Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 21
Biancas spune:
Am gasit....
http://www.zucchini.bonduelle.ro/
De astia ziceam si eu....iarna sunt pe la Metro, Selgros....dar tot dovlecei sunt si tot acelasi gust au.
Bombo....
![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Silvia sper ca nu e nimic grav, daca era cui sau altceva ma impacientam, dar asa...mai ales ca numai putin i-a atins pielea.
Bianca ti-au explicat bine fetele ce sunt zucchini (eu asa stiu ca se scrie -in italiana). sunt super buni, si eu mai cumpar si fac cu paste sau pe grill
. sunt mai cruzi decat dovleceii nostri, mai lungi si subtiri. nu au samburi mari.
Mira, Bombo
.
Maraki nici eu nu ma vopseam la CM, stiu ca nu prinde. voi risca odata, sa vedem...dar nu acum de nunta.
pe noi ne-a apucat nostalgia...am pus DVD-urile de la nunta
. si m-a apucat un
cand l-am vazut pe nasul in prim plan....doamne cat a mai dansat si ce s-a distrat!!! L-au filmat la greu...macar am amintire....imediat dupa a descoperit cancerul..la nici 2 sapt.
in seara asta i-am comandat sotului o pizza, baloteaza si Marco la greu...caci ne-am luat cu filmarea de la nunta si am uitat sa-i dau sa pape
.
o seara faina sa aveti
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova, pofta buna sa aveti.... Nelu e la servici azi...asa ca am stat singurica cu copii.
Tocmai am primit alta invitatie la nunta pe mess...o cunostiinta, un prieten indepartat m-a intrebat in gluma daca sa imi dea invitatie la nunta in septembrie...si i-am raspuns ca poate sa imi dea invitatia daca vrea dar nu merg
. Daca nu aveam nuntile astealalte sa fi zis ca noah...si mie imi trebuie oameni la Sandra la nunta dar ...nu acum.
Pai...
, in octombrie se marita verisoara primara a lui Nelu...acolo trebuie sa mergem toti....
Merg si eu la culcare....ma enerveaza ca dupa-masa, seara beau multa apa si ma umflu toata...oare de ce?
. In special la degetele de la maini simt...la inele.
Noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...