Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Cum draga sa stea iepurele in cusca ?! Nooo, il tzine cu zgarda la gat si sta urecheatul la soare in graina toata ziua , pana ies cainii mei in curte si incepe asta sa-l strige ca disperata , ca e terorizat bietul iepure de latratul potailor mele

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Saracul iepur, la cratitza cu el...
Spune-i ca ai o reteta buna de friptura de iepure sa o incercati . Ce papuci faini iasa din blana lui Mucii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mai nu mai stiu daca v-am povestit despre alti vecini de cartier de-ai mei chinezi . In China rasa asta de caini ce o am eu era considerata delicatesa culinara Si intr-o zi chinezoaica mama cu fiica si nepoatele s-au oprit fix langa gardul meu unde se aflau si cainii la umbra si le explica bunica cam ce bunatate iese din animalele mele , ma uitam pe geam si radeam de una singura cand auzeam ce de retete stia babutza sa faca din shar pei , le tot explica ca sunt " delicios" Mai mai sa saliveze alea pe langa gard

Oana Baby

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Merg sa fac un dus.
Daca numai revin, noapte buna .
Bombo...have a nice day mam`.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Thank you draga Si tu sa ai o noapte buna daca nu mai intri

Oana Baby

Mergi la inceput

No ca am revenit...pe mine dusul nu ma racoreste, mie imi e si mai cald dupa dus...cu toate ca nu il fac cald... oi fi pe invers cred.

La multi ani pt toate cele care poarta numele de MARIA , multa sanatate, fericire, iubire si tot ce doriti
Eu nu gasesc pe nimeni Maria in lista..nu nominalizez.
Deci...fac cinste la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI MARII SI MARIOARE,MAI ALES LA CUSCRA MEA DULCE!
am intrat ca vad ca se cam da bianca la noramea din ce in ce mai serios.acum vad ca-i pericol mare ca se vor vedea spiridusii si daca se vor indragosti...
bombo iti doresc din suflet nastere cat mai usoara.hai ca mai ai putin
noi suntem bine ,cu colicii de rigoare(m-a terminat de spate cat il tin in brate) si cu rasfatul la maxim al lui dani.
va pup si ne mai auzim

Mergi la inceput

Ete...c-am facut-o pe Mirela sa iasa din barlog si sa scrie ....hehe. Pai daca tu nu mai intrii si nu te tzii de cumetrie...ma bag eu pe felie .
Ce fac spiridusii tai? Cel mic mai are colici? Dani?
P.S. Maraki, si tu esti Mar.... Ar trebui sa iti spunem Monica ca acum nu te mai confunda nimeni

Mergi la inceput

Neata gagici eu la
Mi-am luat castraveti...15 kg cu 2 lei de la en-gros. In piata erau 3 lei. Maine dimineata ii pun, sper sa nu se strice ca sunt "bolnava"
.
Asteot controlul de TVA, asa ca mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor

Urez si eu "La multi ani" Mariilor noastre!!!
....ma uit la pozele copilasilor nostri si abia realizez ca nu mai sunt de mult bebelusi sunt niste copilasi tare frumusei si dulci. Ieri am facut schimb de bunici. Binenteles ca mama n-a venit cu mana goala. Daria a primit un set...de 3 lei cu chestii de frezat papusi si mai soti eu ce. S-au certat toata dupa masa pe el. Maica-mea cica a crezut ca Selin e prea mica pentru asa ceva si ea a primit un catel de plus, ea inca o vede "cea mica". ...."cea mica" intr-o zi la masa, binenteles ea nu mananca, asa ca studiaza, imi zice asa din senin "mami si tu ai nasu` mare!! "...............de unde si pana unde a scos-o numa ea stie, !!
Bombo tocmai ti-am admirat domisoara mica, care in curand nu va cea mai mica. Ce putin mai ai si tu, si mie imi plac numele amamdoua. Rebecca as fi vrut sa o cheme pe Selin dar sotul nu a fost deacord.....

Giova parca ma intrebai de sora-mea. E in Ro pentru o luna apoi iar in Fr pentru o luna si apoi iar acasa pentru ....pana iar ii vin ideii de duca.

La noi ploua, si iar ploua. cum voi sunteti satule de canicula asa sunt eu de ploaie.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput