Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu eu nu te vad.Eu sper sa nu te doara!Lasa la mine ca-s calitaNumai la menstra te durea?
Alinaalex vezi si tu cum te orientezi sa-ti pe fie pe plac si sa aibe rezultate.Nici Timisoara nu e cu mult peste...eu cu dr M am experiente in familie,dar tie se pare ca omul si-a facut treaba.Incerca sa nu te arunci sa faci histerosalpingografie.E invechita,dureroasa,superficiala si riscanta.Stiu,cui ii place sa se opereze?Din pacate numai asa sunt in siguranta mare trompitele.Endo stii si tu ca la eco nu prea e vizibila...Puteai sa defilezi si daca nu aveai cu ce.Era de preferat.Doamne dai sa fie bine la tine!
Aerlilian te insarcinez pe tine-singurul om serios-sa o iei la control cu lupa pe Ralu dupa telulita.Si daca n-are sa-i dai in freza si din partea mea.Vezi ca pun baza in lupa ta.Numai ce ai folosit-o pe sos.Na belea Ralu sa te vez acum!Ca Aerlilian are domne o boala pe lupaaaaaa....teva de speriat!
Boo salut burtica sarbatorita!Cum esti?Mai poci?
Alexia pup si multu pentru iertaciune!
Deci....asadar si prin urmare...la marmacia de unde procuram pashtile nu mai au.Si l-am pus pe al meu sa intre in ontact cu pilele-depojitele de pashtiloaie naturiste in jenere.Sunt pe vapor.Si voi primi la 68 RONI.Deci, la marmacia mea nu aveau adoas mare,dar i-a spus ca sunt altele mai smechere care le vand cu 100 RONi.ATENTIE la neatentie,la bozonar,fortopel si plasticuri.Si pentru ca au discutat 2 barbati,eu nefiind de fata...cica i-a spus lui al meu ase:ca ar fi fete care au ajuns la spital si ca in nici un caz nu se iau mai mult de 6 luni.De faza cu spitalu' nu sh ce sa crez.Mai sap sa aflu...Eu sunt atipica/pe invers deci au ajuns pashtilutele la spital...
Gabita,Lilisor ai promis ai promis!
Doamne cum scriu.Ma retrag ca-s duuusa.Ma lasa neuronu'Mai palpaie slab.Nu mai am baterii.
Ioana vaz ca ai de lucru.si te salut.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia ,desi Ralu merita sa-i stric freza,ma tem ca nu voi putea sa..."i-o trag".Maine am un program aranjat de multa vreme...Fira-ar sa fie...Si tare-mi doream sa-l smotocesc un pic pe Tudor,ca tare scump e ingerasul...Copilul nu are nicio vina ca mami lui cea pistruiata ca o copilita are buba la cap...Ca frumoasa e,desteapta e,doar nu putea sa le aiba pe toate,nu?Are buba la capsor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

mare buba are!
Nebunica mai esti!Iti dai seama ca daca eram si eu acolo cu tine copilul/copiii ce se mai speriau?VINO la matusa sa te pupe...ca nici eu nu eram mai breaza.Chiar ca-ti vine sa-i mananci!Vezi tu ce program ai,ca eu le stiu ca se intalnesc greu dar si cand se intalnesc is ca babele iesite din puscarie dupa 60 de ani,mai au ce povesti inca la colt de strada...deci s-ar putea sa le gasesti pine tarziu de tot.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vad ca e o atmosfera foarte placuta aici la noi si ma bucur pentru asta!!
Aerlilian i-mi pare rau ca nu ajungi maine!
Lucialu

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Seara buna!

Magduta 10

Z. 1......

...tuturor si numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aerlilian imi pare rau ca nu mai ajungi de data asta !! Dar data viitoare vii sa-i smotocesti pe amandoi baietii nostri

Asta seara am fost la eco si totul e ok si in grafic. Avem 2940 gr (+/- vreo 400, dar am intrebat daca ar putea sa fie si - 400 si mi-a zis ca nu, sa stau calma). Din pacate nu a mai putut sa-mi masoare colul, a zis ca din cauza pozitiei nu se mai poate vedea dimensiunea. Dar toate celelate sunt ok. Am pus si cateva poze. A fost tare simpatic de data asta. A stat la pozat, ne-a scos si limba

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi si o calduroasa!!
Boo l-am vazut pe bebe Alex...wauu...ce bine se vede fata lui!!
Ralu_t ai un flacau superb, abia astept sa-l vad maine!!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Buna fetelor,

Liliana si . Haide capul sus o sa fie bine.
Boo, Ioana, Lucialu, Magda multi .

Va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Lucialu, dap, cred ca ma orientez intre TM si Debretin. Ca intradevar, in cazul meu profu' Munteanu si-a facut bine treaba, sau pur si simplu am avut un noroc imens (dr. meu zicea ca e mare minune ca am ramas si iacata asa a fost), ca profu' era super ocupat si cam superficial, mi s-a parut mie atunci. Offf...ai dreptate, n-as mai face un HSG, sa nu-mi fac mai mult rau, mai bine o laparoscopie...si precis iara 3 luni de Diferelin dupa aia...
Am o prietena care a avut endo ca mine, mai precis amandoua trompele i-au fost afectate, tot prof. Munteanu a operat-o si iaca, acuma e gravi a doua oara (si ea nu-si mai dorea)...Io-s mai disperata ca prima data! parca atunci nu eram asa suparata si eram mult mai optimista.
LilianaFi, imi pare rau ca n-a fost sa fie...
BOO, felicitari pt. bebel, ce bine ca totul e ok, ce fericita tre sa fii tu acuma! mai ai un pic. Tu ai facut FIV?

Pfai, ce ma bucur ca apar tot mai multe mamici printre noi, deci inseamna ca tot se poate!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Mamaaaaaaa ce linisteeeeeee!

La Multi Ani! sarbatoritilor zilei. Sa fie sanatosi si Maica Domnului sa le ajute la indeplinirea viselor.

Pupici

Mergi la inceput