Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 12
Bombonicaaaa spune:
Hai ca-ti raspund aici la comentariul tau din drop Bia,
adica daca nu mai incape poza mea pe monitor crezi ca nu ma mai pot undui ? Sa vezi ce antrenamente si unduieli bag cu Jasy
chipurile sa ma mentin in forma , pana ma apuca cate un junghi de ala pe la spate si merg ca mamaia sa ajung repede pe canapea 
M-as mai sparge si eu in figuri dar nu ma tzine momentan , asa ca invata Jay pe cont propriu de la 

Oana
Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
Biancas spune:

deci clar ca si aia mica va iesi o dansatoare ca sora-sa daca tu te unduiesti asa
. Chiar..cum o va chema pe micuta?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Mai desi mai am 3 sapt. pana vine bebe nu ne-am hotarat inca la nume
pana acum in topul preferintelor e Anna-Rebecca ,inca suntem in negocieri 
Oana
Baby
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
Biancas spune:
Pai...ar trebui sa va hotarati repede...ca cine stie...
Si noi pe la 8 luni am decis ce nume va avea, Ioan era clar
, mai departe era cum vreau eu...eu nu aveam un nume preferat...oscilam intre Andrei, Radu, Vlad...apoi Andrei si Daniel..si Daniel a ramas.
Am zis ca nu merge si Sf Ioan si Sf Andrei
. Si dupa initiale ar fi SID, altfel era SIA...eu si asa am calculat sa ma hotarasc
.
Mie Jesica imi place, Daisy...mai americane
. Daisy e preferatul meu, asta era nikul meu cand intram pe vremuri pe mirc
, Daisy25 ca aveam 25 ani.. Si Rebecca e frumos ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Jesica e fain dar nu merge cu Jasmine , sa fie 2 Jasy , iar Daisy o cheama pe catzeaua vecinei
deci chiar nu pot 
Oana
Baby
Biancas spune:

![]()
Bianca
Bombonicaaaa spune:
Fata sper ca nu te-ai suparat , pe bune ca vecinii mai sunt cam ciudatzi , au caine , pisici si un iepure pe care chiar nu vrei sa stii cum il cheama
Oana
Baby
maraki spune:
Rebecca e frumos 

Anna o chema pe bunica mea dar am si o amintire mai nasoala legat de numele asta
Una care cred ca a fost cu husband-ul meu.....lucra cu mine si-l suna pe al meu la sv fara sa stiu
Stiti cum am aflat>??? Eu nu sunam la Giorgos la sv deloc, intr-o seara nu stiu ce imi vine si sun.....raspunde un coleg de-al lui si imi spune: imediat ti-l dau, Anna nu? Va dati seama ca mi.a luat piuitul si nu am fost in stare sa-i zic : NU, doamna Alexiu!!!
edit: era pe vremea cand lucram eu cu Giorgos la Siemens la birouri, venise si Anna asta din Polonia sa lucreze pe timpul vacantei, era la facultate si strangea bani sa-si plateasca studiile....mie imi era mila de ea, o vedeam ca pe un copil si...uite copilul......nici prin gand nu-mi trecuse ca ar avea ceva cu giorgos, se cafeleau impreuna cand aveam eu treaba, el pe unde era ea....eu credeam ca italianul cu care umbla giorgos pe la sv. este cel care se tine de fundul fufei...ala era acoperire de ochii mei
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bombonicaaaa spune:
Bunica-ta mai Maraki ?
Poate era vre-o alta Ana totusi ![]()
Oana
Baby
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bombonicaaaa Fata sper ca nu te-ai suparat , pe bune ca vecinii mai sunt cam ciudatzi , au caine , pisici si un iepure pe care chiar nu vrei sa stii cum il cheama |
neah...radeam aici de nebuna si mi-a fost lene sa caut icoana de ras si ii spuneam li Nelu ca daca vom avea vreodata vreo catea... Daisy o va chema Poate si vecina ta la asta s-a gandit...
Macar e frumoasa cateaua vecinei ?

Bianca