Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35
Raspunsuri - Pagina 9
felicia_ spune:
"La Multi Ani" Mariilor si din partea mea.
Stiu ca sunteti curioase, am pus cateva poze de la intalnirea de aseara. aici (ca a fost super, nu e nevoie sa va mai zic)
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
aerlilian spune:
Felicia,multumiri pentru poze!Daca nu am putut veni,macar comentarii sa fac,nu?Asadar...
Boo ,arati senzational,parca mai bine ca niciodata...Ce minuni face sarcina cu o femeie...Dar parca nu-mi vine sa cred ca arati atat de bine cu atat de putin timp inainte de nastere.Sunt tare mandra de tine!
Alexia, esti minunata!Si Natalia ta e scumpa tare!
Ralu ,tu n-ai incaput in poze de grasa ce esti nu?(sa vezi bataita ce-ti dau!).Tudor este de departe preferatul meu.Doamne,nu-ti vine sa musti obrajorii aceia???Si ce gurita...Ma topesc dupa el.I-am aratat si sotului meu poza si a zis "asa un Tudor sa ne dea si noua Dumnezeu!".Si ma rog sa fie asa!
Ioana ,nu-i asa ca iar le-ai rasfatat pe fete?Iar ai fost "Regina mama"?.A fost si Laura,nu?Cum arata burtica ei?Si tot asa slaba si frumoasa e finuta ta?
ralu_t spune:
cam pustiu pe la subiectul nostru
asa, pe ultima suta de m: LA MULTI ANI! Mariilor si Marianilor si derivatilor, LMA bebe Tudor al meu care a facut azi 3 luni si pediatra ne-a zis ca arata de 4, a crescut ca fat frumos luna asta 6cm
mi-a parut rau ca n-am putut sta mai mult la intalnire, dar greu cu caldura mare si bebe mic. tudor e cumintel si nu se plange mai deloc, asa ca nu stiu niciodata daca sufera sau nu si prefer sa evit sa-l stresez doar ca e el baiat bun si tace. oricum, asa l-am facut si pe sotul fericit ca am mancat amandoi bunatati acasa.
ioana multumim de gazduire si papa bun
felimultumim de poze
aerliliansa va dea DD un copil cum va doriti, dar crede-ma ca abia cand o sa-l aveti o sa stiti ce v-ati dorit. vi se va parea pur si simplu...perfect. pana atunci eu pun orajorii lui tudorica la bataie, la pupat, nu la muscat. l-am albit cu pupaturi, si nu suporta bietul. e ca mine cand eram mica, nu putea sa ma pupe decat mama, la altcineva tipam. dar el nici la ma-sa nu stasper sa ajungem sa ne cunoastem si noi-la viitoarea intalnire.
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
lucialu spune:
Bine bre Ralu am inteles apropou'!Nu-l muscam,chiar de ne vine!
La multi ani Mariilor!Cu efect intarziat de la o surata.La multi ani BB Tudor!Va ademenesc cu mancare internautica(noroc cu oferta forumului )si bautura casei sa ma iertati.Bautura la toata lumea si de ziua mea si pentru finutul meu. Jur ca nu sunt Ilie,deci nu am uitatdar am motivare:mi-a nascut finuta un finut leusor de m-a nebunit de cap si de inima de dulce ce e.Si are o voce....Totul a fost inopinant,pe nepusa masa...asa ca am fost 2 zile langa comoara si cu ocazia asta am vazut si eu o maternitate buna in TM.
Felicia multumim!Tu unde erai?Ca nu apari domle pe nicaieri...Ma astepatam sa va vaz mai multe,da e bine sa sa.
Gabita eu vezi de ce am disparut...noi mai vrem sa si plecam luni,pasapoartele nu stiu unde le-am pus bine,de epilat nu m-am programat,bagaje nixit,cumparaturi nixit,mai ar trebui sa-mi vina si beleaua in miez de conced...in concluzie plecam cred marti sau miercuricred,ca nu vad cum putem pleca mai repede,nici macar traseul nu am stabilit,motanul nu l-am predat pe inventar...asa ca o sa dispar din peisagiu un nr de zile,tu vezi ce faci sa te gasesc pe aici vesela si cu pohta de trancaneala.
Aerlilian nu ma repet,ne vedem cand ma intorc.Sa te gasesc nidata de nidata.Tin pumnii sa se lase cu ochisori,ca puniem pe soclu si aurim Multimaca.Cat mai e de asteptat?
Alinaalex fa um crezi sa fii multumita cap-coada!Succes!
Ioana,Lilisor,Bubu,Mada,Magdi,Georgi,Fire,Mitzura,Kristiutza,Feli...tuturor pupici papaniciosi...sper sa va gasesc in forma gravidoasa de dorit,dar cel putin optimiste si voioase!
Georgi parca si tu astepti ceva,nu?Magdi,Feli concediu placut!
Si Boo n-am uitat de tine...nici n-am cum nici de as vrea...nu ca as vrea,dar hai sa-ti mai zic ceva la ureche...deci daca cumva se hotarasc rusii mei sa fie punctuali,seamana cu mine,dar nu era nevoie,conform calculelor estimative la mine ziua 1 este 22 augusto.Asa ca fiind pe plaja sper(vezi mtoivele de mai sus alea cu alcoolul mult)ma voi consola ca ziua de 22 este o zi speciala pentru cineva drag mie,ziua in care Boosor va deveni mamica si prima zi de viata a lui BB ALEXANDRU in lumea noastra corse,ca el e mai demult dar la burtic.Asa ca eu iti doresc de pe acum nastere usoara,BB de nota 100(l-am vazut e paros rau,are domle un bretoooooooon , de ce n-ai chemat frizarita ca-i intra parul in ochi la copil)revin stiti boala mea...sunt deviata...Asa ca in acea zi indiferent de vin rusii sau nu eu ma voi gandi la tine si la BB tau si lui tati cat mai putine transpiratii si fara colici BB,cuminte si cum vrei tu si tu sa te refaci repede si sa rezolvi chistele si sa fie bine in burtica!Si sa ai parte de cea mai frumoasa experienta din viata ta la aceasta mare intalnire!Sa fiti sanatosi!
Ana_Alexia nu pot decat sa-ti multumesc si sa fiu de acord!Sa ne revedem cu bine si mai putin murate!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Revin aici,vad ca e somn de voie.
Pentru fetele care sunt interesate de pastilute.Am vb cu baiatul de la firma distribuitaore.Deci legat de efectele negative nimic concret doar acele din auzite care sunt si pe net.Nu mai dezvolt eu m-am simtit ok si in continuare sunt ok.Neaparat sa nu uitati ca scad tensiunea.Neaparat sa tineti cont de contraindicatii pt diferite afectiuni.Si pentru ca sunt tot felul de zvonuri parerea mea este sa le intrerupeti daca ceva nu va pare OK,daca nu va simtiti bine.Dau ameteli ca scad tensiunea.Am promis ca voi pune ce info gasesc pe net despre fiecare ingredient in parte.Din motive de plecare le voi pune la intoarcere.Dar ar fi bine sa verificati si voi inainte sa cumparati sa stiti ce contin pana pot eu sa va pun pe net informatiile.Ca sa fiti sigure de le luati si linistite.
Va puuuuuuuuuuup!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Felicia multumim pentru poze!
Am avut parte de o seara minunata in prezenta voastra si va multumesc la toate, sunteti minunate!
Aerlilian din pacate, finuta mea nu a putut ajunge, dar si-ar fi dorit asta!
Ralu_t un calduros "La multi ani" lui bebe Tudor si din partea mea! Ma bucur din suflet ca l-ai adus si pe el la intalnire!
Alexia28 "La multi ani" pentru Natalia Maria, sa-ti traiasca si sa creasca mare!! E o dulceata si o frumusete, ne-a incantat privirile singura fetita de la intalnire!
Lucialu concediu placut si sa va intoarceti trei!!!
Boo frumoasa ca deobicei si cu o burtica si mai frumoasa!! Abia astept sa-l vad si pe bebe Alexandru!!
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
roxana07 spune:
Buna, fetelor,
Am intrebat si la subiectul "Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (3)", dar m-am gandit ca nu strica sa intreb de doua ori.
Am si eu o nelamurire cu vitex-ul asta (pt. fetele care l-au luat sau vor sa-l ia) si anume:
- "Vitex Fruit 100cps NTW" contine capsule a 400mg Vitex agnus castus (fruct) si se recomanda "2-3 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate";
- la "Femicur" (similar cu "Agnucaston" ca si concentratie si posologie) spune:
"3.2 Unless otherwise prescribed the usual dosage is:
Take 1 hard capsule (corresponding to 40 mg herbal drug) once a day unchewed with some liquid".
Diferenta de dozaj este de 20-30 de ori mai mare.
Care ar fi doza maxima recomandata?
Vreau sa rog pe cineva sa-mi aduca din tara si nu stiu ce: "Vitex Fruit" sau "Femicur"?
Am citit ceva foarte interesant despre Agnucaston intr-un subiect mai vechi, din 2003, nu stiu daca l-ati vazut (postarile de la membrul Saso): aici.
Merci frumos si va pup.
ralu_t spune:
raportez Z1. au trecut 3 luni de cand am nascut, primele 2 am avut lohii si acum deja CM. pot spune deci ca n-am avut nici un fel de pauza. mama ma-sii de treaba. si am prietene fara endo carora le-a revenit CM la 11-12 luni alaptand. cum era vb aia? "la omul sarac, nici boii nu trag"
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
mada23 spune:
Buna fete dragi
mii de pupici cu intarziere tutror Mariiilor
Felicia...multumim mult pentru pozici, foarte frumoase, pacat ca nu pot ajunge la intalnirile voastre, va admir mult
Boobulina.....special pentru bebe Alex cele mai tari majorete, sa-l intampinam cum se cuvine
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Lui Sfanta sa va aibe in grija la nastere,sa fiti sanatosi
Ralu....nu fi supi, priveste minunea de langa tine, bucurate de viata si vei invinge cm-ul uricios , Tudorel este un scump, ma uit la poze si-mi vine sa-l musc de falcutzele alea pufoase , sa iti traiasca si sa-i faci repede o surioara
Alexia....printzesa ta cred ca a facut furori printre atatea cavaleri, pupi dulci la fete
Ioana... trebuie sa faci o intalnire speciala si pt noi fetele din lumea larga sa avem si noi parte de o gazda perfecta , papa bun si prietene cu suflet. Ma pregatesc cu rugaciuni multe, multe, sa vina boboceii in toamna asta
Lucicule...nebunico iti trimit pupicshi modovineshti , sa iti traiasca finutu, se pare ca anul asta toate avem finutzele cu burtici( eu, tu, Ioana....) e clar ca urmam noi .Concediu placut, plin de fufulica
Gabitule...imi era dor de tine
Tuturor milioane de pupici si Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
lucialu spune:
Ioana multumesc.Dar cu chestia cu BB numa' daca plecam direct 3 de acasa Sa vedem ce spun rusii...vine ploaia de la ei sau barza?
Ralu eu iti dau un pup sa nu mai plangi.Imi pare rau ca stiu ce fata practica si vesnic pusa pe treaba esti.Dar noi propunem DD dispunem.
In alta ordine de idei concluzia mea:te-ai incadrat super-bine la planurile dl dr T-ai ramas gravi dupa laparo+diphe.Se pare ca L-ati avut pe DD in echipa! Ai pile la EL?Adeca cateva luni bune ai fost in pauza inainte cu diphe dupa, 9 luni pauza cu hormoni produsi de corpul tau cu ajutorul manutei lu BB Tudor,iar mai apoi alea 2 luni pricajite(dar au fost!) de lohii,nu?Ca practic luna asta ai ovulat.Ia fa 'mneata socoata sa vezi cata pauza ai avut mai ales naturelaSi daca tot nu esti linistita mergi si la dl dr asa de pamplezir sa-i ceri o parere avizata.Imi pare bine ca nu neglijezi situatia, nu o bagatelizezi stii exact ce e endo.Dar acu' hai sa nu ne gandim asa in avans ca PSIHICUL...mama-lui ca sa te citez...conteste muuuuuuuuuuult!Pup pardon-pardon si pe Tudorel.
PS:maine plecam Gabita a ramas miercuriDupa aventuri cu pasapoarte si mobil uitat in supermarket
Booia uite aici:GO OANA ! GO OANA! GO! GO! GO!
GOOOOOOOOOOOOOOOOO OANA!
Sa ne revedem cu bien toate frumusatele!Ati vazut ce m-am inclus?
KISSES