LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of, Roberta, asa de bine te inteleg
Ar trebui sa-i spui lui Matei dinainte ca Mama ta, bunica lui nu mai este aici, cu voi. Acum ce explicatie alegi, tu stii ceea ce simti ca e bine sa-i spui.
Eu am prezentat-o pe Mama mea Giuliei intr-o fotografie inramata, i-am spus ca ea e buni a ei care ar fi adorat-o, dar care a murit mai demult, iar acum vegheaza asupra noastra de sus, de la stele.
Intotdeauna, cand suntem afara si e instelat, ma intreaba daca buni a ei este acolo sus acum si are grija de noi si ma pune sa-i arat care este steaua ei.

Ref vizita la tatal tau, i-as spune dinainte ca bunicul e tare trist, ca se simte singur si treceti pe la el sa nu mai fie asa de singur.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi mai bine ca nu ai stat acasa, la servici te mai iei cu altele.
maine.... poate cazi de acord cu tatal tau sa spuneti povestea cu plecatul la tara? undeva.... oriunde? chiar daca o sa fie o avalansa de intrebari dar nu imi vine acum la o solutie mai buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

cand a murit bunica mea (la care victor tinea foarte mult) i-am spus ca a plecat undeva in alt oras, departe pentru ca era foarte obosita si treb sa se trateze.

dupa ce s-a obisnuit cu ideea ca nu mai este, peste vreo jumatate de an, i-am spus ca era totusi foarteobosita si ca n-a mai putut ajunge la noi si acum se odihneste la cimitir.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Multumimmmmmmmmmmmm frumossssss...sa ne traiasca tuturor puisorii!!!!Sa va arat poze:
http://good-times.webshots.com/album/564486310PInVHd
Roberta...noi am trecut printr-o situatie similara...ba chiar Ricardo a pierdut pe cineva ce era mai important ptr. el decit taica-sau.am tot scris eu de pasiunea lui ptr. bunicul sau...de la faptul ca uite...au trecut 8 luni insa lucrurile care le facea cu Opa i-au ramas in singe...si cred ca acolo vor ramane...tractoare,utilaje...si munca in general.Eu i-am spus ca a plecat intr-un loc foarte frumos...am incercat o descriere a raiului.Pe urma i-am spus...dupa ceva luni ca nu se mai intoarce.Abia ieri i-am spus ca opa a murit...si i-am povestit cum.Socrul meu a murit strivit de niste fiare pe care le ridica cu stivuitorul..s-a rupt si incarcatura a cazut peste el...avea numai 56 de ani...om in putere si niciodata suferind.Ricu...nu plinge dupa el...insa e in mintea lui permanent...vorbeste mereu de el...asa facea opa...asa spunea opa...are o poza de-a lui linga pat...si vorbeste cu el...o singura parere de rau...ca opa nu a putut vedea tractorul lui...mindria lui de fapt.Un singur sfat iti dau...adunati toate puterile si nu mai plinge in fata copilului...e nespus de greu insa ...ptr. copilasul tau trebuie sa poti.
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani ric si ema sa te bucuri de amandoi baietii 100 de ani!
rob, inca o imbratisare din partea mea, eu cred ca i-as spune copilului adevarul si i-as povesti de rai si cum va va veghea mama ta de acolo. iti doresc multa putere.


philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, vazut poze, ce baiat mare si frumos ai ! Sa ti traiasca !

AndreeadePupi, tu cum esti ? Ce nazdravanii mai face Philip ?

Mey, mai sunt si altii care beau lapte de 3 x zi din bibe sau am ramas ultimele ?Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi mergeti miine la bunicu'..si explica-i ca bunica a fost bolnava...chiar daca-i vei spune ca a murit..Nu-ti face mari probleme..nu va intelege..pt ei nu face inca sens la virsta asta, conceputl de moarte. Intelege ceva, dar nu pricep ca este ceva ireversibil...mult mai tirziu va intelege..

Roxa stiam ca sora ta este slaba..dar ma gindeam ca s-a ingrasat
Biluta inca va plimbariti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dari noi nu mai folosim bibe de la 1 an. Bea lapte de doua ori pe zi, dimineata cu cereale si seara din cana. Vezi ca vorbeste si Giulik?

edit ca am uitat Adries vazut baietii..mari de tot! Unul este al tau unul a lui Gicu...asta ca sa nu va suparati,nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ema, la multi ani si sa-ti traiasca juniorul!! Sa fie fericit, sanatos si norocos in viata!!

Cat despre ai mei, eu zic ca am dormit cand i-am facut, deci nu cred ca seamana nici unul cu mine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries..cel mare este alt tau...la cel mic..mari dubii

Mergi la inceput