totala, ca daca nu am dormit toata noaptea, imi imaginam ca e momentul sa nasc.. Deci, ce sa fie? nu sunt panicata, ba dimpotriva, dar as vrea sa stiu daca e motiv sa sun dr, sau sa stau doar linistita. Nu as lua no spa, ca suport durerea, nu e problema, doar sa stiu ce bebe e bine.

astept si eu un sfat de la mamicile proaspete! pliiiiiiiiiiiiiiiiz!

AMR 3 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux nu stiu ce sa spun ca la mine n-a fost cazul de dureri si semne de travaliu, insa daca tu esti linistita totul e ok. poate ar fi bine s-o suni e dr. Scoatem agitatele la treaba?????????

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vad ca tot mai multe fete se plang de iritatia de pe fata la bebelusi, si la noi e la fel ca zilele trecute, sau poate chiar mai rau. Nu se vede nici o imbunatatire. Am mai dat cu bepanthen, cu pudra, cu o lotiune contra iritatiilor de la Mustela, nimic, nici un rezultat. Nu suport s-o vad asa!!!Oare cat timp poate sa dureze?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, va multumesc pentru ajutor. De aseara de pe la 11 sunt matusica! Bebelusa se numeste Maria Sofia, are 50 cm si a avut 3200 la nastere. E foarte dragalasa si seamana cu tatal ei. E foarte bine si ea si sora-mea, care era tare zambitoare dupa ce nascuse. Se freca de zor pe burta si era cu gura pina la ureki.

Pina la urma am optat pt supa de pui si legume la abur - adica ea a optat - ne-a dat pas la iaurt si brinza, iar azi noapte i-am lasat numai niste paine cu masline si Ice tea ca altceva n-aveam.

Am fost foarte emotionati sa le vedem pe amindoua... nu pot sa explic prea bine in cuvinte ce simt...

Va multumesc inca o data si va urez nasteri usoare!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

ANNABABY ce ciudat sa vad agitate pentru mine!!! Nu stiu ce sa zic, au mai scazut in intensitate. nu as mai suna pentru orice pitic ...ca de acum cred ca am exasperat-o cat am vb la tel. imi stie si nr. pe de rost cred. cert este ca nu mai am rabdare.dar stau cumintitca si astept, ca inca nu am incheiat 38. asa ca....
pana luni ...tare e mult...

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ALE:
Sa-ti traiasca nepotica!
bine ca-i ok mamica.
Lapte din belsug sa fie,
s-aveti bucurii O MIE!

asta pentru ca nu m-am putut abtine...

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Annababy, cu ce crema de la Mustela ai dat? Eu am inceput sa-i dau de ieri cu Stelatopia (crema emolienta) de la Mustela. Sper sa aiba rezultate. Are numai pe fata, ca la Irinucul meu au inceput sa fie si pe umeri?

Mergi la inceput