***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***
Raspunsuri - Pagina 8
doxinu spune:
MICA bine spus ANEXE!Si io la fel arat locul fiecaruia si incerc sa le arat ca isi poate da toata lumea cu parerea insa doar io(hai si sotul) sunt singura care hoataraste.Trebuie sa fie foarte greu pentru ELLA si cum bine a spus afecteaza si relatia cu sotul,ceea ce nu este bine.La noi s-a inteles ca am putere deplina de hotarare si nu hoatraste nimeni cand este vorba de STEFAN.(Am vaut si noi la discutii si certuri.............dar s-a inteles.Sotul face echipa cu mine orice ar fi,asa ca "anexa" de soacramea a inteles si s-a retras)
KAY asteptam poze cu SONIUTA sa nu ne uiti......
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
carstea spune:
FETELOR CE ZICETI DACA AM FACE SI NOI UN BAZAR SA O AJUTAM PE SONIUTA?
Am citit la umanitare si mi-am zis ca putem face si noi asa ceva!
Fiecare doneaza cate ceva iar ceilalti liciteaza si banii se duc la Soniuta.
kay spune:
avem POZE !!!
uite aici :
Bermudas, Bahamas, comm`on sexy mamas
n-am fost nici in bermude, nici in bahamas, da imi place mie cantecul. am fost la 2 mai si ne-am plimbat peste tot ! Sonia, o minunatie de copil, s-a jucat, s-a balacit, mai nou "delfineste" vorbeste in delfineasca, o sa [un si filmulete sa vedeti cum.
ziua decurgea asa m:
la 6 juma suna vaca (un ceas cu minnie care are niste talange de zici ca e vaca)
la 7 eu topaiam veela prin camera si incalzeam laptic, Alex fuma de zor afara, toate pregatite gata sa plecam.
la 8 odorul retusa forma laptelui in bibe. la 8 si un tar eram postati pe plaja.
aici dezmat maxim, bai de peste 30 min, nisip si somn.
la 12 musai acasa si manca (oricum eram acasa de la 11 maxim si facea baita)
nani cam 1 ora si pe urma joaca in curte pana nu mai putea. mergeam sa mancam, si ne mai plimbam sau daca era prea cald in curte la joaca iar.
la 5 la plaja iar. dezmat si destrabalare iar.
la 7-8 baita, bibe incalzit si pe cai. unde mergeam, poposeam pe plaja si adormea mancand bibe de seara. mancam si noi si inapoi acasa si la nani.
cam asa au fost zilele. am carat dupa mine un spital, nu o farmacie. si n-am foslosit absolut nimic. am stat pe vant, pe nor. nimic nu s-a intamplat. m-asteptam la un muc, ceva. nimic.
am ras zilele astea cum n-am mai ras de aproape 1 an jumate. chiar mi-a prins foarte bine. ne-am relaxat si ne-am destins, Sonia s-a simtit foarte bine si noi pe langa ea. sa va pun filmuletele maine, sa vedeti cata voie buna cred ca fara ea n-ar fi fost nimic. a fost sarea si piperul intregii aventuri.
pe plaja o tanti ii facea poze, era fascinata de mica Soniuca. tare mult a placut-o.
mancare buna, vreme buna, apa calda, totul bine. nu m-asteptam sa fie asa frumos, parca s-a pu totul la punct pt noi, parca totul a mers ca uns.
gata, fug ca sunt intre despachetari si spalat de haine, ca fi-mea manca pe plaja si balea tot pe ea, mai ales ca-i ies 2 masele...
ah, am cantarit-o cand am ajuns. la soacra avea 9,100 si pe cantaul ei, dupa un kk imens, 8.800. si in lungime a recuperat rapid, a ajuns la 78 cm ! creste, creste !
carstea, saru-mana. ar fi tare de folos un bazar. am si eu o groaza de lucruri pe care cred ca as putea sa le ofer. nu stiu daca merge asa, dar din ce nu mai foloste Sonia, as putea sa le dau la bazar.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
KAY super poze super SONIUTA! imi pare tare bine ca v-ati distrat si totul a fost O.K.Abia astept sa plecam si noi acum pe 25
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
Ella, sper ca nu te-a suparat comentariul meu la ce a spus Palicari despre gradinita. Din ce citisem (deh, la 2-3 dimineata, ca n-aveam somn), intelesesem ca ea recomanda asta cu titlu general, nu pt Bob in special. Pana la urma, fiecare isi stie puiul si cum trebuie sa procedeze cu el.
Am fost si noi azi la ea. Nu m-a dat pe spate, am auzit lucruri citite de la voi deja, o sa mai scriu maine ce ne-a zis, ca ne-a scris pe o foaie, dar acum sunt cam obosita. Ce ne-a pus oarecum pe jar e ca ne-a spus ca ar trebui sa o vada dr Foza de la ei sau un ortoped ca ei i se pare ca are un mic platfus (daca se poate asa ceva) si o aparenta de talus valgus. Apoi ne-a spus ca parca are si putin strabism , dar e posibil sa se insele si sa mai venim la ea cam peste trei luni, sa mai creasca si atunci o sa ne spuna daca trebuie sa mergem sau nu la Oftapro. Bineinteles ca in concediu o sa ma infiintez cu Mara la un oftalmolog.
Oana, ce bine ca v-ati relaxat la mare. Dupa anul asta, v-a prins bine la tustrei. Am vazut ca Sonia are o piscinuta gonflabila. Imi poti spune si mie de unde ai luat-o?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
kay spune:
Ioana, si sa va simtiti bine !
Alina, piscinuta e luata de la Munchen, pt ca nu vroiam sa o las pe jos si o umflam in casa si puneam o paturica si o lasam acolo sa se joace. da gasesti si aici. peste tot chiar. la hipermarcket-uri, chiar si in drum spre plaja erau peste tot. eu am zis initial ca e mica,la 120cm diam. da m-am inselat, e un monstrulet de piscina. vezi la carrefour, aveau toate dimensiunile, pana si cu "acoperis" gonflabil.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
mica0307 spune:
oana BRAVO BRAVO BRAVO ma bucur tare ca v-ati distrat. Iar Soniuta e bestiala. Si colacul ala parca il cunosc de undeva . Cum v-ati descurcat cu incalzitorul de biberoane? Hai ca mai aveti un hop si dupa toate concediile vor fi asa. Bravo.
Super ideea cu bazarul. Pune intr-un folder pe webshots poze cu ce nu mai folosesti pentru Sonia si cu preturi si cumparam.
carstea spune:
Am putea sa ne gandim cu toate la ce avem de dat!Poate punem ideea si la umanitare(la sonia) si deschidem un topic nou.
Sunt convinsa ca sunt mamici cu bebei mici care ar gasi folositoare chestii de care ne-am folosit cateva luni gen sterizator ,jucarii.
Plus chestii de doamne gen bijuterii mai vechi sau costume de gravide, chestii de care v-ati plictisit gen un tablou interesant sau nu mai stiu ce exemple sa dau.
Fetele de la bazar pt Alexia(parca asa o cheama)au pus un pret initial de plecare si cine vrea se anunta cu suma(liciteaza).Daca cineva da mai mult castiga(de fapt castiga Sonia).,
Ce ziceti, se ocupa cineva de asta?
ella_74 spune:
Oana,
am vazut pozele cu Sonia; foarte frumoase iar marea in 2 mai si Vama arata superb.
de ce nu esti si tu in poze?; l-am vazut pe tati cu Soniuta doar...
Gravi,
nu m-am suparat; eu nu m-am explicat bine; dr Palicari da sfaturi in functie de copil, iar pentru se pare ca asa e mai bine, sa ajunga mai repede la gradi.
si noua ne-a zis ca ar avea putin talpa plata, dar ca-si va reveni; i-am spus ca bea multa apa, adica 3-4 biberoane pe zi si m-a intrebat daca are cineva in familie diabet; din cate stiu eu, nu avem cazuri in familie si nici nu vreau sa cred ca are vreo legatura, pur si simplu bea multa apa fiindca a facut un fetis din bibe si trage din el la orice ora din zi.
kay spune:
Mica, am mult de tot ! nu stiu de unde iti e tie cunoscut colacul Soniei... poate??? da nuuu !!!
sa stii ca am vazut poze cu motata ta si mi-e asa draga ! ochisorii ei sunt dementiali ! o bomboana de printesa !
deci, ca sa concluzionez, ca s-asa m-am scremut nitel pana am ajuns la aceasta mareata concluzie :
maine imi pregatesc barbatul sa plece in Delta. si ne mai bucuram si noi de 1 zi cu el, ca pe urma iar incepe muncile silnice si nu-l mai vad decat in creierii noptii sau ai diminetii.
luni si marti trebuie sa ma ocup de turta Soniei, ca saraca, nici azi nu i-am rupt turta.
marti si miercuri ma ocup de succesiune.
joi e ziua mamei si succesiunea.
dar, de vineri m-apuc sa triez si sa asez ce am de pus la bazar. mai e o chestie la care nu ma gandeisem, dar mi-am amintit. fratele lui Alex o sa aiba un bebe in februarie, asa ca sa vb si cu ei sa vad daca vor ceva de la Sonia, si pe urma pun tot ce nu mai foloseste mandra.
saaaau, in noptile urmatoare o sa ma ocup sa pozez ce-am p`aici prin casa si nu foloseste grasa. si asa fac mai repede folder-ul. incerc.
anunt cand am pus.
eu deocamdata am mai pus o masina, ca sarisem niste tricouri musai de luat in delata si fara ele nu se poa. asa ca acum astept sa se termine si am zis ca nu mai fac nimic, ca nu m-am intors la slujba. mai e si maine zi.
vine o ploaie acilisea... azi tot drumul am vb moldoveneste. si nu mai scap de acshent...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei