Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi asa am zis si noi...vacanta doar pt. noi si una cu piticul...cine stie cand????
Maraki chiar ca sunt naspa italienii tai. parca ai lucra pe gratis, of..of....
Bianca bine ca ai terminat cu castravetii. distractie placuta maine la nunta.

noi nu am mai iesit...suntem fara chef...ce bine era daca aveam o bunica pe aici sa se ocupe de marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Sebastiano mi-a transmis prin Robert la pauza ca nu poate sa imi dea el banii de concediu Dupa ce m-a amanat atata....maine vine celalalt, sa vedem cand iau banii Vroiam sa trimit acasa ca au nevoie parintii.
Bianca mi-am amintit ce vroiam sa iti scriu acum 2 zile Nu conteaza ca esti la CM,vopseaua de par prinde oricum.
Giova sa traiasa grasunelul bebelin

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Gata, mi-am facut si eu manichiura....astept sa imi vina copii de afara, i-am lasat pana la 20.30.
Sandra a intrat in "clubul Witch" in parc si azi hotarasc regulile...are treaba fata mea .
Prietena nu poate sa vina maine sa imi faca parul ... asa ca nu stiu ce fac...ma gandesc ca are soacra-mea o coafeza batrana in bloc..eventual sa incerc la aia daca oi avea chef si nu mi-e lene. Nu stiu ce sa fac cu parul de pe spate ca mi-e cald cu el desfacut si in coada nu pot sa merg cu el . Ce problema am si eu .
Giova,nasol fara nimeni langa tine...eu am mare noroc cu maica-mea, socrii... Duceti o bunica acolo pt catva timp sa se ocupe de Marco

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki, de vopsea nu stiu...nu as risca sincer pt ca eu asa stiu. Nu am dat atatia bani pe vosea sa risc. Acuma mai stau cateva zile ca doar nu merg la nunta sa il caut pe Fat Frumos . Sunt buna si asa cu radacinile crescute...cu-i nu-i place

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Apropo de bebelini grasunei.... si Dani a avut la nastere 3.850 si 57 cm dar nu se vede deloc . Cel putin la inaltime....altii au recuperat si crescut mult mai bine.
La Sandra in schimb se vede...ea a avut 3.800 si 55 cm la nastere si intotdeuna a fost peste standarde la inaltime.
Tare ma bate gandul ca nu l-au masurat alea bine pe Dani la nastere pt ca la o luna avea 59 cm si e cam putin...ca multe salopete i-au ramas mici si 2 cm e putin. Ma rog....daca asa e in acte, asa e, 57 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cum ma Bianca, acum stii sigur pt ca eu ma vopsesc de n ani in fiecare luna Nu conteaza daca esti la CM

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...daca zici tu...am sa tin minte. Eu ma vopsesc cam la 3 luni.
Ce parere aveti ca Sandra are fire albe in cap . I-am gasit 4 fire lungi si albe. Nu e de mirare ca Nelu la 21 ani cand l-am cunoscut avea deja par alb la perciuni, iar acum e alb bine si nu ma lasa sa il vopsesc

Mergi la inceput

Au venit copii mei...murdari de nisip..mai ales Dani. Mi-a spus Sandra ca a fost cam rau Dani, a muscat un copil, in altul a dat cu pietre si l-a certat mama lui .
Incepe sa fie cam obraznic domnisorul meu, cam raspunde inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova am inteles faza cua aschia, nu e mare bai numai ca in mod normal cand apar tarumasmine cu aschii, cuie sau alte chestii din mediul extern,maia les la copilasi e bine sa fie sun infuenta vaccinului antitetanic, de caeea se si repeta la ei la intervale de timp. Lasa ca daca l-ai dezinfectat bine o sa fie ok si face si vaccinul imediat . Alai a tras azi o tranta pe burta in pietris s-a julit la mana nu a zis nici mac si e zgariat bine,si la palme s-a lovit desi nu se vede, mi le tot arata ca il dor....nu am ce sa ii fac ca nu are stare o clipa, fuge cat e parcul si e lunga ca naiba peste un km si cat stau o oar sau o oara jumate fuge de laun topogan la altul, de la o jucarie la alte eu cand ternim sunt moarta de oboseala abia imping caruciorul pana acas si el adoarme instant Eu am un dezinfectant spray special de copii care nu pisca si un ungvent cu cela plante...la noi nu se poate fara .
Comsi vacanta placuta sa aveti, o sa va simtiti de vis eu ma faot ca ceteva luni dupa nastere in Grecia fara bb normal si desi eram ingrijorata, mi-a prins tare bine Dacac nu e perioada mare tare e f binevenita asa o minivacanta de cuplu.
Maraki al meu e cu mutrea, azi a mancat bine dar trebuei sa ii fac ce vrea el, azi a vrut pastesi a mancat si branzica de vaci cu fructe ca desert...mai nou deschide el frigiderul si zice cam ce vrea dar are zile in care nu vrea nimic aproape, cu negocieri si cu circ mananca ceva, me enerveaza ca trebuie sa umblu atat dupa fundul lui ca nu e normal, altii au si cate trei copii si serviciu..;copii aia cum pot fara mutre. Ce neseriosi sunt cu salarul tau trebuie sa fii chiar nesimtit, nu stiu ce sa zic dar mi se pare super nasol as faci asa ceva cu banii cuveniti pemunca cuiva.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic ca mi s-a terminat mancare si o sa fug sa mananca ca aiz numai diminetata am apucat sa mananc . Mai nou sunt mare fan legume la capac, cu putin cascaval ras pe ele si condimente si gata, acum am facut morcov, ciuperci, tzuchini , ardei rosu si am pus 3 copanele de la aripioare intre ele asa la capac, miroase tare bine...sa incercati si voi daca vreti ca ies tare bune.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Mai nou sunt mare fan legume la capac, cu putin cascaval ras pe ele si condimente si gata, acum am facut morcov, ciuperci, tzuchini , ardei rosu si am pus 3 copanele de la aripioare intre ele asa la capac, miroase tare bine...sa incercati si voi daca vreti ca ies tare bune.

tzuchini. Asta din ce limba vine si ce e? Ca google nu mi-l gaseste in romana

Mergi la inceput