LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..in sfarsit ploua si s-a mai racorit un pic ca si noi numai cu aer conditionat functionam..ce-mi place cand sunteti active si pune-ti si multe poze
Andreeap frumoase poze,i-am admirat gauricile din obrajiori ale lui Pupisi pe tine alintandu-ti puiu..ti-e cam dor de un bebe mic ...
Felicia se vede ca v-ati distrat la mare,meii parca ai doua fetite asa-i de simpatic si finutz bb Liviu...iar tu arati super..in legatura cu problema Andreei i-ai facut o urocultura vreodata?....eu o mai spal din cand in cand cu ceai de galbenele si musetel iar ca si crema noi folosim cu mare succes cea pentru bb cu ulei de catina.
Mitzu sunteti o familie foarte frumoasa ...felicitari pentru cabanutza,arata super...acu sincer vorbind si eu as prefera tot o casuta de vacanta pe langa apartament... abia reusesc sa pastrez curatenia intr-un apartament,la o casa mi se pare mai dificil
Cristalina spor la treburi!!
hai pupicei, sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna!

La noi (in sfarsit) s-a racorit un pic vremea si pot si eu sa respir, dupa un week-end in care am crezut ca ma topesc...

Noi am stat cu Matei la bunici de vineri pana duminica seara, a fost frumos desi sunt rupta de oboseala, nu am stat o clipa, dar am gasit un Matei fericit, plin de activitate, pus pe pozne non-stop.
Ieri a adormit la pranz facand planuri cum sa puna catelul (care are doua kilograme cu tot cu blana) sa il traga pe el bagat intr-o cutie, am zis ca doarme si uita, dar de unde, s-a urcat in cutie si batea cu un bat cainele inhamat sa il traga pana i-am explicat ca e copil si el si il doare si s-a mai domolit Imi pare rau ca nu am avut camera la noi.

Ma intreb cum fac copiii vostri daca nu va vedeti cateva zile cu ei, al meu in prima faza ma respinge, cred ca e suprat pe mine si se razbuna. Asa ca vineri m-a ignorat dar de sambata de pe la pranz a stat numai dupa mine si tati, ieri ma gandeam ca va plange dupa ce plecam dar i-am promis ca plec sa ii cumpar cadou si nu a mai avut de obiectat.
M-am gandit sa ii cumpar o parcare cu 3 etaje pentru masini, cu lift, pista de aterizare pentru elicoptere, a vazut de Craciun la un alt baietel si stiu ca isi doreste. L-am si intrebat daca vrea si a sarit in sus de bucurie, asa ca acum sunt stresata, poate nu mai gasesc ca plec in lume sa ii caut...

DARIA, am vazut pozele de la ziua Giuliei, este o frumusete, m-a topit cu rochita de printesa si mai ales cu inelul de pe deget

ANDREEA (P) ce mare si frumos e pupi! Sunt superbe pozele luate de aproape in albumul cu baloanele!

Alte poze nu am putut sa vizionez de la birou, sper sa recuperez acasa.

MITZU, ce patanie urata, din pacate am avut si eu contact candva cu spitalul din Mangalia si e urat de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi ce faze la Matei!! bietul catel.....
ce bine ca la voi se racoreste... numai aicea nu . cica joi-vineri iar or sa fie 36 de grade... bleacks!
m-a apucat un somn... de mor. si ma dor mainile de la lucrat azi. sper sa nu incep cu acumularea de apa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta
Ma bucur ca v-ati distrat , dar mai ales ca Matei e fericit

Si la noi e racoare, e tare fain asa, macar pe we sa fie cald sa mai mergem la strand

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Pupam si Gorodica mica, eu tot fug de munca si mai trag un ochi la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si pe la Sibiu s-a racorit...

Felicia, cabanuta cu tot ce e in ea, cu terasa si cu foisor (tobogan), plus fantana (sapat 10 m dupa apa), plus alte amenajari de gen pietruit intrarea, schimbat gardul, schimbat poarta au costat in jur de 15 000 euro. Cabana e mica, e un living jos cu o baie mica si o bucatarie mica, si sus o singura incapere, cu trei paturi. mai are o magazie si o camara (foarte mici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mitzura, multumesc pentru detalii....si noi aspiram la o casuta a noastra pe pamant, numai ca momentan nu prea avem curajul.Avem un teren la 4 km de Pitesti, am putea vinde apartamentul si cu un mic credit s-ar putea dar ne cam temem putin ca suntem in afara orasului, neavnd o a doua masina.Tot ne-am gandit si am ajuns la ideea ca ar fi grozav daca am cumpara un teren intr-o zona de deal(spre RamnicuValcea-Sibiu)cu o casa batraneasca pentru a ne retrage in week....am tot vizitat dar casele nu erau de locuit, aratau deplorabile...asa ca tu chiar mi-ai dat un impuls cu cabanuta voastra minunata...m-am uitat la poze de nu stiu cate ori, imi place la nebunie...multi pupici voua!

Roberta, simpatic Matei cu ideile lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim mult de complimente. eu am zis ca baloanele n-au zburat (am fost asa suparata, mai ceva decat copilu') da' n-am zis si de ce, adia vantul si era riscant, basca era si in directia gresita, asa ca n-au zburat. am plecat pe la 8 juma desi anuntasera ca vor zbura la 9.15 daca vremea era buna (si ce misto s-ar fi vazut in noapte cu flacara aia si ele asa colorate, asta e).
da, ioana, cred ca ai dreptate cu bebelusii.
eu de la serviciu nu pot vedea pozele feliciei, dar acum ma pregatesc de cele ale lui mitzu.
mey ce-mi place cand sunteti multe si cu pofta de scris.
pupici tuturor

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, am reusit sa le vad pe toate (desi teoretic n-am voie sa intru pe internetul cu full access, da' eram prea curioasa). am vazut copii frumosi si mari, nici nu-mi vine sa cred ca mari sunt liviu si mara, o cabana superba (mitzu, ai cumva planul de la foisor ca noi am avut o casuta de asta si-am daramat-o si-acum nu mai stim cum s-a reproducem), o mamica frumoasa (felicia ca mitzu s-a ascuns in pozele de la mare). eu zic ca va priesc cate doi copii ca am zarit-o si ope mitzu in pozele cu cabana, aratati amandoua foarte bine.

gabi, dau toti hamburgherii din lume, acu' daca-mi mai iese si miscarea cu jobul asa cum vreau eu, m-am scos, sa vedem.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..eu mi-s cam fara chef..si obosita nu m-am culcat pina nu am vazut aseara gimnastica (nu stiu daca v-am spus ca am facut si eu putin la viata mea).
Simbata nu am avut chef de iesit din casa ne-a luat(pe amindoi) in schimb cu bucatareala..supa de broccoli, pui cu rozmarin, fasole lata cu usturoi la cuptor..v-am facut pofta?
Duminica am fost cu niste amici sa vizitam o fabrica de ciocolata..Luca nu a putut intra pt ca nu avea 8 ani:(..
Apropo de facut curatenie la ei in camera..Luca taiase cu forfecuta citeva servetele cu alcool (pt rani).si i-am spugerat sa le stringa..Am intrat la baie si el vorbea singur..Why do you put me to do this? I am not a garbage truck...actually am I just a child!

Roxa hai ca trece vara si poate o sa -ti fie mai usor..
Abia astept sa vad cabanuta de la Sibiu..Dar ati facut-o voi sau ati cumparat-o?
Cristalina spor "la treburile tale de vara"
Ioana spor la gasit solutii! Vazut pozele..nasol pe asa caldura...
Daria , Giulik a fost superba ..ca deobicei...Se vede ca s-au simtit copii bine!
Felicia bine ati revenit..Daca aveti pamint este mult mai simplu...Miina de lucru nu este asa scumpa in zona..plus oferta de lemn..
Robi ce dulce este Matei si al lui catel..

poze vad de acasa..
edit..pe ale Feliciei le-am vazut ! Frumosi ..frumosi! Imi place mult cea in are ai in miini soarele..

Mergi la inceput