Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 20
miraklucker spune:
giova va multumim de urari!!
Bianca ...sunt dovleceii, aici sunt numai verzi si mici nu exista
a albi ca la noi si mari.
v.-am pupat. sunt franta. Noi ne_am chefuit azi, am avut o armata de baieti.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
maraki spune:
sant dovlecei nu?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bombonicaaaa spune:
Salutare!
Bianca tzuchini sunt un fel de dovlecei mai micutzi si mai subtiri si coarja de culoare verde inchis ![]()
Eu fac lasagna cu ei, cu smantana si parmezan si iese superrr![]()
Oana
Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
maraki spune:
Mira sa va traiasca baiatul, sanatos si mult noroc in viata 

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
asa e cum spune Mira, aici fir-ar sa fie nu se gasesc dovlecei ca in Ro....sant doar din aia subtiri si verzi....mi-e dor de o salata cu gust 
Bombo
eu aduc lasagna de la sv ![]()
Robert spune ca nu se vb nimic de televizoune, s.ar putea sa nu mai vina....stiti cauza ? o banuiesc....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bombonicaaaa spune:
Mira 
flacaului tau ! Sa creasca mare si sanatos !
Oana
Baby
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
Bombonicaaaa spune:
Maraki stii ce ciufuta
sunt la mancare , lasagna clasica nu-mi place , dar asta cu dovlecei care e mancare de vegetarieni
e grozava, cand fac cate o tava numai eu mananc si cu Jasy
Sa nu mai zic ca e gata intr-o ora maxim 
Oana
Baby
Biancas spune:
No tu Bombo...nu te-am stiut ciufuta
. Aha..deci dovlecei.... Acasa o sa iti fie tie dor de lasagna aia ![]()
Si pe la noi am vazut dovlecei verzi...oare astia sunt?
Mira, la multi ani pt David 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki...poate le e frica de mafioti 
L-am culcat pe Dani...avea nisip si la fund
. L-am babat in chiuveta sa il spal...ce s-a mai distrat(va mai amintiti de filmul pus de Bumbita cu ciucurelul lui Sebi ?
)...l-am spalat peste tot fara cap, noroc ca i-am dat caciulita de soare ca altfel si acolo avea nisip.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Deci Dani a venit acasa plin de nisip
fii-mea azi a prins in mana un tub cu de acuarele de ala mare , este pt pictura cu mana , si a pictat draga de ea tot parchetul in living plus jucariile din zona
Nu va spun ca fiind culoare verde, arata fata mea ca un mic extraterestru cu 2 coditze
Avea culoare si intre degetele de la picioare 
Bianca sa vezi cum arata zucchini da un search pe google sau yahoo cu denumirea "zucchini" si cauta la images ![]()
Oana
Baby