Miros urat la hainele spalate

Miros urat la hainele spalate | Autor: BeLucci

Link direct la acest mesaj

De ceva timp imi miroasa urat(a statut)hainele din masina de spalat. Dupa ce le spal chiar daca le scot imediat miroasa oribil.
Detergentul il schimb de la persil, ariel, tide, bonux. Am crezut initial ca din cauza ca folosesc acelasi detergent. Balsam folosesc, si tot au un miros oribil, in special cele inchise la culoare.
Cele inchise le spal la 40 sau 60 de grade, iar cele albe la 60 sau 95 de grade. Masina este samsung si o am din toamna trecuta.
Voua vi sa intamplat asa? Nu stiu de ce miros asa dar m-am cam saturat, nici nu le putem purta cu mirosul acela.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu patesc la fel, astept cu nerabdare sa vina cineva care sa ne spuna din ce cauza este si cum putem rezolva problema.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu am avut problema asta, am rezolvat-o prin limpezire si centrifugare , dubla. Adik termina masina programul si mai porneam o data programul de limpezire + centrifuga. Si folosesc balsam Lenor negru, foarte fain miroase.



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

mamagiuliei o sa incerc si eu,poate o sa mearga. 10q:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu am patit asa ceva...parca put a motorna, desi noi nici macar nu folosim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si la mine aceeasi problema, m-a tot bombanit sotul ca nu le scot la timp din masina...pana cand am spalat de fata cu el si s-a convins singur. Miros a apa statuta...nu stiu care e explicatia...de spalat spal cu persil lichid, clatesc cu balsam...nu inteleg deloc. Cred ca e de la apa. Ultimele 2 zile insa am dat dubla clatire si parca e mai bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

cu persil lichid am spälat si eu si tot nasol miroseau.plus cä aveam senzatia cä nu sunt clätite.am schimbat detergentul-acum folosesc praf-si am schimbat si masina de spälat-era destul de veche-.incercati de se poate uscatul rufelor afarä.incä ceva...urmäreste dacä poti consumul de apä la un spälat.se poate sä nu-si facä bine circuitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu tot cu persil lichid spal...

sa fie de la detergent??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu cred ca e de la detergent, din cate vad spalam fiecare cu cate altceva. Eu de exemplu spal cu bonux si am avut o lunga perioada de timp in care am tot incercat toti detergentii pentru ca nu eram multumita de cat de curate ieseau rufele. Nici acum nu sunt Si problema cu mirositul hainelor inchise la culoare o aveam si atunci si acum. O sa incerc si eu clatirea dubla sa vad ce fac.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Masina trebuie curatata din cand in cand....apa nu se duce toata la evacuare...mai ramane in masina o cantitate de apa ...puteti verifica lasand furtunul jos pe gresie(o sa vedeti ca se mai scurge o cantitate)...daca nu spalati des(adica la 1 max 2zile) apa aia ramasa se balteste(miroase)....din cauza asta la o noua spalare apa curata se amesteca cu cea baltita(ramasa in masina) si de'aia put hainele......moama ce m-am explicat ...sincer imi e greu sa va explic altfel...sper ca ati inteles....
Din cand in cand puneti masina sa spele fara rufe(ca la prima spalare-cand e noua)...dati programul la 90 grade si folositi calgon...ce ma pricep la reclama
Spor la ...daca aveti intrebari ...sincer stau greu la explicatul manual....verbal e altceva

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Explicatia ta are sens, asa ca data viitoare cand mai pun rufe negre o sa pun masina goala la un ciclu de clatire

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput