Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, asa e cu nuntile...pana acum noi am fost scutiti ca s-au dus tot socrii unde am avut datorii dar duminica trebuie sa mergem ca ei au sambata alta nunta, la un verisor de-a lui Nelu care are 3 copii si avem vreme sa mergem si noi si oricum nu ne-a chemat cred...habar nu am.
Eu bani de nunta am strans de luna trecuta ca stiam ce ma asteapta. Altfel e greu..
In octombrie mai am o nunta mare,verioasa primara cu Nelu ...deci alti bani, alta distractie. Si a pus-o si prost, pe 25 oct, sambata cand in conditii normale eu imi tin ziua, ca sunt nascuta in 23. Vad eu cand o sa mi-o tin...ce sa fac...
De caiete nu mai zic...cu cat sunt mai colorate cu atat mai scumpe
Imi pare rau ca nu m-am dus duminica trecuta la Cheile Bicazului ...a fost innorat si credeam cava ploua si ne-am dus la Sovata la nasi. Acum imi pare rau ca 3 weekenduri de acum incolo sunt ba la nunta, ba e ziua lui Nelu...numai in setembrie daca mai putem merge...si in septembrie am o restanta...sa vedem cand va fi ca inca nu stiu .
Azi am stat in casa si deja ma plictisesc....si s-a facut tarziu unde sa mai ies la ora asta...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Lasa mai Bianca , nu te mai necaji ca nu ai ajuns la Cheile Bicazului , poate ajungi mai incolo cand sunt si eu in Ro sa ne intalnim , daca vrei ma fac si ghidul vostru

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bombonicaaaa

Lasa mai Bianca , nu te mai necaji ca nu ai ajuns la Cheile Bicazului , poate ajungi mai incolo cand sunt si eu in Ro sa ne intalnim , daca vrei ma fac si ghidul vostru

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bombo pregatesti intalnire de gradul 3 Super ar fi
Silvie pai a mancat foarte bine Alain astazi Sant scumpe si aici legumele, nu imi vin preturile in minte dar oricum se simte la buzunar Noi am stat in casa astazi, am spalat tot ce aveam ( rufe ) si mi.a fost lene sa sterg praful

Maine e ziua Mariucai

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am vorbit cu putzicu meu mic la telefon, si el "papa un sandwich", au fost afara cu tricicleta, inainte au ajuns sus. Socrii se ocupa de el de asta imi place cand merge acolo ca il scoate afara, merg in parc./...
13.400 imi arata cantarul ultima oara..a pus pe el ca soacra-mea a stat de capul lui si a mancat./..Nu va zic ca ii dadea supa... il tinea in brate pe balcon cu o mana, cu cealata tine lingura, bolul il punea pe balustrada si se uitau dupa politie si salvari ca Dani e mort dupa asa ceva . No..si manca copilul meu si supa si felul doi.
Eu n-am atata rabdare, nu mananca..la revedere...asta cand chiar ma enerveaza, cand nu..mai scot alt fel de mancare da de ii place, sau altul.. Si daca nu vrea...pa si pusi.. mananca el..

Mergi la inceput

Maraki..maine e si ziua mea ..ce imi cumperi cadou?
Am pregatit cu Bombo o intalnire...verbala...acuma sa vedem si cand de abia astept sa o strang pe minunea ei un pic in brate si s-o pupacesc ca tare draga imi e . In general eu prefer fetele..acuma ce sa fac daca am baiat...il iubesc si pe asta ca pe ochii din cap

Mergi la inceput

No uite mai Bianca cum ne sarbatorim noi iar in aceeasi zi maine e si ziua mea tot Maria sunt si eu , iar pe 23 oct. e ziua noastra de nastere
Cat despre intalneala tare mi-ar placea , noi 2 scorpioance aprige copiii astia mici spiridusi amandoi , iar fetele mai mari apropiate si ele ca varsta
Apropo , maine dau de baut avem 10 ani de la nunta
Am pus un film in drop cu Jasy dansatoare , cam ce obosita era ea inainte de somnicul de amiaza

Oana Baby

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Mai ce dans baga Jasy
Dani nu se prea are cu dansul...mai mult se prosteste...il tii de mana si ii place sa se lase pe spate ca asa se prostea cu Sandra.

Mergi la inceput

Bombo super ... draga Marie scorpioanca din 23octombrie .
10 ani de la casatorie , La multi ani fericiti, sanatosi si cu visele implinite

Noi in noiembrie facem 13 ani de la casatorie, 16 de cand ne cunoastem, eu fac 32 ani....deci ne cunoastem de o jumatate de viata si suntem impreuna .

Mergi la inceput

Pfuaai de mine ce-am mai imbatranit mai anii ca anii dar ma uitam acum la niste poze vechi si m-am shocat cat de mult m-am schimbat in anii astia , parca ma uit la poze cu alte persoane nu cu mine
Dar noi sa fim sanatosi
Multi anifericiti inainte si voua Bianca !

Oana Baby

Mergi la inceput