LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 4
amironeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ema salut. mey fetele..tineti-mi pumnii cit puteti...abia am dat si eu un atac si-mi tremura izmenele pe mine sa nu pierd...deh pasnica pasnica dar am nevoie de resurse sa-mi fac si cavalerie.Ce probleme are unii din noi din lipsa de ocupatie!!!! |
atac la ce, ca si sotul meu abia ii asteapta de nepotii mei de 7 si 10 ani sa joace un Age of empires, in retea, ei trei impotriva calculatorului la hardest!
leeloo2004 spune:
citat din mesajul lui roxanaz Gabi poze cu rochiaaa!! |
Uite-o: http://good-times.webshots.com/photo/2047219380050279906olOVnk?vhost=good-times
Daria - botezul e pe 13 septembrie...
Ema, da cu cine te razboiesti?? Tinem pumnii...!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ema spune:
nah ca nu-s singura sarita...mai sunt si altii...asta tre sa i-o spun si omului meu...care boscorodeste de numa ca el si-a luat dama finuta care-si face acu trupe de atac si razboaie.Deci atac ptr. resurse...nu atac triburi cu locuitori...ca-mi sar aliantele lor si m-a termina.alea ptr. resurse sunt parasite...asa ca nu omor pe nimeni.by the way...tocmai am cistigat primul atac...multumita lui Serban care e expert in atacuri si m-a instruit de numa...aseara mi-a zis...daca esti pampaloaica si nu ataci...te ataca altii.Sincer trebuie sa recunosc ca nu jocul in sine e acaparant...cifaptul ca joc cu Serban...ca asa m-am apropiat mai mult de el..facem stategii,discutam posibilitati de lupta...ne si distram ..nah...am mai ramas cu treaba in urma..dar ce nu face o mama ptr. copilul ei.Aviz mamicilor de baieti in special...pregatiti-va ptr. viitor cu resurse destule ptr. jocuri...e una din caile de-a ti-i tine prieteni si de a ti-i apropia...asta o garantez din propria experienta.
ema spune:
Gabi e foarte frumoasa rochita...si modelul e unul care avantajeaza si un pic mai multe kg.Eu as cauta si un sacou mediu sa zic...nu lung nu scurt alb si un pantof cu un pic de toc..numa un pic...sau o sandaluta .inca o recomandare...nu tre s-o ei in seama...ridica parul sus...inalta si subtiaza...iar la rochita merge foarte bine.
leeloo2004 spune:
citat din mesajul lui ema Gabi e foarte frumoasa rochita...si modelul e unul care avantajeaza si un pic mai multe kg.Eu as cauta si un sacou mediu sa zic...nu lung nu scurt alb si un pantof cu un pic de toc..numa un pic...sau o sandaluta .inca o recomandare...nu tre s-o ei in seama...ridica parul sus...inalta si subtiaza...iar la rochita merge foarte bine. |
Ema, multumesc mult de sfaturi! Ai dreptate, o sa-mi iau niste pantofi cu ceva toc sau poate niste sandale - la ridicarea parului nu m-am gindit eu vroiam ceva bucle si prins cumva in laterale, spre in sus daca intelegi...Sacou ceva mai lungut zici - sa vad ce agsesc pe la noi pe aici ca nu e asa de usor...dar o sa caut!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
daria, noi nu mai bem din bibe cam de cand a inceput si sa mearga, pe la un an, atunci bea din canita de-aia cu pai, acum fie din cana normala, fie cana si pai ca sa nu faca mizerie ca e neatent. ei, las' ca scapati si voi.
noi suntem bine, inca nu am terminat cu treburile in casa, azi mai vin o tura sa vopseasca niste pereti si maine imi curat eu baile, luni vin sa-mi curete mocheta (abia astept ca atat praf a fost in casa...) si cam atat.
we asta n-am planificat nimic tocmai din acest motiv, poate duminica sa mergem la piscina sa-l mai scot pe philip la miscare ca e cam lenes...
we viitor insa avem petrecere la prietenul lui philip, apoi vom merge la festivalul baloanelor (ati vazut poze in fiecare an), apoi celalalt we am merge la concert (hip hop si country, hahaha, da' e gratis) si apoi iesim cu cortul organizat (adica macar 25 de familii, se organizeaza in baza).
nici nu-mi vine a crede ca luna august e aproape gata si zau nu-s pregatita de iarna. nuuuuu!
pupici
philip&andreea
szivarvany spune:
Andreea de Philip, mult spor la treburi. Daaa, ai dreptate, numarand pe we-uri, august e gata asa de repede ... Asteptam poze de la voi !
Leeloo, super faina rochia !!! Iti sta tare bine ! Mey, vazut pozele cu bubulinu`, un frumooos !!! Si ce a mai crescut !!!
Amironeanu, vacanta placuta sa aveti si sa veniti acasa sanatosi si odihniti si cu poze !
Ema, ahaaa, deci te razboiesti mai .. pasnic
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
philip spune:
sa mai zic de philip, parca am mai zis ca el e clown asa, nu prea cred ca va iubi scoala (deh, seamana cu mama lui) dar e mereu pus pe poante, sotii, mestereste cuvintele si intoarce vorbele.
ieri ii faceam un lego (mai dificil si pt copii mai mari cu piese micuuute rau) si eu zic: nu stiu daca ma descurc ca nu-s smart. da' el: I think you can do it mommy. da' eu, nu ca zau nu cred ca-s smart enough. el cica OF COURSE you are.
apoi imi zice sa-i zic good night little mouse (dintr-o carte pe care i-o citesc) si tot el good night with the mouse (suna la fel). apoi f afectuos: good night my sweet mommy, you are my sweetheart, let me massage your back, do tickle on your back and pat your back (ma mangaie si ma gadila cu degetelele).
si desi-i asa parsiv mic cu vorbele, nu e prea pasionat de muzica sau alte arte. eu zic ca se face comediant, da' 'om vedea.
pt ca la gradi le zice educatoarelor good bye cand pleaca si ele ii zic see you tomorrow imi zice si mie la fel dar asta dimineata cand il las acolo :)
aseara ca sa nu se culce (ca cica nu era obosit ca dormise la gradi) vine in dormitorul nostru sa ne zica ca era un gandac in patul lui si ca I tried to kill it, dad, but I just couldn't :)
astea-s asa minore, ar trebui sa le scriu mai des ca le uit, hehehe. e f simpatic, insa, si nu poti tine suparare pe el.
philip&andreea
loredana_76 spune:
Buna,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079
kim222 spune:
Poze..rochii..nu poci ca sa vadIeri am cumparat tablourile de dormitor si -mi plac de mor...sa nu ziciceti ca nu am casa dar cumpar decoratiunica stiu deja
Ema ce-a mai buna aparare este atacul! Mey voi chiar aveti tractor..eu speram sa fie unul micAcum Luca vrea si el si daca nu de tot..macar sa-l incerce..asa ca pregatiti tractorul!
Roxa planuri de we...sa vedem...
Andrea drum bun si petrecere frumoasa..
edit..in alta ordine de idei..eu inca astept vara..