Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Daisey sau cum se scrie...e ratusca lui Donald...gagica lui.....

Bombo pe mamaie o chema Aneta Dumnezeu sa o odihneasca...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ieri cand am iesit de la oftamologie am intrat intr-un magazin de animale...o sa ziceti ca sunt nebuna dar mi-ar placea sa am un caine . Am vazut canish la 500 lei si bichon maltez la 900 lei. Ieftini fata de cat stiam eu...un bichon 500 E . As vrea caine si nu as vrea, cateaua varului de la Sebes a nascut 4 pui, e brac german cateaua si catelul...nu se stie si am zis s aimi dea un pui si azi m-a sunat ca deja au 6 sapt si sa ma hotarasc daca vreau sau nu. Hmmm...e faina maica-sa, Kitty o cheama ( Bombo e un nume frumos) dar e cam mare de apartament...
Si cine duce cainele la pisu dimineata?. Ca eu nu ma trezesc la 6. Sandra a spus ca ea dar cred ca o tine o luna entuziasmul...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Da mai...Daisy e aia din desene cu motu`n cap...vezi cine se uita la Mickey stie

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bianca tu ia cainele si promit ca eu ti-l botez si ii punem numele Bombo ca sa-ti aduci aminte de mine macar

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

si daca e baiat? Il facem Bombonel?? poate va fi pe invers saracul cand va auzi cum il strigam .

Mergi la inceput

Nu-i bai daca e pe invers , numa politica sa nu faca
Parca te si vad pela 6 dimineatza strigand in jurul blocului:" BOMBONEEEEL , BOMBONEL vino draga aici "

Oana Baby

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Apropo de strigat dimineata , eu in fiecare dim. ma trezesc de gura vecinei care isi striga iepurasul sa-l bage in casa " Muciii , Mucii come here "

Oana Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da te rog bombo!!!SN

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bombonicaaaa
Parca te si vad pela 6 dimineatza strigand in jurul blocului:" BOMBONEEEEL , BOMBONEL vino draga aici "

hai mai ca n-am baut gaz sa ma trezesc mai devreme pt un caine . Adica nu cred ca m-as trezi...of...fazele astea ma enerveaza la caine ca trebuie dus afara de cateva ori...pai cine are vreme deasa ceva?.
Vecina ta isi plimba iepurasul dimineata? . Pai ala trebuie sa stea in cusca nu in casa . De la ce vine Mucii? /

Mergi la inceput

Sorry Maraki chiar ar trebui sa-i zic sa-l strige SN
In engleza numele iepurasului nu e cu nimic deosebit , dar eu stiind ce inseamna in romana ma pufneste rasul mereu cand o aud

Oana Baby

Mergi la inceput