Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
Pana vine nasa hai sa mai scriu ca ieri nu am avut chef.
Ieri am fost la oftalmologie, se pare ca am pana la urma 0,5 la dreptul si 0,25 la stangul. Am intrebat daca sa port ochelarii si mi-a raspuns sa incerc daca vreau, dac simt ca imi obosesc ochii. I-am spus ca uneori imi lacrimeaza, ca simt ca vad ciudat cu ochalerii..ma rog. Deci fac ce vreau. Sandra trebuie sa poarte si ea permanent, are 1 la ambii ochi
. Ramele ce le are acum la ochealrii pe care nu ii poarta sunt cam la limita pt ca sunt de copii si ei i-a cam crescut capul . Deci...ar trebui sa ii poarte zilnic si ar trebui sa facem altii
. Ce distractie sa ai ochelari, in fiecare an sau la doi ani alti ochelari de sute de lei
.
Nu stiu cand pun castraveti, deja ma streseaza ideea niciodata nu i-am pus atat de tarziu, maine e sarbatoare...of of.
Am vrut sa ma vopsesc pe par pt nunta dar sunt la CM si sigur nu prinde. Si am un par crescut de numa
. Coafeza imi e concediu..nici nu ma pot duce sa ma aranjez...trebuie sa vad aici langa mine ca mai este un salon sa imi aranjez putin parul sambata ca oricum se lasa pana duminica dar altfel sta decat daca mi-l spal eu si usuc ca eu habar nu am sa imi aranjez parul cu peria
. E o nunta la un restaurant la care nu am fost, de abia astept sa vad cum e acolo
. Fara 800 lei nu cred ca scap si suntem...cunostiinte, socrul mare a fost coleg cu socrul meu si au fost la noi la nunta. Om vedea.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
am curatat lista cat de cat. ce putine mamici au mai ramas...nu mai zic de spiridusi. sa vad cand am chef sa o pun pe forum....
Bianca lasa mai ca ai tu ce pune pe tine la nunta, nu meirta sa cumperi ceva acum. mi se pare mult 800 lei la nunta, doar nu sunteti asa apropiati. e nunta cu pretentii?
ce sa mai zic de banci...hotie curata.
eu am patit cu BRD-ul, mi-am inchis contul, am plecat in Itlaia, dar la mama ii veneau extrase cu o datorie de cativa lei la banca. si nu stiu de ce, caci am platit tot cand am inchis contul. Pana la urma s-a dus mama si le-a platit, era vorba de 25.000 lei vechi sau cam asa ceva.
Extrase nici noi nu mai primit acasa si nu stiu de ce, caci ar trebui. comisioanele le stiu lua in schimb. asta e...n-avem ce face, cata vreme avem nevoie de serviciile lor....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bombonicaaaa spune:
Hello ladies !
Mi-a mirosit a ciorba de fasole
si iata-ma 
Silvi arunca si la mine o farfurie ![]()
Mai din cate fete avetzi nuntzi luati-ma una si pe mine ca tare mi-e dor de o tzopaiala
si aici nu vrea nimeni sa mai faca nunta 
In alta ordine de idei noi suntem bine , Jasmine tot mai rasfatata si mai obraznica parca de la zi la zi , cu perlele de rigoare , pe langa faptul ca ma stoarce de energie macar ma distreaza la maxim ![]()
Eu cu burtoiul dupa mine , cu dureri de sale, contractii dese si dureroase de ma trec transpiratiile , abia astept sa ajung la dr pe 20 sa vedem poate ma si programeaza pt cezariana , dpn-ul meu ar fi pe 21 sept. conform ultimului echo si 14 sept . dupa ultima menstra ,deci poate ma baga astia la hacuit undeva pe la 10-12 sept . sper ....
Pana atunci pilot de cursa lunga ma vad , umblam de zuze toata ziua cu masina sa mai rezolvam din probleme , vrem sa venim in Ro spre sfarsitul anului
si sunt multe de facut , cum Ady e la lucru toata ziua, barbatul casei eu sunt momentan cat m-or mai tzine balamalele
Sa vedetzi discutie serioasa intre mine si fii-mea seara inainte de culcare , ii zic " Jasmine te rog inveleste-te ca te ia frigul
"Jasmine raspunde serioasa cu o oarecare ingrijorare in glas : "Si unde ma duce mami daca ma ia ? Ma aduce inapoi la tine ?"
A trebuit sa vin cu lamuriri si explicatzii inca vre-o 15 minute , sa-i zic ca ma-sa e moldoveanca
si ca de fapt nu o duce frigul nicaieri ![]()
Oana
Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bombonicaaaa Sa vedetzi discutie serioasa intre mine si fii-mea seara inainte de culcare , ii zic " Jasmine te rog inveleste-te ca te ia frigul ![]() A trebuit sa vin cu lamuriri si explicatzii inca vre-o 15 minute , sa-i zic ca ma-sa e moldoveanca |

bine spune Jasy ca nu o ia frigul nicaieri Ma bucur ca ai mai dat un semn, pupa printesa dulce din partea mea

Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, restaurantul e fitzos, 700 e minim la ce m-am gandit si 800 maxim. Cam asa se da la noi deja la nunti, 700 lei ca si cunoscuti, prieteni la un restaurant mai scump.
In 30 sept mai am o nunta la o colega de faculta, i-am sus ca merg cu toate ca e ziua finei mele si o tine la restaurant. Acolo sper sa scap mai ieftin putin..cu vreo 600 lei ca e intr-un oras mai mic la 30 km de Mures si nu cred ca cinstea e ca aici. Sa vedem acum. Imi e ciuda ca e in aceeasi zi cu ziua finei mele, care face 30 ani, intr-o zi de sambata 30 august si care nu vrea sa isi mute ziua tocmai ca toate ii pica cum vrea ea. 2 familii nu mergem la ziua ei, noi si cei mai buni prieteni ai lor ca avem nunta dar ea tot nu schimba data
. Asta e. Ii dam cadoul acasa deja i-am cumparat o parte, mai trebuie sa mai caut ceva.
Trebuie sa ma apuc intr-o zi sa ii fac curatenie la Sandra la rechizite, i-am cumparat o tura zilele trecute dar mai trebuie sa ii cumpar, i-am promis penar si ghiozan nou
... penarul il poarta deja 3 ani si ghiozdanul e praf . Sunt multe oferte peste tot, unele mai scumpe, altele mai ieftine...pt toate buzunarele.
Si cred ca ii trebuie si lui Dani ceva rechizite dar cu el astept sa inceapa gradinita si ne va spune ce trebuie sa ducem...ma gandesc ca creioane colorate pune in penar (asa i-a trebutit si Sandrei) carte de colorat, gartie glasata, foarfeca, lipici...chestii dinastea.
Caiete....poate voi nu va uitati dupa asa ceva.....doamne ce frumoase sunt
...cu personajele din desene animate
, de baieti sunt cu Cars, Power rangers (i-am si luat la Dani unul sa mazgaleasca), Winnie, Superman....de clasa 1 este toata colectia de Cars sa spunem...de la ghiozan, caiete, creioane, stilou,penar ....tot ce vrei cu masinile Cars...iti e mai mare dragul sa le privesti si sa le cumperi.
Eu caiete i-am luat Sandrei cu personaje (Witch, Winnie....nu mai stiu) si ii pun invelitori transparente si atunci se vede cine e pe caiet. Daca iau invelitoare rosie sa zicem...pot sa iau orice caiet ca nu se vede ce e pe coperta. I-am luat si caiet cu miros de ciocolata si de capsuni
, si anul trecut a avut caiet cu miros floral, ei ii placea iar mie mi se facea rau...nu as fi putut sa stau cu nasul in parfumul ala toata ziua
.
I-am luat si trusa de geometrie....de anul asta va avea nevoie de echere, compas si toata gama
. Nu a fost foarte scumpa...13 lei a fost dar pic cu pic...se aduna.
Vreau sa ii cumpar un set de pensule ...are dar toate sunt imprastiate prin casa, mai ales Dani le imprastie. Vreau sa ii cumpar set de pensule si ceva in ce sa le tina (deobicei sunt in set de plastic, cand l desigilezi nu mai ai unde sa le pui) ca toata vara ma impiedicam in pensule prin casa cum se apucau astia de pictat
Cam astea ar fi noutatile...sunt lucruri frumoase...bani sa fie ca in rest........
Bianca
Biancas spune:
Oare cuscra Ali unde e? Nu a mai scris demult...
Ia sa ii scriu eu pe mess ca m-am tot pregatit si tot uitam ![]()
Bianca
maraki spune:
Bianca eu altceva am vazut azi si mi.a placut cu desene animate
Era cu Mickey Mouse cutie cu leucoplast pt copii, ma tenta sa cumpar dar am zis sa nu trag a rau si sa fie nevoie curand
Din cauza superstitiei nu am luat
Da fata, ma dispera Angelo cu mancarea, acum a mancat 3 felii de parizer si doua bucatele mici de miez de la paine cu krauter( bagheta la cuptor ) Are farfurioara cu crenwursti,branza topita pe paine,castraveciori murati( ca aia bulgaresti, cu toate ca nu a mancat never ) dar nu se atinge de ele....macar e bine ca a vrut si parizerul
Asta il mananca mai bine decat salamul special pt kinderi.
Bombo 

hai ca mai ai o luna si scapi
Ma asteptam eu sa zici ceva de ciorba de fasole cu costita
cea mai tare faza cu Jasmine si frigul
Sarcina usoara si bebelina sanatoasa
Mai da-ne de stire cand poti ![]()
Moama Bianca ce mare ai scris numele cuscrei tale ![]()
Giova eu nu sant exigenta, mi.au iesit pe bune 20 care trebuiesc scoase din lista, una stiu care nu ai pus-o la nr dar TREBUIE
Nu mai are nici o legatura aici, voit si anuntat ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| citat din mesajul lui maraki Moama Bianca ce mare ai scris numele cuscrei tale |
Pai asa poate vede ca o strig
| citat din mesajul lui maraki Giova eu nu sant exigenta, mi.au iesit pe bune 20 care trebuiesc scoase din lista, una stiu care nu ai pus-o la nr dar TREBUIE Nu mai are nici o legatura aici, voit si anuntat |
Bianca
silvi_2005 spune:
Acum am terminat si eu de adunat pe pe aici, am fost in parc cu Alain si fugut saracul pana a cazut lat, a plans azi ca vrea la copii si l-am dus desi un pic stresata ca nu gasisem sprayul ala Autan, pentru capuse. Cand vedeam lumea asezata pe jos, pe unii chiar umbland desculti imi venea sa le zic ca e periculos, ca stiu cazuri care din parc au fost muscati dar mi-am vazut de treaba si am ramas deraiata doar in capul meu
, stiu ca poate nu ma intelegeti dar la ce sperietura am tras si cand am vazut concret pe pielea mea ce usor poti sa patesti asat sunt cu ochii in patru si cred ca inca multa vreme o sa fiu.A fost totusi ok, Alain s-a trantit pe jos si s-a jucat o ora si ceva, ajuns acasa dupa dusul de rigoare si mancat a cazut la datorie.
Bombo, cu mare drag o portie mare
de ciorba de fasole cu ceapa rosie, abia am gasit aici si din aia
, e tare scumpica Jasmine cu conversatiile ei, ai fetita mare, pupici de la Alain si tie sarcina usoara sa scapi cu bine.
Maraki cred si eu ca ti-am facut pofta
daca ai fi mai apoape te-as invita la o ciobita
.Azi mi-a mancat si Alain mai bine, de dimineata o jumate de cutiuta de salam, ii placea ca era o cutie noua refermabila si se tot amuza deschizand-o sa ia cate o felia, deci cam 100 de gr, si apoi vreo 100 ml de lapte cu cacao, pe la 18 a mancat o jumate de bol mare de ciorbita de fasole cu piane si niste cartofi prajiti, pe aia mi i-a cerut el si cam atat pana la ora asta, el mananca dimineata foarte tarziu dupa 11,30. Pe la voi cat sunt legumele, voi aveti ceva magazine turcesti unde sunt mai ieftine nu?
Bianca ce de rechizite au aparut acum...pe vremea noastra numai caiete cu mirosuri nu aveam
. Cat despre cat se pune la nunti in Romania no coment dar serios ca a ajuns un stress participatul la nunti, sunt oameni care daca au doua nunti intr-o luna pun tot salarul la ce scoruri sunt, mie una nu mi se pare normal. Mai demult chiar era o distractie sa mergi dar acum te stoarce de bani cu pretentiile financiare la care s-a ajuns, e mai bine aici pe undeva ca fac o lista cu ce au nevoie si fiecare cumpara un acdou in functie de posibiliati si gata, taie de pe lista chestia respectiva.
Fug si eu sa pregatesc pentru o tarta cat doarme piticul, am luat aluatul gata facut mai trebuie sa il coc si sa ii fac crema si sa pun capsunii, am zis ca sa fac si eu ceva dulce daca maine e sarbatoare.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
ioana_p76 spune:
Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!