***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ella,

in gluma, eu n-am mai incaput in cadru, ca nu cuprinde saracu decat o arie delimitata

de fapt eu eram la aparat, eu nu las aparatu din mana decat in cazuri extrem de serioase (somn, dus). in rest pot sa ma fac paparazzi cu succes.

am si poze cu mine, dar sunt tampite rau - eu sapand o groapa, eu lucrand la castelul de nisip, eu incercand sa nu ma inec, eu dupa ce am facut toxi-infectie alimentara de la un produs expirat de 6 luni, eu plina de mancare de la Sonia si tot asa. daaaar, mi-e mie frica sa ma uit la mine in poze, astea sunt asa, sa vada sonia ca avea mama si cand era mica, inainte sa slabeasca (mama) ca altfel zice saracu copil ca am abandonat-o si m-am intors slaba. e in lucru treaba, aratam cand e "aratabil"

poa ce ploua...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Of, Oana, nu pot sa cred ca esti asa copil si de asta n-ai pus poze; eu te stiu si esti foarte draguta;
grasi sau slabi e mai putin important insa felul de a fi ne face sa fim cu adevarat frumosi in ochii altora.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!
Oana, pozele sunt extraordinare, se simtea atata fericire in cea ai scris, senzatie binemeritata dupa tot chinul vostru. Sosonica recupereaza rapid si greutate si inaltime, sa dea dumnezeu sa va fie numai bine de acum incolo!

Referitor la chestia cu gradinita, sper si eu ca nu s-a suparat cineva pe parerea mea. Eu imi doresc sa o dau la o varsta mai mare, pentru colectivitate etc. Desigur ca fiecare are optiunea lui care depinde de copil, de ce variante ai, poate ca si daca ai variante nu iti convin prea mult...fiecare incearca sa ia cea mai buna decizie pt copilul ei.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

OANA o minune de copilCel mai mult mi-a placut filmuletul cu palaria apoi cel cu caruciorul..Super fetita,bravooooo!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI TAMARA, CRISTALINA si CRISSU

oana vazut filmulete frumoase cu o fetita minunata. Ziua mamei mele e maine. Asa ca : De ziua ta mamico.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Kay filmuletele cu Cucu-bau sunt o nebunie!! E asa haioasa Soniuta!!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana, sonia e adorabila!

legat de bazar, poate ar fi mai bine sa ne ocupam mai mult de o persoana; astfel ma inscriu si eu; nu o sa pot tot timpul ca o sa mai plec in septembrie(honeymoon) si apoi in octombrie.

pupam capsunici si mamici

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor cine poate sa-mi spuna cate luni de cotizatie trebuie sa ai ca sa beneficiezi de concediul de ingrijire copil?O prietena lucreaza de peste 10 ani si anul acesta si-a luat 3 saptamani de concediu fara plata.In luna urmatoare a ramas insarcinata si i s-a spus ca nu poate sa primeasca concediul de ingrijire copil ca are intrerupere.
Imi poate raspunde cineva?eventual cu un text de lege?Graviduta?Ella?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

carstea io stiu ca trebuie sa lucrezi 12 luni ca sa beneficiezi de concediu crestere copil.in 12 luni orice patron este obligat sa acorde 21 de zile de concediu care nu se socotesc intreruperea serviciului.Ca sa fi documentata de delin intrii la PROBLEME LEGISLATIVE aici la noi pe forum si gasesti exact ce iti trebuie.

Sper sa nu-ti fi dat raspuns eronat desi m-am documenta si io dupa ce am ramas gravida.

Si cu inaltimea puiului tau acum da, te cred

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput