Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

uf, ce greu a fost de data asta. ori sunt si eu mai ametita.

CARMENELA sar'na ca ne-ai anuntat. Vad ca nu-ti asculti sora mai mica si esti tot obosita!! cred ca trebuie facut un drum pana la Buc cat mai repede.Imi stresezi nora!!!!! Si zi asa, asta micu , pepenashu de 08.08.08, ti-a dat intalnire, ha??? "saracu'Tavi!"

STRULUTA, pai cum gandeai tu ca ramai fara textuletz???

LOUANA

DANANGIE, ANKALAURA va ajung din urma. iar va iau cu piticii mei paranoici.

MADA

DIAlasa depresia ca nu ai timp de ea! fetele spun foarte bine, mai ales ca ele au trecut prin procesul nasterii si stiu ce zic. Trebuie sa incerci sa te regasesti ca altfel o iei razna de tot si oui intrebari ca mine asa pe aici de innebunesti lumea.mai decsrca-te si tu cumva si mai ales, intra pe aici mai des,ca poate o prinzi pe sor'mia CARMENELA intr-o toana de aia de a ei si iti povesteste cum e cu calu' si cu karatele. iti trece garantat!!!
hai, pupici sa treaca depresia. iar de imbracat, cred si eu ca te apuca daca ramai in camasa de spital! scoate-o, pune ceva, altceva, nu conteaza ce. sa-ti placa si tie de tine.

SUNmishto statistica! oare cati de ANDREI sunt ca m-ai facut curioasa.

Ruxandra 37+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 3 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Pe mine ma forfoteste prin burtik. oare de ce? ca nu am mancat ceva care sa ma deranjeze...iar bebe se intinde in continuare, ceea ca ma bucura evident. am avut si niste crampe cam nasoale. ca daca or fi fost contractii, cine stie, ca eu nu cunosc (inca) senzatia. Singura mea problema e sa nu nasc neepilata.

Ruxandra 37+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 3 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, multumim de aprecieri.Incercam sa ne adaptam la viatza in 3...
mi se pare o super idee sa pui linkuri pe prima pagina...uite, de pilda, ala cu puseele de crestere mie mi-a prins bine...poate ca suntem tocmai intr-o perioada din asta sau cine stie

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ale o supa ar fi super bine venita, ii reda puterile si ajuta la stimularea lactatiei. De fapt orice lichide sunt bune mai putin cele acidulate. Nici dulciurile nu sunt recomandate ca baloneaza si cum o sa aiba ceva dureri pana se retrage uteru, numa presiunea gazelor nu-i trebe. Un gratarel cu piure sau pilaf iar e bun ca e hranitor si o ajuta sa se puna pe picioare. Oua fierte, branzik, un fruct ceva care nu fermenteaza (gen portocala, banana) iarasi merg.
Fetele si io cred ca Filip seamana cu amandoi. Asa ma bucur, ca tare imi doream sa ia de la fiecare cate ceva, acu sa speram ca a luat ce e bun de la fiecare

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetele, mersi de incurajari , o sa ies cat de curand la o plimbare, sa-mi limpezesc creierii, cred ca imi voi face o rutina sa ma plimb singura vreo ora.

Apropo, am pus si eu niste poze cu Miruna in contul de la pepenasi. Mai sunt cateva in aparat, nedescarcate...alea is mai expresive, se vede si ea mai bine.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara!
ufffffff........citit tot in sfarsit!David si-a mai revenit cu colicii,doarme un pic mai mult....reprize de 1,5-2 ore....mi-am mai revenit un pic si io cu somnul......
Deschiderea de la JO mi s-a parut SUPERRRRRRRRR...voua?
am mai pus poze recente pe picasa...
revin.......

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

ps:sa-mi scuzati moaca obosita din foto.......

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALE nastere usoara surorii tale, un nepotel sanatos si mancacios si fara colici. Eu zic totusi sa evitati sa-ti dati orez, alimente care constipa.....ptr ca daca ii face epiziotomie numai de constipatie n-o sa-i arda ei....si cum ziceau si fetele foarte multe lichide.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

LA MULTE LUNI ALESSIO!!!!

Felicitari noilor mamici si o viata plina de bucurii bebeilor!

Am aparut si eu dupa o lunga absenta. Pe 26 am avut botezul si pe 27 am plecat in vacanta la munte. A fost extra pentru Maya, care a stat de dimineata pana seara afara, si a dormit si 6 ore pe noapte. Saptamana asta au plecat parinti mei si am fost foarte trista. Nu am mai stat cu mama 2 luni de ani de zile si a fost super.
La Maya i-a sosit pasaportul, si inchipuiti-va ca e valabil 5 ani :)))))))). Am luat si biletele de avion, so la sf lunii sosim :).

Am reusit sa citesc cateva capitole si vin si eu cu cateva raspunsuri.
Bubite : si Maya are de la caldura o iritatie pe fata pe care o tratez cu apa termala spray ce se gaseste la farmacie.

Sterilizat : eu nu folosesc bibe decat pentru ceai, dar nu le-am sterilizat nicioadata. Le spal bine si gata.

Apa : eu folosesc apa plata, Evian, pe care nu o fierb, dar nu folosesc o sticla mai mult de 48h.

Imbracaminte : eu o imbrac pe Maya ca pe mine, si aplic principiul : daca mie imi e cald si ei ii e, daca mie imi e frig ei ii e si mai frig. Caciulitza ever.

Imi permit sa va dau un sfat, celor care inca nu ati nascut : NU beti lichide in primele 3 zile ca sa stimulati lactatia, ca mai rau faceti (vezi canale infundate, furia laptelui extrem de dureroasa), beti numai strictul necesar, si o data lactatia instalata (la 72h dupa nastere) beti cat vreti voi. Noua asa ne-a spus la curs, si eu nu am avut nici o problema. Si beau numai apa, atat, nici un fel de stimulant.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dana, am citit despre depresia ta. Da-mi numarul tau de fix sa te sun daca vrei, OK? Multi pupici!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput