Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

giova va multumim de urari!!
Bianca ...sunt dovleceii, aici sunt numai verzi si mici nu exista
a albi ca la noi si mari.

v.-am pupat. sunt franta. Noi ne_am chefuit azi, am avut o armata de baieti.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sant dovlecei nu?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare!
Bianca tzuchini sunt un fel de dovlecei mai micutzi si mai subtiri si coarja de culoare verde inchis
Eu fac lasagna cu ei, cu smantana si parmezan si iese superrr

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Mira sa va traiasca baiatul, sanatos si mult noroc in viata

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

asa e cum spune Mira, aici fir-ar sa fie nu se gasesc dovlecei ca in Ro....sant doar din aia subtiri si verzi....mi-e dor de o salata cu gust
Bombo eu aduc lasagna de la sv

Robert spune ca nu se vb nimic de televizoune, s.ar putea sa nu mai vina....stiti cauza ? o banuiesc....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Mira flacaului tau ! Sa creasca mare si sanatos !

Oana Baby

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Maraki stii ce ciufuta sunt la mancare , lasagna clasica nu-mi place , dar asta cu dovlecei care e mancare de vegetarieni e grozava, cand fac cate o tava numai eu mananc si cu Jasy Sa nu mai zic ca e gata intr-o ora maxim

Oana Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

No tu Bombo...nu te-am stiut ciufuta . Aha..deci dovlecei.... Acasa o sa iti fie tie dor de lasagna aia
Si pe la noi am vazut dovlecei verzi...oare astia sunt?
Mira, la multi ani pt David

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...poate le e frica de mafioti
L-am culcat pe Dani...avea nisip si la fund . L-am babat in chiuveta sa il spal...ce s-a mai distrat(va mai amintiti de filmul pus de Bumbita cu ciucurelul lui Sebi ?)...l-am spalat peste tot fara cap, noroc ca i-am dat caciulita de soare ca altfel si acolo avea nisip.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Deci Dani a venit acasa plin de nisip fii-mea azi a prins in mana un tub cu de acuarele de ala mare , este pt pictura cu mana , si a pictat draga de ea tot parchetul in living plus jucariile din zona Nu va spun ca fiind culoare verde, arata fata mea ca un mic extraterestru cu 2 coditze Avea culoare si intre degetele de la picioare
Bianca sa vezi cum arata zucchini da un search pe google sau yahoo cu denumirea "zucchini" si cauta la images

Oana Baby

Mergi la inceput