Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dma gata modificat.
Laura e placerea mea doar stii.
Ioana spor la treburi am vazut si pozele pe iulie.august iti fain cu rochita aia.
Am pus si eu poze la pepenasi cu Amira si intrati pe iulie.august la albumul meu sa vedeti ce se intampla in patul nostru dimineata la prima ora.
Azi la 1 jumate vine iar health visitor-ul sa o masoare si cantareasca pe Ami is tare curioasa cat are iar vinerea urm la 6 sapt mergem de dim la comtrol amandoua. Sper sa imi dea unda verde la sport ca deja m-am documentat de ceva exercitii cu mingea care sa le fac in casa si am gasit ceva fain niste filmuletze cu exercitii de pilates cu mingea daca va intereseaza uitati-va www.videojug.com/film/pilates-five-invigorating-exercises-using-a-balance-ball" target="_blank">aici si au mai multe filmuletze acolo in dr si zic pas cu pas cum se face de astea vreau eu sa ma apuc la inceput si sa imi mai iau niste dvd-uri cu ceva exericitii de cardio si of course sa merg in weekend la alergat cat sta Flo cu fetele si macar o data pe sapt la innot la sala aici langa noi.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!!!
Ariciul nostru a facut circ noaptea trecuta de pe la 11 jumate pana pe la 1 jumate, nimic nu-i convenea, nici in brate, nici leganata, nici o pozitie nu era buna...Cu chiu cu vai a reusit tati s-o adoarma si apoi asa de obosita era ca nici nu se mai trezea sa pape. In mod normal ar fi trebuit pe la 3 dar s-a facut 5 jumate si ea pauza sa dea semne, asa ca am trezit-o eu, ca mi s-a parut prea mare distanta intre mese - erau deja 6 ore jumate. Ma gandesc daca nu o fi cumva puseul de crestere, ca azi noi implinim 4 saptamani, dar intelesesem ca asta se caracterizeaza si prin foame excesiva, pe cand ea a fost doar agitata. O sa vad ce se mai intampla si azi...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata si de la noi
Eu nu mai reusesc sa recuperez nimic din urma.
LA MULTI ANI cu scuzele de rigoare SUN.Ieri nu amdeschis calculatorul.
Am pus acum cateva poze cu Denisa.
Luni i-am facut programare sa ii pun cercei la medlife , ca in maternitate nu a vrut doctorita sa ii punem ca era ea prea cu probleme si nu trebuia sa se agite.
Oare o sa o doara ??ii da gaurile cu un pistol si apoi ii pune cecrcei din otel inoxidabil si dupa cateva zile pe cei de aur.
Va pup pe toate.

Andreea de Denisa(11.07.2008)

Mergi la inceput

Fetelor am incercat pe prima pagina dupa lista de pepenasi sa pun link-uri la diferite discutii si mesaje care le-am vaut noi pe teme legate de pepenasi ca atunci cand vrem vreo informatie si s-a mai discutat cine vrea sa citeasca merge acolo si le are frumos asezate. Astept feedback de la voi si daca aveti si voi notat cap si pagina unde s-au discutat chestii importante pt noi si care vreti sa le punem acolo please let me know.

Mergi la inceput

Fetelor, voua vi s-a intamplat sa observati la bebelusi ca se cianozeaza in jurul guritei? Eu am observat de 2 ori la baita, spre final cand o scot din apa, si m-am gandit ca poate ii era frigut. Mai inainte am cautat info pe net si m-am cam speriat ca am citit ca cianoza e un semn de circulatie proasta si de malformatii congenitale la inima. Bine, in cazul in care este permanenta, la Ioana a aparut dupa cum spuneam la baita, si a disparut in cateva minute, dupa ce am inbracat-o. Si cica in situatiile astea se cianozeaza intradevar de la frig, ca nu stiu ce se intampla cu vasele de sange. Oare e cazul sa-mi fac probleme? E drept ca la ultimele 3 baite am pus apa un pic mai recisoara, ca am observat ca daca era mai calduta nu-i placea si ridica din fundulet cand atingea apa. Asa ca am incercat cu o temperatura mai scazuta, nu va imaginati ca era rece rece. Si ei i-a placut, ca statea cumintica si nu scotea un sunet. Insa poate nu e o idee prea buna.

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Anna nu e nimic ingrijorator si la Ari mai facea asa si la Ami, daca ei ii place baitza si sta cuminte temperatura e ok. Testeaz-o cu cotul apa.
Uite am sa intreb azi health visitor-ul sa vad ea ce zice dar ambele fete au mai facut asa si le-a trecut rapid.

Mergi la inceput

Ne-am luat si noi scoica, am pus poza pe picasa cu ea; si de azi dimineata am asezat ariciul in ea lanaga mine pe pat si vrea leganata in continuu, cum ma opresc cum se agita. Ma doare mana de nu mai pot - cu o mana legan, cu una tastez...
Partea nasoala este ca masina noastra e cam micuta, adica pentru noi 2 buburuza era super ok, dar acum cu noul membru deja nu mai incapem. Si nu ca ar fi ea saraca asa de mare, ci pur si simplu nu-mi incape caruciorul in portbagaj, asa ca trebuie sa-l pun pe bancheta din spate iar eu sa stau cu ea in brate in fata si nu-mi place delc chestia asta ca e atat de periculos!!!! Iar scaunul auto nu pot sa-l montez si sa-l ;as acolo, ca n-ar mai incapea caruciorul dupa cum spunea,. Adica e ori una, ori alta. Daca plec cu caruciorul o tin in brate in masina, daca plec cu scaunul auto, o tin in brate dupa aceea. Nu-i bun in nici un fel. Concluzia este ca avem nevoie de o masina de familie!!! Da de unde bani?

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Mada daca poti sa intrebi ar fi tare bine, ca eu luni merg la dr cu ea, dar pana atunci mi-ar prinde bine sa aflu daca e o problema sau nu chestia asta. Eu oricum testez apa cu cotul dar nu prea imi dau seama daca e buna temperatura pt ea, adica mie mi se parea ok si cand era mai calda, si cum o fac acum. Ei cred ca ii place asa, dar daca nu-i face bine? Cred ca il mosteneste pe sot aici, ca lui ii place apa mai calaie, iar mie firebinte. (de cand visez la o baie din aia fierbinte, plina cu spuma....de cand am ramas ca n-am mai putut sa fac, iar acum astept unda verde de la dr.)

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna ziua si de la noi!

Noi raportam azi o victorie: am fost la plimbare o ora, timp in care Garga a dormit Am fost cu marsupiul ca n-avem nicio sansa cu caruciorul, plinge, daca trec peste o pietricica cu el vomita, asa ca am trecut la marsupiu. Am dat o tura de cartier, mama ce bine a fost!

Anna, te inteleg cu masina, nu-ti zic cat am comparat dimensiuni si alea, alea pe net inainte sa decid ce masina iau... Si am ales bine, imi incape carutul in portbagaj si scoica pe scaunul din spate, in Hyundai nu ar fi incaput. Am un vecin cu bebe mic care are o mazda2 (tot buburuza), sa-ti zic cum face el, poate merge si la voi. Nici lui nu-i incape caruciorul in portbagaj si-l pune intre bord si scaunul din fata, da scaunul la maxim in spate si-i intra, scoica e pusa pe locul spate central si asa incape si el la volan si sotia lui pe celalalt loc ramas liber in spate. Incercati si voi, poate intra...

Mada, foarte buna ideea cu linkurile la subiectele "hot" ce ne-am face noi fara tine?

Gini sar'na ca ai pus tu pentru Flo textul, eu am promis ca-l trimit pe mailul comun si am uitat.

Caprioara multumim de aprecieri, iti dai seama ca "gadilata" ma simt, mi se pare atat de cute puiul meu mic...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MADA-CE PRINTESE FRUMOASE AI!!!!!!!!!!!!Esti o mamica super fercita!!
ANA-si Tudor pateste uneori la fel.Nu e nici o problema.
Fetelor,mai are vreun bebe icter?Cat a tinut la voi?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput