Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pe strada nu erau oameni deloc pt ca ploua si sant inchise toate magazinele, security nu era afara, nu puteam sa o las pe aia in rest. si sa plec sa-i caut I-am zis de cateva ori ca trebuie sa plece ca eu nu pot sa o servesc si deodata: spunei barbatului de acolo sa ma serveasca Este atata lume in restaurant si mie nu imi dai sticla? >>Eu nu vad ca e inchis Vaai...mi s-au muiat picioarele si m-a luat cu frig....dupa ce ca era alcoolica mai era si schizofrenica Am fost pe faza si am luat cutitul de paine de langa ea( e din ala maaare ) si l.am ascuns in bucatarie......oricum nu am reusit sa o lamuresc sa plece pana nu i-am dat o sticla de bere....dar la un moment dat a inceput sa tipe si sa se enerveze ca mi.ar fi dat 5 euro si ca asteapta 5 sticle de bere va dati seama prin ce am trecut pana sa o vad iesita......doamne fereste........ce zi.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am ajuns acasa. am stat cu mama unui baietel de la Marco din grupa in fata gradinitei 30 min. Copiii se jucau pe acolo, la un moment dat vine Marco plangand si aratandu-mi spre picior. ii desfac sandala si ce vad: prin talpa i-a intrat o aschie de pom si ii curgea sange din talpa. a iontrat putin si sub piele. I-am scos-o, e ok acum, dar cum sa-i mai dau sandalele alea? sunt cu talpa din plastic, alea de la Adidas, imi placeau ca sunt foarte aerisite si usoare...of....

Doamne Maraki prin ce-ai trecut. bine ca ai scapat de femeia aia, sa nu mai deschizi alta data.
Si la italieni e sarbatoare mare, totul e inchis azi ferragosto ii zice. la noi, nu a reusit basescu sa obtina liber de Sf. maria. eram in rand cu toate tarile europene, dar asa.....lasa ca noi trebuie sa muncim, ceilalti au o groaza de zile libere, la noi nu se poate, suntem mai destepti.

merg sa -i pun desene, pana vine Clau, ca iesim si noi in oras.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Good morning si de la mine !
La multi ani tuturor Mariilor ,Marianelor, Marioarelor,Marian si alte derivate
Mirela si Irina ma bucur sa va vad fetelor
La multi ani si lui Mario !
Mirela mai poti mai ? De multe ori ma gandesc la tine cu 2 nazdravani cum te descurci si ma ia cu friguri numai cand ma gandesc ca acus vine si bebelina mea si sa vezi atunci circ pe capul meu
Maraki nasoala faza cu nebuna aia din restaurant Eu una m-am lecuit de deschis usa necunoscutilor , fie ei unde or fi , am patit si eu cateva faze urate pana sa realizez ca asa ceva nu se face
Gio dansatori mari copiii astia ai nostri , oare ce cuplu de dans ar iesi din ei doi
Silvi m-ai lovit rau cu ciorba aia de fasole , azi merg shopping sa cumpar ce-mi trebuie sa fac si eu una ca prea am visat-o azi noapte
Bianca mai respira fata nu te mai enerva atat cu lucrul, azi ar trebui sa te sarbatoresti

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am dat berea gratis Bine ca nu i.am dat vin ca mi.a zis Robert ca cea mai ieftina sticla e 20 euroi

Hai sa traiesti Bombonico la multi ani sarbatorito
Bianca la multi ani si tie Mario Mi-ar fi placut sa imi spuneti pe nume dar nu cred ca dupa aproape 4 ani de maraki, pot fetele sa imi spuna Monica

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova saracul Marcolino, asa subtire e talpa la sandale? cat mai poarta? Angelo are 25 la picior, de fapt am cumparat adidas 25 ca sa nu fie fix.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici...am ajuns si eu acasa pt azi. A fost si plecat controlul, nu stiu cum a ramas,ca eu am plecat sa depun declaratiile la CAS, adica stiu...ne dau luni rezultatul.
Dupa ce am fost la CAS, m-am intors la birou unde am mai stat putin (ma astepta un buchet de flori de la sefa) si am plecat spre casa. M-a luat Nelu si am fost in centru (si cu copii), vazusem mai demult un sutien la Triunmf...cam scumputz si acum mi-a dat bani sa mi-l cumpar, si a venit cu mine sa il probez si cumpar. Apoi am mers la restaurantul chinezesc daca tot era langa magazinul de sutiene...ca deh...sa ne sarborim . Sandra dragutza, mi-a cumparat un trandafir alb superb si are atasat un fluture pe frunze.
Doamne Maraki, ce ai patit cu nebuna....te cred ca iti era frica si mi-e mi-ar fi fost . Cu astfel de pers e bine sa iti pastrezi calmul si sa le iei cu binisorul si cu frumosul ca risti sa sara la bataie. Doamne...
Silvi, distractie placuta ...vine ca aveti si libere.
Giova imi pare rau de Marco...daca sandala e desfacuta tare se poate intampla din pacate. Bine ca i-ai scos aschia ca daca ramane acolo atunci doare. Si eu i-am cumparatu lui Dani sandale mai desfacute special pt cand am fost la mare. Sa ii dezinfectezi locul cu spirt si sa ai grija sa nu transpire in talpa ca il va durea, sa ii pun eventual un leocoplast daca se plange ca il doare (Sandra a patit acum vreo sapt, i-a transpirat piciorul in sandale si o durea intepatura din talpa....de abia putea calca pe picior) Lista e buna...mai trebuie ici pe acolo cate un retus dar e ok in pricipiu cu toate ca sunt unele care nu au mai scris de mult timp.
Cosmi
Irina, la multi ani pt familia ta, sot si fiu . Deci azi primeste Mario cadou tricileta .
Bombo, cum ati sarbatorit 10 ani de casatorie? Sau inca nu? Andy e la servici...pe cand vine ii pregatesti o surpriza....
Mai la Tv au spus ca cica nu se serbeaza Sf Maria azi ca a murit...ma enerveaza ca la noi in Ardeal intotdeuna asa s-a sarbatorit, acum e Sf Maria si pe 8 sept e Sf Maria mica...asa se zice./..se sarbatoresc Mariile copii (cum eram eu in tinerete)
Mai..romanu` in afara de ziua nationala nu are alta libera ...si aia o lucreaza ca semneaza ca e de acord sa munecasa de "bunavoie" pt o zi libera altadata sau.... Ce atata liber ne trebuie...la munca nu la intins mana .
Va o sa am musafiri, mi-a luat Nelu si un tort amandina sa am cu ce sa servesc(eu i-am zis). E promotie de azi la Real, 15.99 lei kg . Poate ii comand unul dinasta de vreo 2-3 kg sau ii fac eu... am renuntat la ideea cu tort ala smecheros (mersi Giova ... astept pana la 40 ani )
De duminica cica se raceste vremea, vor veni iar ploile si va fi frig(Maraki, eu cand citesc ca la voi ploua, ma gandesc ca a doua zi va ploua la noi...ca de multe ori s-a potrivit
Copii sunt bine, Dani mi-a sarit in gat azi si mi-a spus : "mami hai sa te iubesc si m-a strans tare de gat si m-a pupat"
Astery...tot in concediu?
Gata plec ca tot imi amintesc cateva ceva...ca babele

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca sa porti sanatoasa cadoul Stii ca daca spui amandina este = maraki? Am mai scris aici, singura prajitura care mi.a placut mult in Germania, este cea care am avut-o la biserica atunci cand a fost botezat Angelo, amandine nu au nemtalaii...Nu mai tin minte daca am scris, chinul cu nebuna a durat 30 min. Intru sa vad despre ce retusuri vorbesti

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

mai sant 2

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Maraki si eu sunt inebunita dupa Amandine si nici americanii nu au asa ceva aici , dar am gasit o reteta supeeeeeeer buna si f usor de facut , ies exact cum le stii pe alea din cofetariile din Ro
Eu am prestat deja reteta de vre-o 3 ori si mi-a trecut pofta , sa nu zic ca am mancat pana am crezut ca pocnesc Daca vrei reteta se rezolva

Oana Baby

Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...e bun tortul amandina...dar mai mult imi place serbetul de deasupra. Inauntru...nu ma incanta prea mult. As face cu el sa il vezi asha sa iti fac sange rau dar nu vreau sa o am pe contiintza pe Bombo

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput