LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Daria condoleante!
..asta lipseste cel mai mult in Ro..educatia sanitara....din varii motive oamenii merg la dr numai cind sint bolnavi...de preventie nu s-a auzit!:(
kim222 spune:
Adela merci pt raspuns...incredibl ce poti face cu 15 000!!Ce daca este mica..este ca din povesti!!!
szivarvany spune:
Asa e, atata timp cat asistentele rad cand le ceri o trimitere si te fac paranoica si nebuna ... nu toata lumea poate trece peste si inghiti. Atata timp cand ajungi la medic, platesti frumos consultatia si se uita ciudat ca ai venit sa vezi ca nu ai nimic ... e cale lunga...
Mitzu, si eu vroiam sa-ti mai spun, casuta este perfecta, iar pretul excelent ! Sa o folositi sanatosi si cat mai curand sa o lungiti, largiti si inaltati 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Andries spune:
Daria condoleante!
din pacate se intampla si boala asta este atat de parsiva ca-ti vine sa urli de draci, dar ... daca ai prins-o tarziu e cam degeaba.
in mod normal fiecare ar treb sa-si faca analizele de rutina si controalele de rutina, dar cine le face? eu le-am facut si le fac pentru ca pe mine m-a obligat firma, prin februarie incepeam sa primesc mails cu analizele si controalele si prin martie ma lua sefu' la intrebari ca de ce nu am prestat vizita la doctor. Acum mi-a intrat in sange, o data la un an ma controlez, nu de alta dar vreau sa mai traiesc macar 20 de ani sa-i vad pe astia doi pe picioare.
Andries
Andries spune:
Iar despre asistente si doctori care rad si fac pe nebunii, nu am cuvinte, din punctul meu de vedere pot sa rada cat or vrea, atat timp cat eu vreau sa-mi fac un control, rasul lor nu ma incalzeste cu nimic, nici nu ma fac mai sanatoasa sau mai bolnava. Pur si simplu da-i cu ignore si gata.
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata.
la multi ani Pufu de Simonel!! sa cresti mare si frumos si sa ai grija de fratior si de ai tai!! Simona sa iti traiasca baietii!! 

Oliv greturi nu mai am de vreo 3 saptamani. era si cazul
. Pat e in plina criza de obraznicie asa ca suntem in reeducare. nu stiu cat o mai tine dar taaare ma abtin sa nu ii trag una la dos. cu proiectul... mai am, mai am ... inca vreo 10 zile.
Daria imi pare tare tare rau de prietena ta. e tare nedrept.
Ioana poate laegeti o gradinita cu program lung si pentru inceput mergeti doar pana la 12-13? ca si asta e o solutie - sa vedeti cum se adapteaza si ce program i se potriveste.
ma duc la munci,.... la baza mea de date.
szivarvany spune:

LUCA

si LMA si celorlalti sarbatoriti.
Pup trupa , sunt prin zona la munca ... 

Daria &
szivarvany spune:
Simonaaaaaaaa, treci sa dai de beut si baga poze cu feciorii ! 
Daria &
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Simonaaaaaaaa, treci sa dai de beut si baga poze cu feciorii ! |
nu vrea mah, uite, nu vrea si pace