Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.35
Raspunsuri - Pagina 6
gabitu spune:
Buna fetele,
Ioana multumesc frumos de limk. Evident ca am semnat deja.
Lucialu promit sa ma informez, nu de alta dar suna cunoscut ce spui tu...
Ioana mi-ar placea sa ajung sa va vad si sa ii urez nastere usoara lui Boo.
Liliana ma bucur ca esti mai bine. Uite am reaparut si eu pe forum cu forte si sperante noi si sper si pentru tine ca totul sa fie bine pana la urma.
Va pup,
lucialu spune:
Ioana si eu am semnat. PS: vezi ca am un gigolo de motan,dar romantic si finut...Imi laud si eu odrasla.Ti-am vazut pisica si puiutii.
Gabita sunt multe chestii...aseara am mai avut niste revelatii legate de durerile mele.Vezi ca eu am gasit fff multe info pe sfatul medicului.ro Si probabil cand ma va intoarce din concediu o sa fac sapaturi mai multe,ca acum ma lasa neuronu' si psihicu' imi joaca feste.Ideea e ca inclusiv de durerile pelvine cronice am dat care mi-au explicat in parte durerile mele de neinteles.Si acest SII si endo si dpresia.Vreau sa-ti spun ca toate joaca o sarabanda nebuna intr-un cerc vicios si se tin de manuta.Si solutii sunt,numai putere sa ai.Sper sa imi revin dupa concediu.Inca nu plec,dar nu mai e mult.Si sper sa te gasesc la munci,adica aici cand ma intorc.Trebuie sa facem ceva si pentru noi cele cu vechime si ...degeaba.Suntem istete si trebuie sa ne sprijinim si sa-i dam de capat si in cap cretinatatii asteia.Plus ca sunt fete(stiu sigur,dar nu le cunosc)care citesc pe aici si poate le va prinde bine su prind curaj si ne scrie sa fim mai multe batause
Magdi
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Lucialu ai dreptate. Ma gandeam la ce a facut Ioana. Si vreau sa o felicit si pe aceasta cale. Noi de ce nu ne mobilizam sa facem ceva. De mult ma gandeam la faptul ca la noi in tara endo nu este cunoscuta si sprijinita ca sa nu mai vorbim de fetele care ca si noi au aceasta boala si nu au suport si sprijin de specialitate. In toate tarile exista asociatii si fundatii care sprijina boilnavele si le asigura suport medical de specialitate si pentru partea fizica dar si pentru neuronii greu loviti de aceasta boala (care se lasa asa cum ai scris si tu cu depresii si poate si alte probleme mai grave).
Incep sa ma gandesc serios la ceva de facut.
Pupici
sunshine4ever spune:
Gabitu deocamdata suntem p enaturale si incercam sa rezolvam asa ceva. Si speram bine inteles, iar cind vom avea bani om mai inerca si cu procedurile. TU? Poti sa imi scrii si pe mess.
in asteptarea unui ingeras
lucialu spune:
Da sa te tzuc Gabita ca stiu eu de ce mi-esti dragaSi mie mi s-a apris beculetul,dar amu ni sunt tare varza,parca ceva mai bine de ieri de cand ati inceput sa dati semne mai multe drage.
Uite chestia asta asta s-a mai discutat la noi.Ralu e foarte practica si a propus-o.Numa' stii care-i treaba?Ne miscam lento-lento.Pentru ca:primo este greu de ingurgitat o asemenea afectiune cand ti se vesteste.Mie mi-au trebuit ani ca sa ma impac cu ea pe bune,din vorbe eram eu muschiuloasa...sunt fete la noi pe forum diagnosticate cu endo si are ocolesc subiectulNu le judec,ca stiu cum e.
secundo:suntem putine care stim de forumul unde se discuta cat de cat de endo.
tertzo:sunt fete care o iau mai usor(bine poate au si motive ca e stadiu mic/sau n-au simptome) si cred ca au rez. treaba cand s-au laparoscopiat sau cand au ramas gravi sau dupa diphe...deci o vad doar ca pe o cauza de infertilitate.
sper sa ne mobilizam si inca ceva Gabita;am revazut un pos pus de tine demult despre viziunea medicinei traditionale chineze.Am mai gasit si altele.Dar asta e specializarea ta.Ce parere ai acum despre treaba asta?Si ai reusit sa dai de ierburile lor?Ca pe mine m-au pus rau pe ganduri pastilutele de slabit chinezesti,cu efect.Si am vazut ca ei au si pentru endo neste ierburi.Daca ai o parere favorabila cum naiba dam de ele sa reusim sa ne procuram si noi aici in Ro?
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
am semnat si io petitia...cate am vorbit noi si nu ne-am mobilizat, bine ca a facut-o totusi cineva, ca doar vorbele si intentiile nu inseamna absolut nimic. bravo ioana
luciamultumim de aprecieri, si io si tudorica am rosit, sa stii ca numai falcile-s de el, ca-s din dotare de la mami, in rest, chiar ne-am facut probleme cu greutatea lui, ca in loc sa creasca incepuse sa scada...nu e grasan, e mai slabut si mai finut decat copiii din parc de varsta lui.dar zic io ca are gene bune
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
gabitu spune:
Lucialu multam fain, asa este am o afinitate pentru trebi' chinezesti. Din pacate am trecut prin mai multe depresii si am pierdut legatura cu aceste lucruri. O sa reincep sa caut si o sa vad ce pot sa va spun. Oricum ei au alt fel de a privi lucrurile. Pe mine m-a ajutat foarte mult si qigong-ul si Tai Chi-ul. Scapi mult mai usor de depresii.
Referitor la cele care au endo si doar citesc. Poate este mai bine pentru ele. Daca nu te gandesti nu dai in deresii. Problemele apar atunci cand, ca si noi, nu ai rezultate, nu ai un bebic al tau. Doar atunci, poate, doresti sa scri si sa impartasesti. Dar asta este.....
Ideea cu fundatia/organizatia este de a educa prin intermediul ei atat femeile cat si medicii (culmea este ca sunt medici care nu au auzit de endo????? si spun asta din proprie experienta).
Mai rontai la idee...
Vezi ca ti-am trimis PM
Pupici
magdita spune:
Ralu, ce dulceata de bebe ai ... O minune !
Lilisor
Lucic, Ioana, Madutz, Boo, si toate fetele si va urez o zi frumoasa !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">